knut Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2014 Χαίρετε.Εχω χρόνια μία ψυκτρα Scythe και μου έχουν σπάσει δύο από τα τέσσερα mounting clips (λόγω καθαρισμών,αλλαγή πάστας κλπ)Oυσιαστικά ψάχνω κάτι τέτοιο LGA775 Kit with Push Pins αλλά μόνο τα 4 πλαστικά από αυτό.Γνωρίζεται που μπορώ να βρω Ελλάδα ή τι άλλο μπορώ να κάνω?Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 27, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2014 Πέρασε βίδες να ξεμπερδεύεις και μην ασχολήσε με push pins. Σε όλες τις ψύκτρες που έχουν τέτοιο σύστημα έχω περάσει βίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Απρίλιος 27, 2014 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2014 Έχω μια scythe mugen και μου έλειπαν κάποια. Έστειλα στην Scythe email κ μου τα στείλανε με 10 ευρώ περίπου, πληρωμή με paypal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knut Απρίλιος 27, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2014 Πέρασε βίδες να ξεμπερδεύεις και μην ασχολήσε με push pins. Σε όλες τις ψύκτρες που έχουν τέτοιο σύστημα έχω περάσει βίδεςμπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς βίδες θα χρειαστώ και αν πρέπει να υπάρχει πλαστικό έκει που εφαρμόζει με την μητρική? Επίσης, με αυτή η λύση δεν πρέπει να ξηλώσω μητρική για να φτάσω να βιδώσω από κάτω?aposporis μπορείς να μου στείλεις κάποιο link με αυτά που ζήτησες να στείλουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Απρίλιος 28, 2014 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Αν θυμάμαι καλά έστειλα ερώτημα μέσω αυτής της σελίδας και μου απάντησαν άμεσα. Απλά ζήτησα τα clips για τη scythe mugen rev 1.0. Μου απάντησαν με email άμεσα. Μου έστειλαν τα στοιχεία τους για το paypal και αφού πλήρωσα μου τα έστειλαν άμεσα. 7,50 με τα μεταφορικά. Τα στέλνουν από Γερμανία από θέλει 3-4 μέρες να έρθουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 28, 2014 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς βίδες θα χρειαστώ και αν πρέπει να υπάρχει πλαστικό έκει που εφαρμόζει με την μητρική? m4 βίδες με τα αντίστοιχα παξιμάδια. Βαζεις τη βίδα στο πόδι της ψύκτρας, περνάς απο την τρύπα της μητρικής και απο τη πίσω μεριά πιάνεις με το παξιμάδι.Ισως χρειαστείς και καμιά ροδελίτσα αν κάπου οι τρύπες είναι πιο μεγάλες απο το κεφάλι της βίδας ή το παξιμάδι.Προσωπικά δεν έχω βάλει κάτι πλαστικό αλλά αν θες μπορείς να βάλεις ροδέλες απο νάιλον που υπάρχουν παντού σε αυτά τα μεγέθη.Επίσης, με αυτή η λύση δεν πρέπει να ξηλώσω μητρική για να φτάσω να βιδώσω από κάτω?Ναι αν το κουτί σου δεν έχει CPU cut outedit: Αν προχωρήσεις σε αυτό το τρόπο τότε πρόσεχε μόνο μη το παρακάνεις με το βίδωμα, γιατί το ζόρι πάει στις 4 οπές τις μητρικής μιας και δεν έχεις backplate, όπως θα είχαν άλλες ψύκτρες του εμπορίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.