Georgedem Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2014 Καλησπερα παιδια, έχω το toshiba satellite C660D το οποιο το ειχα αγορασει πριν 2 χρονια στα 350 ευρω, και δεν αξιζε καθολου τα χρηματα του.Επειδη εχω ενα σημαντικο προβλημα--> κολλάει τρομερα ή δεν παιζει καθολου οποιαδηποτε ταινια ανω του 1,5Gb απο τοτε που τον αγορασα, οποτε για να μην παει χαμενος θα ηθελα να με ενημερωσετε αν μπορω να του κανω καποια αναβαθμιση, με σκοπο να διορθωσουμε αυτο και μονο αυτο το ελλειμμα.Ο επεξεργαστης του ειναι AMD Ε-300 APU στα 1,3 Ghz ενω η Motherboard Chipset: AMD FCH (Hudson-1) + SB810/SB850Κατεβασα το προγραμμα HWiNFO για να δω τα χαρακτηριστικα του, οποτε ρωτηστε με οτι ακομα νομιζετε οτι ειναι απαραιτητο, να το ποσταρω εδω να το συζητησουμε.Για αρχη να σας ενημερωσω, ειδα οτι εχει μνημη ram 4Gb, η οποια ομως εχει Memory Speed: 666.7 MHz (PC3-10600)
Jimaki MBG Απρίλιος 26, 2014 #2 Απρίλιος 26, 2014 Καλημερα. Φίλε κοιτα αυτο το θέμα. Νομιζω περιεχει την απαντηση που χροιαζεσε σε σχεση με την αναβαθμιση . Ειναι πολυ συμαντικος ο ssd στα λαπτοπ. http://www.thelab.gr/oi-dikes-sas-parousiaseis/apoktiste-kainourio-laptop-me-90a-133136.html
kpetros Απρίλιος 26, 2014 #3 Απρίλιος 26, 2014 τι να κανει ο ssd οταν εχει το amd e-300αυτο στο εκανε τωρα , η απο την στιγμη που το πηρες? μου φαινεται καπως περιεργο να μην παιζει ταινιες.... εγω να φανταστεις με atom μονοπυρηνο σε netbook , βλεπω 720π πολυ ανεταμηπως πρεπει να το σενιαρεις λιγο ?
Georgedem Απρίλιος 26, 2014 Author #4 Απρίλιος 26, 2014 τι να κανει ο ssd οταν εχει το amd e-300αυτο στο εκανε τωρα , η απο την στιγμη που το πηρες? μου φαινεται καπως περιεργο να μην παιζει ταινιες.... εγω να φανταστεις με atom μονοπυρηνο σε netbook , βλεπω 720π πολυ ανεταμηπως πρεπει να το σενιαρεις λιγο ?Το συγκεκριμενο θεμα με τον ssd το ειδα, αλλα σκεφτομαι μηπως στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν φταιει μονο ο ssd. Δηλαδη αν μου πειτε να κανω αναβαθμισεις που θα φτασουν κοντα τα 200 ευρω, το πουλαω οσο πιανει και βαζω αλλα 200 και παιρνω κατι που να αξιζει.Οχι, απο την αρχη κολλαγε. Ειδικα δε σε ταινιες blu ray 5Gb και ανω, ειναι λες και βλεπεις τηλεοραση με αναλογικο σημα μεσα σε θεομηνια!
gdp77 Απρίλιος 26, 2014 #5 Απρίλιος 26, 2014 Αν σε ενδιαφέρουν ταινίες και σερφάρισμα, τότε α) http://www.thelab.gr/oi-dikes-sas-parousiaseis/apoktiste-kainourio-laptop-me-90a-133136.htmlβ) Βάλε lubuntu. To μηχανάκι θα πηγαίνει μια χαρά.
jesus Απρίλιος 26, 2014 #6 Απρίλιος 26, 2014 Ναι φιλε δεν φταιει η cpu.Στο δικο μου το χρεπι (atom n450) σχετικα ευκολα βλεπω 720p και αφου το εψαξα λιγο ειδαμεχρι και 1080π σε συνδιασμο με CoreAVC codec.Το 1080π του yifi πχ το επαιζε ευκολα.Ο AMD Ε-300 εχω την εντυπωση οτι πρεπει να τα παιζει κομπλε ολα αυτα.Ψαξου λιγο με Players/codecs/dxva.
Georgedem Απρίλιος 26, 2014 Author #7 Απρίλιος 26, 2014 Ναι φιλε δεν φταιει η cpu.Στο δικο μου το χρεπι (atom n450) σχετικα ευκολα βλεπω 720p και αφου το εψαξα λιγο ειδαμεχρι και 1080π σε συνδιασμο με CoreAVC codec.Το 1080π του yifi πχ το επαιζε ευκολα.Ο AMD Ε-300 εχω την εντυπωση οτι πρεπει να τα παιζει κομπλε ολα αυτα.Ψαξου λιγο με Players/codecs/dxva.Η CPU ειναι οκ. Τότε μήπως φταίει η ραμ ή ειναι άσχετο αυτο που λεω; Δεν παίζει ουτε με vlc ουτε με bsplayer, ουτε με windows player. Τις ίδιες ταινιες να φανταστείτε τις παίζει το laptop της φίλης μου, που το εχει πάρει 400ευρω, πριν 6 χρόνια Sent from my iPhone using Tapatalk
kpetros Απρίλιος 26, 2014 #8 Απρίλιος 26, 2014 εχει να κανει πολυ με τον ογκο του βιντεο ρε σεις . τα απλα ειναι 700ΜΒ μετα πας 3-5GB στην αναλυση των 720π και το 1080 εκτιναζεται καποιες φορες εως και 15-20GB αλλα το παιδι λεει πως εχει μνημη 4GB!!!! ειναι αρκετη για τετοιες αναλυσεις ( εγω με 1GB και ειμαι καλα LOL) μονο αμα αλλαξει OS , εγω για την ακριβεια , πριν κανα μηνα ημουν με windows7 και επαιζα μεχρι 480p ταινιες . Ομως λογο πασχα ηθελα να δω αρκετες , οποτε περασα τα 8.1 + KLCODEC PACK στο νετμπουν , και η αποδοση απογειωθηκε
jesus Απρίλιος 26, 2014 #9 Απρίλιος 26, 2014 Η CPU ειναι οκ. Τότε μήπως φταίει η ραμ ή ειναι άσχετο αυτο που λεω; Δεν παίζει ουτε με vlc ουτε με bsplayer, ουτε με windows player. Τις ίδιες ταινιες να φανταστείτε τις παίζει το laptop της φίλης μου, που το εχει πάρει 400ευρω, πριν 6 χρόνια Sent from my iPhone using TapatalkΟχι δεν παιζει ρολο H ram.Βαλε media player classic home cinema Home – MPC-HC και ενεργοποίησε το dxva.To Ηardware σου ειναι επαρκεστατο,καποιο θεμα software υπαρχει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.