Spirosssss Δεκέμβριος 9, 2014 #1341 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Όταν βγει το update απλά θα χάσεις το root και θα πρέπει να το ξανακάνεις. Μη μασάς το κινητό αυτό είναι για πειράματα . Εδώ το βασικό του λογισμικό είναι καστομιά, στο ρουτ θα μασήσει; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 9, 2014 #1342 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Εγώ θέλω να δοκιμάσω το raw και manual processing με το lightroom. δες αυτές τις δύο αν σου αρέσουν.. (1 & 2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 9, 2014 #1343 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Όταν βγει το update απλά θα χάσεις το root και θα πρέπει να το ξανακάνεις. Μη μασάς το κινητό αυτό είναι για πειράματα . Εδώ το βασικό του λογισμικό είναι καστομιά, στο ρουτ θα μασήσει; Γιατι να χασει το root? ΟΤΑ survival script ftw @SuperSU 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Δεκέμβριος 9, 2014 #1344 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 δες αυτές τις δύο αν σου αρέσουν.. (1 & 2) Raw ειναι τραβηγμενες; Τις εχεις επεξεργαστει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 9, 2014 #1345 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 καθόλου.. όπως τις τράβηξα, στις έστειλα!Μου έκανε εντύπωση το μέγεθός τους.. τις περίμενα πιο μεγάλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Δεκέμβριος 9, 2014 #1346 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 (edited) Λοιπον: Οταν διαλεγεις 'save RAW' αυτο τραβαει κανονικα φωτο, οπως και πριν.Απλα, μαζι με τις φωτο που τραβαει, κραταει και το RAW αρχειο.Οι 'raw' ειναι αποθηκευμενες και αυτες στον DCIM φακελο, αλλά εχουν καταληξη .dng (~15MB) Δεν τις βλεπεις στο κινητο με τα απλά προγραμματα (photos/quickpic/gallery), ισως να τις βλεπουν τα editing προγραμματα (δεν εχω δοκιμασει) Ολα αυτα τα ξερω εγκυκλoπαιδικα, ποτέ δεν εχω ασχοληθει με image editing, ειναι info που βρηκα στο reddit.Aπλά σκεφτομαι να αρχισω.Σχετικο-ασχετο: Αν αφησεις την ποιοτητα του jpeg στο 95% τα αρχεια εικονας εχουν μεγαλυτερο μεγεθος απ'ότι αν το βαλεις στο 100% Also found on reddit Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2014 από nikchris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 10, 2014 #1347 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 Έχεις δίκιο.. δεν το ήξερα αυτό για το .dng. Είχα ανεβάσει ένα videάκι για το θέμα του raw editing.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Δεκέμβριος 10, 2014 #1348 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 Δοκιμασα να παιξω λιγο με καποια dng αρχεια που τραβηξα σημερα και το Lightroom.Αν ο χρηστης ειναι αδαης, το καλυτερο εργαλειο του κοσμου δεν κανει δουλεια!! I need practice!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 10, 2014 Author #1349 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Δεκέμβριος 10, 2014 #1350 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 μέχρι πότε είναι η προσφορά χωρίς invites??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Δεκέμβριος 10, 2014 #1351 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 Μεχρι να τελειωσει το αποθεμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 11, 2014 #1352 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Shipped επιτέλους!! Σήμερα έφτασαν mailbox.de Σαν να άργησαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Δεκέμβριος 11, 2014 #1353 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 καποιος για την χαμηλη ενταση μικροφωνου απο τα ακουστικα ? μονο με root ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Δεκέμβριος 11, 2014 #1354 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Σήμερα έφτασαν mailbox.de Σαν να άργησαν.. Γιατι δεν πηρες τα Pistons? Ο χρονος μια χαρα ειναι, τοσο θελει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 11, 2014 #1355 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Γιατι δεν πηρες τα Pistons? Ο χρονος μια χαρα ειναι, τοσο θελει. Ε πόσα? Συλλογή θα τα κάνω? ίσως αργότερα μαζί με το power bank Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 11, 2014 #1356 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 καποιος για την χαμηλη ενταση μικροφωνου απο τα ακουστικα ? μονο με root ? χαμηλή ένταση μικροφώνου ακουστικών.. και θες να το κάνεις root;;;Δοκίμασες με άλλα ακουστικά, μήπως έχουν τα δικά σου θέμα; Είχα παλαιότερα rooted κινητό, μα νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος για root.. ειδικά για κάτι τέτοιο. Μια χαρά είναι το τηλέφωνο και χωρίς root. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Δεκέμβριος 11, 2014 #1357 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Ε πόσα? Συλλογή θα τα κάνω? ίσως αργότερα μαζί με το power bank Στο reddit ελεγαν οτι ειναι αρκετα καλυτερα απο τα JBL, με μονο πλεονεκτημα των JBL το χαμηλο βαρος χαμηλή ένταση μικροφώνου ακουστικών.. και θες να το κάνεις root;;; Δοκίμασες με άλλα ακουστικά, μήπως έχουν τα δικά σου θέμα; Είχα παλαιότερα rooted κινητό, μα νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος για root.. ειδικά για κάτι τέτοιο. Μια χαρά είναι το τηλέφωνο και χωρίς root. Εδω παντως δεν εχω θεμα με το μικροφωνο, τουλαχιστον δεν εχει παραπονεθει κανενας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Δεκέμβριος 11, 2014 #1358 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 εχω δοκιμασει και τα 2 ακουστικα της oneplus και εχουν το ιδιο προβλημα. Παρασιτα και χαμηλή ένταση. Αμα ψαξεις εχει απειρα θέματα online και ολοι κανανε root για να ανεβασουν χειροκινητα την ενταση. Οποτε το τηλεφωνο μερικες φορες να μην οκ και χωρις root. Πραγματικα εχω απορια να δω τα κινητα σας που δουλευουν τοσο αποβληματιστα. (δε το λεω ειρωνικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 11, 2014 #1359 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Οτι φαίνονται ψιλοσαβουρίτσες τα jbl, ισχύει. Θα τα δοκιμάσω σε σχέση με τα στοκ του S2 - δεν εχω απαιτήσεις όπως φαίνεται - που χρησιμοποιώ τώρα κ το πολύ πολύ να καταλήξουν κάνα ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Δεκέμβριος 11, 2014 #1360 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 εχω δοκιμασει και τα 2 ακουστικα της oneplus και εχουν το ιδιο προβλημα. Παρασιτα και χαμηλή ένταση. Αμα ψαξεις εχει απειρα θέματα online και ολοι κανανε root για να ανεβασουν χειροκινητα την ενταση. Οποτε το τηλεφωνο μερικες φορες να μην οκ και χωρις root. Πραγματικα εχω απορια να δω τα κινητα σας που δουλευουν τοσο αποβληματιστα. (δε το λεω ειρωνικα) Eγω το εχω 2 μηνες και δεν εχω παθει ποτε τιποτα.Μια φορα μονο ειχα θεμα με το touchscreen, εκανα reboot, και απο τοτε όλα καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts