Jump to content

Οθόνη iMac 27" σε σχέση με ανταγωνισμό.

pnick

Recommended Posts

Παιδιά, συγγνώμη για το αφελές του θέματος, αλλά θέλω να ρωτήσω, επειδή με τις οθόνες έχω μικρή επαφή, τί σχέση έχει η οθόνη του iMac 27" με τον ανταγωνισμό, δηλαδή τις οθόνες 27" σε 1440p; Είδα σήμερα στον Κωτσόβολο ένα iMac 27 και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα της εικόνας, αλλά και όλο το στήσιμο της οθόνης. Είχανε βάλει και οι μπαγάσηδες κάτι ωραίες φωτογραφίες με έντονα χρώματα, μούρλια. Τα χρώματα από τα λίγα που ξέρω μου φάνηκαν σωστά και το pixel density ιδανικό. Σε σχέση με αυτό που είδα τί σχέση έχουν οι οθόνες του ανταγωνισμού από γνωστές στο χώρο εταιρείες, όπως dell, Eizo, LG κ.λπ.; Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να δώ τέτοιες οθόνες από κοντά, και για αυτό ρωτάω (να έχω και ένα κριτήριο για το μέλλον, ποιός ξέρει;)).

Edit: Εκεί που την κοίταγα, θυμήθηκα την ατάκα Άδωνι από Μητσικώστα: "Το λιμπίζεσαι; Το λιγουρεύεσαι;" :sarcastic:

Δεν βάλανε ωραίες φωτογραφίες. Η οθόνη τις κάνει ωραίες...

Είναι το contrast σε συνάρτηση με το glossy που την κάνουν απίθανη...

Αλλά...

Apple Cinema Display Versus NEC Versus EIZO - MacRumors Forums

imac vs eizo?

Which monitor ? Eizo or Apple ? - Canon Digital Photography Forums

Εν ολίγοις, υποκειμενικό το θέμα.

Ευχαριστώ για τον χρόνο [MENTION=1143]Snips[/MENTION]. Αν διάβασα καλά, τις οθόνες της Apple τις φτιάχνει η LG;

Tο panel είναι της LG, ναι.

Παίζουν τα κορεάτικα στα ~€300 με το ίδιο panel, αλλά δεν είναι Α+ όπως της apple προφανώς. Όχι τα PLS ¨ομως, αυτά είναι της samsung.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.