Jump to content

A64 σύνθεση για o/c

Dr.Paneas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν, μέχρι 500 Ευρό ένα CPU 64bit, μία μητρική και μια 512 RAM... Αναφερεται παρακαλώ και ψύκτρες, Fans και ψύξη για το Northbridge ή για τα Mosfets φεριπήν για να τα πάρω ολα μια και καλή:p

Για μνήμες παρε κατι με TCCD τσιπακια .Μητρική DFI NF3. Επεξεργαστη απο 3200+ και επανω .( Τα low cost κομματια πλέον δεν ανεβαίνουν καθολου καλα .)

Νερό για ψύξη δεν σου κάνει?

3000+ newcastle για να ανεβάσεις πολύ

Μια nforce4 αν δεν βαριέσαι να περιμένεις

512MB ram (ένα dimm από τα καλά)

3200+90nm

DFI NForce3(ιανουαριο)

1χ512 ocz pc 3200 rev.2

Πρεπει να τα παιρνανε λιγο τα 500ευρω αλλα λεει πολυ ενα τετοι συστηματακι...

!

Αρχική απάντηση από Βασιλης

3200+90nm

Much better :T:

Τους είχα ξεχάσει τους 90nm

DFI NForce3(ιανουαριο)

Αρ γιου σουρ? (ελπίζω να επιτρέπονται τα ενγκρικ)

Αρχική απάντηση από Hero

Αρ γιου σουρ? (ελπίζω να επιτρέπονται τα ενγκρικ)

για την ημερομηνια η για την επιλογη μου???

Ναι...πολυ sure....κ τα δυο μαζι θα τα βγαλει η dfi.......!

Εγω απ'οτι ξερω δεν θα βγαλει 939 Nforce3. Θα βγαλει κατ'ευθειαν το Nforce 4 με τα διπλα SLI.

καταληγω σε 3500+ 90nm, και θα προτεινα αντι να περιμενεις το NF3 939 DFI , να περασεις κατευθειαν σε DFI NF4.Μαζι θα κυκλοφορησουν με το NF3

λιγο πανω απο 500ευρω αλλα futureproof, απλα περιμενε λιγο.

Εχουν ηδη ξεκινησει πτωσεις AMD64 στο αμερικα οποτε σε λιγο (μετα απο 20χρονια?) θα ερθουν και εδω

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 19:37]

καταληγω σε 3500+ 90nm, και θα προτεινα αντι να περιμενεις το NF3 939 DFI , να περασεις κατευθειαν σε DFI NF4.Μαζι θα κυκλοφορησουν με το NF3

λιγο πανω απο 500ευρω αλλα futureproof, απλα περιμενε λιγο.

Εχουν ηδη ξεκινησει πτωσεις AMD64 στο αμερικα οποτε σε λιγο (μετα απο 20χρονια?) θα ερθουν και εδω

Ναι αλλα αν παει σε nf4 τοτε θα πρεπει να παρει και vga pci-x(κανω λαθος;)

Ναι...πολυ sure....κ τα δυο μαζι θα τα βγαλει η dfi.......!

Ωχ ναι μωρέ!!! Που το είχα το μυαλό μου? Ξέχασα ότι δεν έχει βγει dfi nforce3. :tomato:

Απλά είχα δει ένα post του Chosen που έγραφε ότι έχει 2 DFI και περιμένει και τρίτη. :baby:

Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 19:56]

Ναι αλλα αν παει σε nf4 τοτε θα πρεπει να παρει και vga pci-x(κανω λαθος;)

Αναλογος την εκδοση , θα εχει 3 εκδοσεις το NF4, η μια θα εχει σιγουρα SLI η επονομαζομενη εκδοση nf4 SLI (:) ) οι αλλες good olg AGP

Θυμάμαι σε διαφορα forum του εξωτερικού (δεν θυμάμαι πια) ότι πολλοί έστελναν mail στην DFI με για την ημερομηνία του 939 και είχε βγει το συμπέρασμα ότι θα κυκλοφορήσει μαζί με το nf4.

Τώρα όλα αυτά είναι φήμες, απλά δεν έχω ακούσει επίσημα να λέει η DFI ότι δεν θα κυκλοφορήσει 939.

Πάντως αφού έχει περάσει τόσος καιρός καλύτερα να μην το βγάλει, ας βγάλει ένα καλο nf4 και θα το τιμήσουμε

Οταν λες παρουσιασει ενοεις photoz η και ημερομηνια (εστω στο περιπου που θα ειναι ετοιμο?) γιατι photo εχω δει και για το 939 NF3.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.