Justhavocman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2014 Καλησπέρα , σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση στον υπολογιστή , κυρίως γιατί έχει ψιλό αρχίσει να σέρνεται η κάρτα γραφικών σε κάποια παιχνίδια και είπα εφόσον αναβαθμίσω κάρτα , να κάνω και μια γενική Επειδή έχω "ψιλοχασει" επαφή με τους τελευταίους επεξεργαστές και κάρτες γραφικών θα ήθελα τις γνώμες σας , budget στα 1000?! GPU , επεξεργαστή , "μιτρηικη" , κάναν ssd και ίσως καμια καλή "ψιχτρα" για mild OC. Current rig : i7-2600 , Foxxcon H61mxv , XFX 750 Pro core Edition , Άσους 670 DC2 , CM V8 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Απρίλιος 27, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2014 Το υπάρχων σύστημα σου φαίνεται δυνατό, δεν σου αρκεί για την χρήση που τον θέλεις; Πάρε έναν ssd και κάνεις την αναβάθμιση αργότερα που θα έχουν βγει καινούργιες καινοτομίες στους υπολογιστές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justhavocman Απρίλιος 27, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2014 Το υπάρχων σύστημα σου φαίνεται δυνατό, δεν σου αρκεί για την χρήση που τον θέλεις; Πάρε έναν ssd και κάνεις την αναβάθμιση αργότερα που θα έχουν βγει καινούργιες καινοτομίες στους υπολογιστές.Mobo + επεξεργαστή τους έχω 2μιση χρονια , λόγω του ότι "στρεαμαρω" , θα βόλευε περισσότερο να άλλαζα σε AMD? 8350? Η σε haswell? Επίσης ναι , πλέον έχω αρχίσει να βλέπω reduced fps σε πολλά παιχνίδια στο ultra , και ειδικότερα σε παιχνίδια με πολλά mods Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Απρίλιος 27, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2014 Με 1000€ φτιάχνεις πολύ δυνατό σύστημα. Κρατάς τροφοδοτικό σίγουρα, τον παλιό σκληρό για αποθήκευση. Δεν ξέρω τί έχεις από κουτί-μνήμες. Καλό θα ήταν να πείς.Εγώ θα κράταγα την ψύκτρα και θα δοκίμαζα oc με αυτήν αρχικά. Με αυτό το ποσό μπορείς να βάλεις και κορυφαίο επεξεργαστή Intel και πολύ δυνατή κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.