TheHacker Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2014 Καλησπερα εχω το συστημα της υπογραφης μου και ενω ειμαι συνδεδεμενος με wifi στο router mou και θελω να το αλλαξω σε ενσυρματο δεν μπορω με κανενα τροπο να βρω πως θα το κλεισω γιατι στα settings του network δεν εχω την επιλογη "wireless" κ "flight mode"...helppp!:-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 23, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Κάνεις disable την κάρτα δικτύου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Απρίλιος 23, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 οκ εκανα disable to wireless ...τωρα πως συνδεομαι ενσυρματα? δικτυο? δεν βρισκει κατι ενω το εχω συνδεσει με καλωδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 23, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 ΙΡ έχει πάρει;Άνοιξε ένα command prompt και γράψε ipconfig.Βάλε εδώ το text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Απρίλιος 23, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Ναι εχει ip ...το θεμα ειναι απο οτι καταλαβα οτι πρεπει να φτιαξω μεσω broadband connections νεο δικτυο για να συνδεθει με καλωδιο μιας και δεν εχω ξαναφτιαξει σε αυτο το pc ενσυρματο δικτυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Απρίλιος 23, 2014 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.Αν κούμπωσες σε modem/router και έχεις πάρει ip οπώς λες (όχι apipa) είσαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Απρίλιος 23, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 παιδες νομιζω το βρηκα... βλεπω πως δεν αναβει το λαμπακι στο καλωδιο ethernet ...συνεπως πρεπει να ειναι απενεργοποιημενη η καρτα δικτυου ...δεν εχω περασει drivers προφανως... let me download it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 23, 2014 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Αν είναι απενεργοποιημένη, πως πήρε ΙΡ...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Απρίλιος 23, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 ειχα ανοιχτο το wireless :SSS σορρυ...το βρηκα ολα οκ....αλλα με προβληματισε που ενσυρματο και ασυρματο το δικτυο ειχε την ιδια ταχυτητα :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Απρίλιος 23, 2014 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 μήπως είναι κάνα σάπιο το router? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.