Jump to content

Recommended Posts

Αν εχει και theme engine, να ασχοληθουμε.

Αλλιως θα περιμενουμε.

Τρεχω Euphoria εδω και ~1 μηνα και ολα πανε καλα, καθε build και καλυτερο.

Daily driver ηταν απο την πρωτη μερα.

• Like 1
(edited)

Επειδή τα καλά παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, μερικές ερωτήσεις για mailboxde.

Μου έστειλαν σε εμέιλ την διεύθυνση που πρέπει να βάλω. Και είναι 5 σειρές.

1. Mailboxde....

2. Ονοματεπώνυμο και ID

3. Διεύθυνση

4. Τκ και πόλη

5. Germany

Στην φόρμα παραγγελίας του OPO πως τα βάζουμε;;; Και κυρίως τα 2 πρώτα με ενδιαφέρουν πιο πολύ.

Εάν μπορείτε να βοηθήσετε λίγο θα σας είμαι ευγνώμων, μιας και η παραγγελία θα γίνει αργά το βράδυ....

Ευχαριστώ.

Έγινε επεξεργασία από akilleas
(edited)

Αν εχει και theme engine, να ασχοληθουμε.

Αλλιως θα περιμενουμε.

Τρεχω Euphoria εδω και ~1 μηνα και ολα πανε καλα, καθε build και καλυτερο.

Daily driver ηταν απο την πρωτη μερα.

μαλλον αλλαζω απο nightly σε  euphoria γιατι εχει αρκετα θεματακια. 

edit: πια ειναι η τελευταία έκδοση euphoria ?

edit2: Εuphoria google+

Έγινε επεξεργασία από Bonito

Επειδή τα καλά παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, μερικές ερωτήσεις για mailboxde.

Μου έστειλαν σε εμέιλ την διεύθυνση που πρέπει να βάλω. Και είναι 5 σειρές.

1. Mailboxde....

2. Ονοματεπώνυμο και ID

3. Διεύθυνση

4. Τκ και πόλη

5. Germany

Στην φόρμα παραγγελίας του OPO πως τα βάζουμε;;; Και κυρίως τα 2 πρώτα με ενδιαφέρουν πιο πολύ.

Εάν μπορείτε να βοηθήσετε λίγο θα σας είμαι ευγνώμων, μιας και η παραγγελία θα γίνει αργά το βράδυ....

Ευχαριστώ.

για να μη τα ξαναγράφω, δες που τα είχα βάλει εδώ.

μαλλον αλλαζω απο nightly σε  euphoria γιατι εχει αρκετα θεματακια. 

edit: πια ειναι η τελευταία έκδοση euphoria ?

edit2: Εuphoria google+

Πριν αλλαξεις, αν θες πες μου τι προβληματα εχεις να δω αν τα εχω και εγω.

Εγω παντως ειμαι 100% καλλυμενος απο τη Euphoria.

Tο ειδα και αυτο που ποσταρες, και ειναι πολλα νεα features, οποτε ισως πεσει λιγο η σταθεροτητα.

Πριν αλλαξεις, αν θες πες μου τι προβληματα εχεις να δω αν τα εχω και εγω.

Εγω παντως ειμαι 100% καλλυμενος απο τη Euphoria.

Tο ειδα και αυτο που ποσταρες, και ειναι πολλα νεα features, οποτε ισως πεσει λιγο η σταθεροτητα.

το κυριο προβλημα είναι οτι δε μπορώ να γράψω video με την πίσω camera, και η αναπαραγη δυσκολευεται. Για παραδειγμα στο instagram δε παιζουν τα video. η μπορστα καμερα γραφει αλλα δε παιζουν ουτε αυτα. 

Εβαλα Euphoria και δεν αλλαξε κατι. οποτε του εκανα ενα φουλ wipe και ξαναπερναω CM12 να δώ.

Για καποιο λογο, πηγα απο Euphoria σε blisspop.

Tην κρατησα, γιατι εχει dark ui, συχνοτερα builds και περισσοτερα features.

• Like 1
(edited)

Για καποιο λογο, πηγα απο Euphoria σε blisspop.

Tην κρατησα, γιατι εχει dark ui, συχνοτερα builds και περισσοτερα features.

Μιας και εχω ακομα θεματα με τα ακουστικά (πολύ περίεργα), ποιά χρησημοποεις εσυ;

edit:

nikchris η euphoria πάει καλά απο features!!  EIKONA

• Like 1

Το σημερινο build, ε;

Τα εχω αυτα στην bliss εδω και 4 μερες, οχι οτι ειναι και τιποτα σπουδαιο, αλλα ειναι πιο active εκει.

Θα μεινει η bliss προς το παρον λογω dark ui.

Το σημερινο build, ε;

Τα εχω αυτα στην bliss εδω και 4 μερες, οχι οτι ειναι και τιποτα σπουδαιο, αλλα ειναι πιο active εκει.

Θα μεινει η bliss προς το παρον λογω dark ui.

ναι.

καθε φορα το στηνεις απο την αρχή; εγω τελικα εχω μεινει στη nightly.

ποια ακουστικα χρησημοποιεις;

ναι.

καθε φορα το στηνεις απο την αρχή; εγω τελικα εχω μεινει στη nightly.

ποια ακουστικα χρησημοποιεις;

Ναι, γιατι αλλαζα build καθε βδομαδα με την Euphoria.

Τωρα που εβαλα bliss, θα την κρατησω παραπανω, βαρεθηκα :p

Η Euphoria ειναι πιο stable παντως, δεν βγαζουν Build αμεσως αλλα περιμενουν.

---

Ακουστικα ειχα τα pistons, πολυ καλος ηχος for the money. Tα εχασα ομως και ψαχνω καινουργια

Αρχίζω να ψήνομαι για σκάλισμα τελικά. Είμαι με CM11s που την αρχή, no problems here. Λέω όμως να πειραματιστώ. Οι κλασικές περιπτώσεις είναι Euphoria και Blisspop; Δεν είδα καμία άλλη, απλώς βλέπω πολύ κίνηση σε αυτές. Είναι 24/7 roms;

Αρχίζω να ψήνομαι για σκάλισμα τελικά. Είμαι με CM11s που την αρχή, no problems here. Λέω όμως να πειραματιστώ. Οι κλασικές περιπτώσεις είναι Euphoria και Blisspop; Δεν είδα καμία άλλη, απλώς βλέπω πολύ κίνηση σε αυτές. Είναι 24/7 roms;

Η Euphoria δεν εχει τοσο πολυ κινηση οσο η bliss.

Ξεκινα με Euphoria, εχει και σοβαρο google+ community.

Ναι ειναι στανταρ 24/7, νομιζω οτι εχουν σκαλωμα μονο με το bluetooth audio ακομα.

εγω ειμαι με CM12 nightly + AK kernel. δεν εχω καποιο σοβαρο προβλημα. 

Το μόνο σταθερο θεμα μου, οπως και στην CM11S οτι το μικροφωνο των ακουστηκων κανει φασαρια και γενικως μια πολυ περιεργη συμπεριφορα στο πως με ακουνε (καμια φορα αναλογως και την εφαρμογη που μιλαω .. τηλεφωνο,skype,viber hangouts)

** οποιος εχει ακουστικα παρακαλω να κανει μια δοκιμη. Σε ενα πολυ ησυχο χώρο να κανει record μεσω whatsapp και viber και να ποσταρει εδω.

(edited)

Εχεις δοκιμασει άλλα ακουστικα;

ναι. ειναι αρκετα περιεργο αυτο που γινεται. προσπαθω να δοκιμασω οτιδηποτε συνδιασμο για να δω τι φταιει αλλα δε βγαζω ακρη.

εχω τα 2 ακουστικα τις OnePlus (silver bullets + JBL E1) οπου και τα 2 εχουν την ιδια συμπεριφορα.

Το πιο εντονο ειναι οταν στελνω ηχητικα μυνηματα στο whatsapp. Viber ειναι πολυ πιο καθαρος ο ηχος (παλι ηχητικα μυνηματα).

80% θα μου κανουν ομως παραπονα για παρασιτα και ενταση ηχου μεσω οποιασδηποτε εφαρμογης (κανονικο τηλεφωνο, viber, hangouts, skype).

Δοκιμασα τα E1 σε Samsung S5 να στειλω ηχητικο μυνημα μεσω whatsapp και δουλευαν τελεια.

Ομως πηγα προχτες στην bose και δοκιμασα κατι ακουστικα για anroid (£114 soundtrue), και ακουγοταν τελεια.

Οποτε δε ξερω τι φταιει.

Τα Bose επαιζαν τελεια στο δικο σου τηλέφωνο?

Εχω εχω ενα παρομοιο θεμα με κατι αλλα ακουστικά που πηρα απο ebay και ειναι "τυπου" samsung

και ενω οταν ακουω μουσικη παιζουν μια χαρα, (για 1,5€),οταν μιλαω στο τηλεφωνο η ενταση τους ειναι παρα πολυ δυνατη 

και για να μπορεσω να ακουσω πρεπει να βαλω το κινητο στο 1 την ενταση οπου και παλι ειναι δυνατα.

Οταν ξαναμπει η μουσικη παιζουν κανονικα.Επειδη ομως εχω δωσει 1,5€ οπως ειπα δεν εχω ασχοληθει.

lgalkis δε ξέρω πάντως υπάρχει ανωμαλία στον ήχο γενικότερα. Δοκίμασε κανα αλλο ακουστικό ή το δικο σου σε κάποιο αλλο android