Gamer sensei Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2014 Γειά και χαρά παίδες...λοιπόν,έχω ενα πολυ παράξενο πρόβλημα τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα...εχω το όσο γίνεται τούμπανο pc που πήρα πριν απο τρία χρόνια..απο την πρώτη μέρα είχα θέμα με την RAM. -Εδώ αρχίζει η ιστορία...η RAM είναι 6GB(1866mhz/triple channel)...όμως κάθε φορά που κάνω boot το pc εμφανίζει οτι θέλει..δηλαδή μια 2GB,μια 4GB,και καμιά φορά 6GB...λόγω εγγύησης το πήγα πίσω σε γνωστή αλυσίδα,και καλά λύθηκε τα ίδια παντελή μου όμως...δεν ξανασχολήθηκα για ευνόήτους λόγους. -Σημειωτέον τα windows ειναι 64bit οπότε δεν τίθεται θέμα περιορισμού...έχω σκεφτεί πράγματα που ίσως φταίνε αλλά δεν είμαι και ο πλέον καττάλληλος να τα εξετάσω!..Καμια ιδέα;;;;
junior-21- Απρίλιος 23, 2014 #2 Απρίλιος 23, 2014 καλησπερες! Κλασικο Χ58 προβλημα. Τις περισσοτερες φορες ευθύνεται το υπερβολικο σφίξιμο ψηκτρας στον επεξεργαστη. Αν λασκαρεις 2 βολτες την καθε βιδα, λογικα θα εισαι ΟΚ.
Gamer sensei Απρίλιος 23, 2014 Author #3 Απρίλιος 23, 2014 junior 21,σε ευχαριστώ πολύ..όταν το καθαρίσω με το καλό θα το δοκιμάσω,αλλίως εδώ είμαστε!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.