HellhammeR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2014 έστω ότι κάποιος θέλει να μου στείλει λεφτά μέσω paypal για να πάρει κάτι που πουλάω, και μου λέει θα σε στείλω τα χρήματα και μετά θα στείλω courier να πάρει το αντικείμενο απο τον χώρο σου. Μου ζητάει στοιχεία mail για το paypal, διευθύνσεις για την αποστολή κτλπ. Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι με τα στοιχεία που θα του δώσω? (διευθυνση, mail, Ονοματεπώνυμο, τηλ) πχ καμιά λαλακία με το paypal μου και να μου φάει λεφτά? Επίσης αν με στείλει λεφτά και έρθει το courier και πάρει το αντικείμενο, μετά αυτός μήπως μπορεί να ανοίξει καμία υπόθεση με την paypal και να ζητάει τα λεφτά του πίσω ισχυριζόμενος ότι εγώ του έστειλα πέτρες ή χαλασμένο προιόν ενώ εγώ του έστειλα το κανονικό χωρίς κανένα πρόβλημα? Μιλάμε για αγγελία στο xe.gr που έχω βάλει και ο τύπος που ενδιαφέρεται με μιλάει στα αγγλικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 xe.gr + αγγλικα ? Ειναι απο Νιγηρια μηπως?Η πιο γνωστη λαμογια ειναι να σου πουν οτι εστειλαν τα λευτα και να σου στειλουν μια δηθεν αποδειξη. Εσυ τσεκαρεις τον λογαριασμο σου και τους λες οτι δεν τα εχεις παρει. Στην σειρα σου λενε οτι δηθεν ανοιξαν claim kκ σου σκαει ψευτικο mail φτιαγμενο υποτιθεταια απο Paypal οπου λεει να τους στειλεις το προιον η να τους επιστρεψεις τα χρηματα. Αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Απρίλιος 28, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 xe.gr + αγγλικα ? Ειναι απο Νιγηρια μηπως?Αυτό με έγραψε όταν το ρώτησα που βρίσκεται:"Thanks for the prompt mail, i would have love to called but i have no access to my phone right here. I live in Tom Berl, 50 Collingwood Dr., Rochester, NY 14621..USA .but not in the State right now. I will be paying you through PayPal but the payment will be made before the shipping company come for pick up at your location. I just need your address to get the actual pick up and delivery cost from the shipping company." Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 28, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Απλα γραψε τον και MHN απαντησεις σε κανεναν απο εξωτερικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Απρίλιος 28, 2014 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Όσο εμπεστευεται αυτοσ εσενα αλλο τοσο μην τον εμπισευεσε εσυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.