Jump to content

Recommended Posts

3ο τρίμηνο έχουν πει. Στα ίδια βγαίνει πλέον και από Κίνα. Γιατί να περιμένεις;

Επίσημη τιμή σε Ευρώπη είναι 269€. Είναι γνώριμο αυτό στα ηλεκτρονικά και όχι μόνο.. :/

Σε αυτά τα χρήματα σχεδόν, κυκλοφορεί σχεδόν σε όλα τα κινέζικα μαγαζιά.

Αν ειναι να δωσω για πρωτη φορα 500 σε κινητο... (που παει το 7) εγω κοιταω το G3.

Έχω αρχίσει και γλυκό κοιτάω και το oppo find 7 παντως.

να περιμένεις να δεις τι λέει η μπαταρία του. έχει ψιλοφοβηθεί το μάτι μου με το 5άρι τόσο, που ψάχνω να βρω πυρήνα που να επιτρέπει undervolting :p

Μεγάλο φειλ πάντως το G3... Ειδικά μετά το G2.

Στειλε σε κανα πμ (να μη μαμησουμε το θεμα) τι διαβασες γιατι δεν εχω βρει κατι (πολυ) κακο...

Μεγάλο φειλ πάντως το G3... Ειδικά μετά το G2.

Βιάστηκαν με το g3 imo.

Στειλε σε κανα πμ (να μη μαμησουμε το θεμα) τι διαβασες γιατι δεν εχω βρει κατι (πολυ) κακο...

Ή να ανοίξει-ς ένα θέμα για το g3; λέω εγώ τώρα...

Δεν έχω G3 καρντιές μου, απλά και απο το πόστ του [MENTION=1666]FrOsT[/MENTION] που είναι πάτο, και σε σχέση του πόσο γαμάτο είναι in comparison το G2.

Απο εκεί το λέω.

Και εγώ πιστεύω πως βιάστηκαν btw...

Έχει ένα software αλά beats audio πολύ καλό! Πολύ ευχάριστο και με ποιοτικό Ντακ κ ενισχυτή ακουστικών..! Σήμερα δοκίμασα τα ακουστικά πρώτη φορά. (Η συσκευασία δεν παρέχει για λεπτομέριες μια δύο σελίδες πίσω.)

Λέω να παρω το 64αρι απο aliexpress, στα 390με θήκη και χωρίς τελωνείο με FedEx.