Vallgox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2014 Οτι λεει ο τιτλος,το game δεν λεει να κανει launch,οσα reinstall και patch κι αν κανω.To πισι μου δεν ειναι το προβλημα μιας και τρεχει κανονικα ολα τα προσφατα games.Το θεμα ειναι οτι υπαρχει λυση,καθως πολλοι εχουν το ιδιο προβλημαGO TO: 1: C:\Users\yournamehere\Documents\Ubisoft\Blacklist\videoSettings.ini 2: Change "WindowStyleFinal=1" option to 0 or 2 μετα αλλαζεις μια επιλογη ingame και τρεχει σαν fullscreenΦαινεται να δουλευει ετσι για πολυ κοσμο και σωζει και απο αλλα bugs,το θεμα ειναι ομως οτι εγω(και αρκετοι αλλοι)δεν εχουμε καν Blacklist\videoSettings.ini οπου και αν εψαξα δεν καταφερα να το βρω.Υπαρχει καποιος που να εχει λυσει αυτο το προβλημα?
panoc Απρίλιος 27, 2014 #2 Απρίλιος 27, 2014 Φτιαξε ένα τέτοιο αρχείο εκεί που πρέπει να βρίσκεται και βαλε μέσα τη καταχώρηση. Sent from my Nexus S using Tapatalk 2.
Vallgox Απρίλιος 27, 2014 Author #3 Απρίλιος 27, 2014 To εχω κανει οπως και αλλοι,δεν λειτουργει ετσι.
nucleus Απρίλιος 28, 2014 #4 Απρίλιος 28, 2014 Μήπως υπάρχει σε κάποια άλλη θέση το αρχείο?Βάλε να σου δείχνει τα hidden files and folders από το folder options και κάνε ένα search μέσα στο φάκελο C:\UsersΥποθέτω στον φάκελο του παιχνιδιού έχεις κοιτάξει ήδη?To έχεις πάρει απο steam ή μόνο του?
Wizard! Απρίλιος 28, 2014 #5 Απρίλιος 28, 2014 GO TO: 1: C:\Users\yournamehere\Documents\Ubisoft\Blacklist\videoSettings.ini 2: Change "WindowStyleFinal=1" option to 0 or 2 μετα αλλαζεις μια επιλογη ingame και τρεχει σαν fullscreenΤι λειτουργικό έχεις;
Vallgox Απρίλιος 30, 2014 Author #6 Απρίλιος 30, 2014 windows 7 ελληνικα εχω,εχω τσεκαρει και τα κρυφα και παντου δεν υπαρχει κατι,το game δεν ειναι απο steam,εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα. How to fix crash without VideoSettings.ini :: Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist Γενικές συζητήσεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.