Jump to content

Eshop

manoshaf

Recommended Posts

και δυο τρομάρες! άμα δεν ξέρεις πως να κινηθείς άμα θα σου κάτσει η στραβή καλύτερα αγόρασε από αλλού το σέρβις του e-shop είναι πίκρα και αν πρόκειται και για ελαττωματικό προϊόν που να θέλει αντικατάσταση την έκανες λαχείο! ψαξτο λίγο πριν να κλαις...

Δεν ξερω ποιο ειναι το προβλημα αλλα τους το εστειλα γιατι λενε 3 χρονια εγγυηση. Ο υπολογιστης ανοιγε και σε μισο δευτερολεπτο εκλεινε ενω ολα τα λεντ πανω στη μητρικη ηταν ανοικτα

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω ακούσει και καλα , και κακα λογια οσο αφορα το σερβις . προσωπικά πελάτης του eshop που ειμαι τωρα και πολλά χρόνια εχουν τυχει αναποδιές οσο αφορα την καθυστέρηση αντικαταστασης η να μην βρίσκουν στο σύστημα τους το προϊόν που εχω αγοράσει αλλα υπήρξαν και περίπτωσης που μου αντικατεστησαν το ελλατωματικο προιον με ενα καλύτερο η επιστροφη (καποτε οχι τωρα) χρηματων η πίστωση . Να λεμε και της 2 πλευρές . :meeting:

Αν η μητρική είναι Intel παίρνεις φωτογραφία το socket και βάζεις επιπλέον αυτόν που θα την παραλάβει να ορκιστεί, να κάνει υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 και να δεχτεί να καταγραφεί και σε video ότι όταν παραλάμβανε την μητρική από εσένα δεν υπήρχαν στραβωμένα pins, καμμένα τσιπάκια, σκασμένοι πυκνωτές, νερό, οξύ, καφές ζάχαρη ή χώμα πάνω σε αυτήν. Μετά άναψε μια λαμπάδα στην Εκκλησία ακόμα και αν είσαι άθεος να μην μπλέξεις άσχημα.

http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/mipws-ayti-ti-fora-kseperasan-kathe-orio-59010.html

Αν η μητρική είναι Intel παίρνεις φωτογραφία το socket και βάζεις επιπλέον αυτόν που θα την παραλάβει να ορκιστεί, να κάνει υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 και να δεχτεί να καταγραφεί και σε video ότι όταν παραλάμβανε την μητρική από εσένα δεν υπήρχαν στραβωμένα pins, καμμένα τσιπάκια, σκασμένοι πυκνωτές, νερό, οξύ, καφές ζάχαρη ή χώμα πάνω σε αυτήν. Μετά άναψε μια λαμπάδα στην Εκκλησία ακόμα και αν είσαι άθεος να μην μπλέξεις άσχημα.

http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/mipws-ayti-ti-fora-kseperasan-kathe-orio-59010.html

Τα εχω περασει και αυτα . ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να υπάρχει το προστατευτικο καλυμμα τ σοκετ και να ελέγξει ο πωλητης στο καταστημα την μητρικη πρώτου ξεκινήσει την διαδικασία RMA αποστολης της .

Service του eshop. Τι μου θυμιζεις τωρα...pc για έλεγχο, το πηγαινοεφερνα για 3 μηνες, την μια ελεγαν οτι φταιει το mobo, την αλλη οτι φταιει η vga (αυτα σε διαφορα χρονου 5 λεπτων..!!!) και τελικα εφταιγε οτι ειχαν τοποθετησει ενα dim της ram αναποδα..θες προσπαθεια και δυναμη για να το κανεις..παλι καλα που δεν πηραμε την mobo στο χερι...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν ξερω ρε παιδες σκεφτομαι να παω να το παρω απο κει. Ακομα στο παραλαβη προιοντος εχει μεινει και παιζει να καηκε κανα τροφοδοτικο για να μην δουλευει.

• 2 weeks later...

Λοιπον, μετα απο 12 μερες πηρα το υπολογιστή μου. Μου αντικατεστησαν τον επεξεργαστή 4770k με καινουριο γιατι ειχε προβλημα (τουλάχιστον ετσι λενε αυτοι). Το μονο παραπονο ειναι οτι οταν ξαναεβαλαν την h100i δεν ξαναβαλαν paste και ετσι επιανα 40 βαθμους idle. Τελος καλο την αλλαξα τελικα και ολα ηρθαν σε φυσιολογικά πλαίσια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.