panos 12 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2014 παιδιά καλησπέρα έχω ένα μικρό θέμμα με την ανάλυση της οθόνης, την καρτα γραφικών την έχω απο τον φεβρουάριο, είμαι πάρα πόλυ ευχαριστημένος γιατί τόσα χρόνια είχα κάρτες απο nvidia και τώρα είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω amd, έχω λοιπόν μια οθόνη lg 22'' οταν βαζω τερμα ανάλυση 1920χ1080 δεν στρώνει η ανάλυση παρατήρησα ας πούμε εχτες έπαιζα μια χαρά tomb raider στην συγκεκριμενη ανάλυση και σήμερα παρατηρησα αργεί να ανοίξει το παιχνίδι και σε αυτη την αναλυση έχω πρόβλημα δεν πιανει ολοκληρη την εικόνα, τώρα το βράδυ είδα οτι και στον boot loader τα γράμματα φευγουν προς την ακρτη της οθόνης, εκει περα νομίζω ακομα δεν φορτωνει τους οδηγούς οπότε είναι θέμμα της καρτας γραφικων; επειδη ειναι η πρώτη φορά που βάζω amd δεν ξερω τιποτα οποιος ξερει κάτι ας μου πει να δούμε τι μπωρεί να γίνειτωρα βλεπω και σε άλλα παιχνίδια το είδιο πρόβλημα με την ανάλυση της οθονης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.