Vadergr Οκτώβριος 28, 2014 #1081 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Συνήθως οι μεταλλικές θήκες χαλάνε το σήμα του δικτύου της συσκευής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 28, 2014 #1082 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Παίδες, εχει δοκιμασει κανείς θήκες σαν τις παρακάτω;click meagain!Καλουτσικές φαίνονται, αλλά φοβάμαι μήπως μου παχύνουν πολύ το opo...To ενα ειναι απλα ενα bumper, και το αλλο ειναι κακασχημο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 28, 2014 Author #1083 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Ειχα βαλει στο note 2 μια μεταλικη, δεν ειχα θεμα με το σημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Οκτώβριος 28, 2014 #1084 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 (edited) Παίδες, εχει δοκιμασει κανείς θήκες σαν τις παρακάτω;click meagain!Καλουτσικές φαίνονται, αλλά φοβάμαι μήπως μου παχύνουν πολύ το opo...Μια χαρά είναι έχω πάρει μια με 4 ευρώ δεν στο παχενει ιδιαίτερα και ίδικα σε εμένα ήρθε πρόσωπο με το tempered glass, για την πρώτη. Ερώτηση έβαλα την 11.0-ΧΝΡΗ38R και το κινητό έχει ξεφτιλιστει κάνει reboot στο άκυρο, κολλάει, και το πιο βασικό ώρες ώρες κάνει κάθετες και ορίζοντες μαύρες γραμμές είτε μέσα σε αππ είτε εκτός και ανάβοσβινουν. Αν ήταν έτσι από την αρχή θα νόμιζα ότι ειχε πρόβλημα αλλά ποτέ δεν τα έχει κάνει αυτά.είναι εφικτό να επιστρέψω στην προηγούμενη (νομίζω 33R)ή ακόμα καλύτερα στην 25ρ για να το ρουταρο κιόλας? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 29, 2014 από chris2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 29, 2014 #1085 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Ξεκινα με factory reset ή περνας μονος σου απο fastboot την factory rom, αν 'πιανουν' τα χερια σου.https://cyngn.com/products/oneplusone/(κατω κατω εχει factory images) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Οκτώβριος 29, 2014 #1086 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Ξεκινα με factory reset ή περνας μονος σου απο fastboot την factory rom, αν 'πιανουν' τα χερια σου.https://cyngn.com/products/oneplusone/(κατω κατω εχει factory images)Δεν ξέρω άμα είναι να κάνω factory reset είτε να την περάσω από pc λογικά τα ίδια θέματα δεν θα έχω. Εκτός από αυτό μετά δεν θα πρέπει να unlockaro ξανά τον bootloader και να το ρουταρο. Βρήκα κάτι λινκ για την 25(δούλευε σωστά τοτε) που δεν χρειάζεται unlockaro αλλά δεν ανοίγουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 29, 2014 #1087 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Γιατι να εχεις τα ιδια θεματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Οκτώβριος 29, 2014 #1088 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Ίδιο upadate ίδια συσκευή, πιθανό μου φαίνεται. Anyway το reset δεν τι γλίτωνω γιατί θέλω να το ροοταρο. Ερώτηση έχει κανένας αντιμετώπισει κάποιο πρόβλημα με την 38? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 29, 2014 #1089 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Eδω ρολαρει παρα πολυ καλα, ειδα μεγαλη βελτιωση στην μπαταρια.Βαλτην απο την αρχη, και δεν θα χασεις, κατι/καπως χαλασε στο update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 29, 2014 #1090 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Μόλις παρέλαβα !Οτι και να πω είναι λίγο !Ποιοτική κατασκευή (η υφή της πλάτης ειναι εκπληκτική) , φοβερό design και ειχαν προσεξει μεχρι και το packaging & το καλώδιο τροφοδοσίας (πλακέ).Το φορτίζω και εκ πρώτης δεν εχει δειξει τιποτα μυστήρια σημάδια , ουτε κιτρινίλες στην οθόνη.Γενικά οτι ανασφάλειες ειχα (κινέζικο, κιτρινίλες) ευτυχώς εξαφανιστηκαν με το ξεσφράγισμα και το πρώτο boot.Ηρθε με 33r και τώρα κάνει ΟΤΑ τηςν 38 η οποία εύχομαι να κάτσει καλά και να μην την βάλω manually (οπως μερικοι στο myphone.gr).Απιστευτα παραμετροποιήσιμο , σε βαθμό που δεν θα του κάνω root (εκτος αν χρειαστεί να αναβαθμίσω χειροκίνητα).Επίσης ειναι εντελώς lag free, εμπειρια Nexus 5.Κατάσκευής 11/10/2014 , αρα φρέσκο φρέσκο !Δεν θα το βγάλω βεβαια απο το σπίτι αν δεν έρθουν πρώτα σε 2-3 μέρες οι θήκες που παράγγειλα απο το amazon.Περισσότερα με τον καιρό ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 29, 2014 #1091 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 εγω μαλλον με το OTA update εχω αρκετα θεματακια. για να κανω manual εγκατασταση πρεπει να το root-αρω;* με backup παιζει τιποτα να μου το κανει ακριβως οπως ήταν ; γιατι αλλιως προτιμαω να κατσω με τα προβληματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 29, 2014 #1092 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2014 Όχι root αλλά ξεκλείδωμα του bootloader. Αρκετά απλό, γίνεται με ένα κλικ με τα διάφορα εργαλειάκια που κυκλοφορούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 30, 2014 #1093 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2014 (edited) εχω θέμα και με τα ακουστικά, οπου το μικρόφωνο ειναι πολυ χαμηλο, και αν το κραταω σε κοντινη αποσταση δε με ακουνε. (εχω τα oneplus ακουστικα) * και το μεσαιο κουμπι των ακουστικων δεν κανει τιποτα στις κλήσεις. Μονο στη μουσικη λειτουργει ** Εδώ όποιος θελει να παραπονεθεί για την ασυμβατοτητα ακουστικων/μικροφωνων στη cyanogen/opo *** Για πιο λογο μου απενεργοποιειται ο auto sync κατα καιρους? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 30, 2014 από Bonito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 30, 2014 #1094 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2014 Geekbench μου βγαζει καπου 2700.Ειναι λογικό ?Διαβαζω μερικους που χτυπάνε 3000.Εχει να κανει με την ρομ?Ειμαι με επισημη 38r Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 30, 2014 #1095 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2014 Είσαι σε performance mode; κι εγώ 3000 παίρνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 30, 2014 #1096 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2014 LOL, ημουν στο μεσαίο.Τωρα στο performance βγαζει 3132 με στοκ ρομ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 31, 2014 #1097 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2014 εχω θέμα και με τα ακουστικά, οπου το μικρόφωνο ειναι πολυ χαμηλο, και αν το κραταω σε κοντινη αποσταση δε με ακουνε. (εχω τα oneplus ακουστικα)* και το μεσαιο κουμπι των ακουστικων δεν κανει τιποτα στις κλήσεις. Μονο στη μουσικη λειτουργει ** Εδώ όποιος θελει να παραπονεθεί για την ασυμβατοτητα ακουστικων/μικροφωνων στη cyanogen/opo *** Για πιο λογο μου απενεργοποιειται ο auto sync κατα καιρους? Έχεις βάλει το Batteryguru μήπως; Όταν το είχα, μου το έκανε κι εμένα. Λειτουργία του είναι για εξοικονόμηση μπαταρίας. Δες και τα υπόλοιπα στο Google sync, τα μισά μου ήταν κλειστά από αυτό το πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 31, 2014 #1098 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2014 Εχει δοκιμάσει κανεις καποιο ωραίο theme να προτείνει ?Με εβγαλε ασπροπρόσωπο πάντως στο ταξίδι που έκανα. Φοβερή η μπαταρία, πολύ καλό tethering, απίστευτα γρήγορο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 31, 2014 #1099 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2014 (edited) Εγώ αγόρασα το darkness. Πολύ καλό και αλλάζει όλα τα εικονίδια ανεξαιρέτως.Έχει ψιλοθεματάκι με τo tapatlk κ viber αλλά όχι κάτι τραγικό. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 31, 2014 από fantomas autocorrection correction :@ :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 31, 2014 #1100 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2014 LOL, ημουν στο μεσαίο.Τωρα στο performance βγαζει 3132 με στοκ ρομ !Στο performance mode ο cpu παίζει συνέχεια στα full MHz, δεν υπάρχει power management, ακόμα και σε idle. Τι διαφορά βλέπεις στη διάρκεια της μπαταρίας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts