Jump to content

Sapphire HD3870X2 1GB DDVI ή Albatron 8800 GTX 768MB HDMI;

Newbiz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια, εχω σχεδον ετοιμη την συνθεση μου αλλα ακομα δισταζω στην επιλογη των καρτων γραφικων...τα λεει ολα ο τιλτος...

Sapphire HD3870X2 1GB DDVI ή Albatron 8800 GTX 768MB HDMI;

σωστος
x2 να πάρεις

Μπράβο παιδιά πολύ τεκμηριωμένες απόψεις βλέπω.Το παιδί θα σοκαριστεί όταν τις διαβάσει.:mad:

Για εμένα μια 8800GTS είναι ότι πρέπει.

Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί από άποψη απόδοση/τιμή,χωρίς να παρακαλάς την AΤi για σωστούς Drivers.

Τωρα αν δεν βιάζεσαι,μέσα στο μαρτιο υπάρχουν φήμες για 9800GT, GTX και GX2.

H τιμη της GX2 δεν θα ξεπερνά τα 500.

Γιατί τόσο αρνητικοί με την 3870? Ακόμα προβλήματα έχουν με τους drivers? Είχα ακούσει οτι είναι εντάξει πια.

άπάντησα το πρωί και δεν είχα ώρα να τελείωσω συγνώμη λοιπόν ργώ το λεώ απλώς γιατί ενάσ φίλος μου που έχει την παραπάνω κάρτα είναι πολύ ευχαριστημένος

:sauer002:Υiancar, την Χ2 θα πάρεις. Ούγκ.:sauer002:

:DΧωρίς πλάκα, η gts είναι καλύτερη μόνο για 01 και pcmark.....

Εκτώς άν κάνεις υπομονή για τις καινούργιες nvidia.

Προσωπικά, έχω βαρεθεί να ακούω "βγήκανε-βγαίνουν-θα βγούνε....". Μού'χει σπάσει τα νέυρα nvidia και γι'αυτό πήρα την X2.

Και μου βγήκε σε καλό!;)

το θεμα ειναι τι κανει σε παιχνιδια περισσοτερο παρα σε μπεντς. πρωσοπικα θα πηγαινα για ατι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.