Jump to content

OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

FANISTELROOY

Recommended Posts

Παίδες, εχει δοκιμασει κανείς θήκες σαν τις παρακάτω;

click me

again!

Καλουτσικές φαίνονται, αλλά φοβάμαι μήπως μου παχύνουν πολύ το opo...

To ενα ειναι απλα ενα bumper, και το αλλο ειναι κακασχημο.

Παίδες, εχει δοκιμασει κανείς θήκες σαν τις παρακάτω;

click me

again!

Καλουτσικές φαίνονται, αλλά φοβάμαι μήπως μου παχύνουν πολύ το opo...

Μια χαρά είναι έχω πάρει μια με 4 ευρώ δεν στο παχενει ιδιαίτερα και ίδικα σε εμένα ήρθε πρόσωπο με το tempered glass, για την πρώτη.

Ερώτηση έβαλα την 11.0-ΧΝΡΗ38R και το κινητό έχει ξεφτιλιστει κάνει reboot στο άκυρο, κολλάει, και το πιο βασικό ώρες ώρες κάνει κάθετες και ορίζοντες μαύρες γραμμές είτε μέσα σε αππ είτε εκτός και ανάβοσβινουν. Αν ήταν έτσι από την αρχή θα νόμιζα ότι ειχε πρόβλημα αλλά ποτέ δεν τα έχει κάνει αυτά.είναι εφικτό να επιστρέψω στην προηγούμενη (νομίζω 33R)ή ακόμα καλύτερα στην 25ρ για να το ρουταρο κιόλας?

Έγινε επεξεργασία από chris2

Ξεκινα με factory reset ή περνας μονος σου απο fastboot την factory rom, αν 'πιανουν' τα χερια σου.

https://cyngn.com/products/oneplusone/

(κατω κατω εχει factory images)

Δεν ξέρω άμα είναι να κάνω factory reset είτε να την περάσω από pc λογικά τα ίδια θέματα δεν θα έχω. Εκτός από αυτό μετά δεν θα πρέπει να unlockaro ξανά τον bootloader και να το ρουταρο. Βρήκα κάτι λινκ για την 25(δούλευε σωστά τοτε) που δεν χρειάζεται unlockaro αλλά δεν ανοίγουν.

Μόλις παρέλαβα !

Οτι και να πω είναι λίγο !

Ποιοτική κατασκευή (η υφή της πλάτης ειναι εκπληκτική) , φοβερό design και ειχαν προσεξει μεχρι και το packaging & το καλώδιο τροφοδοσίας (πλακέ).

Το φορτίζω και εκ πρώτης δεν εχει δειξει τιποτα μυστήρια σημάδια , ουτε κιτρινίλες στην οθόνη.Γενικά οτι ανασφάλειες ειχα (κινέζικο, κιτρινίλες) ευτυχώς εξαφανιστηκαν με το ξεσφράγισμα και το πρώτο boot.

Ηρθε με 33r και τώρα κάνει ΟΤΑ τηςν 38 η οποία εύχομαι να κάτσει καλά και να μην την βάλω manually (οπως μερικοι στο myphone.gr).

Απιστευτα παραμετροποιήσιμο , σε βαθμό που δεν θα του κάνω root (εκτος αν χρειαστεί να αναβαθμίσω χειροκίνητα).

Επίσης ειναι εντελώς lag free, εμπειρια Nexus 5.

Κατάσκευής 11/10/2014 , αρα φρέσκο φρέσκο !

Δεν θα το βγάλω βεβαια απο το σπίτι αν δεν έρθουν πρώτα σε 2-3 μέρες οι θήκες που παράγγειλα απο το amazon.

Περισσότερα με τον καιρό ...

εγω μαλλον με το OTA update εχω αρκετα θεματακια. για να κανω manual εγκατασταση πρεπει να το root-αρω;

* με backup παιζει τιποτα να μου το κανει ακριβως οπως ήταν ; γιατι αλλιως προτιμαω να κατσω με τα προβληματα

εχω θέμα και με τα ακουστικά, οπου το μικρόφωνο ειναι πολυ χαμηλο, και αν το κραταω σε κοντινη αποσταση δε με ακουνε. (εχω τα oneplus ακουστικα)

* και το μεσαιο κουμπι των ακουστικων δεν κανει τιποτα στις κλήσεις. Μονο στη μουσικη λειτουργει

** Εδώ όποιος θελει να παραπονεθεί για την ασυμβατοτητα ακουστικων/μικροφωνων στη cyanogen/opo

***9b26283e647ae173353a2f2dec503f20.jpg

Για πιο λογο μου απενεργοποιειται ο auto sync κατα καιρους?

Έγινε επεξεργασία από Bonito

εχω θέμα και με τα ακουστικά, οπου το μικρόφωνο ειναι πολυ χαμηλο, και αν το κραταω σε κοντινη αποσταση δε με ακουνε. (εχω τα oneplus ακουστικα)

* και το μεσαιο κουμπι των ακουστικων δεν κανει τιποτα στις κλήσεις. Μονο στη μουσικη λειτουργει

** Εδώ όποιος θελει να παραπονεθεί για την ασυμβατοτητα ακουστικων/μικροφωνων στη cyanogen/opo

***9b26283e647ae173353a2f2dec503f20.jpg

Για πιο λογο μου απενεργοποιειται ο auto sync κατα καιρους?

Έχεις βάλει το Batteryguru μήπως; Όταν το είχα, μου το έκανε κι εμένα. Λειτουργία του είναι για εξοικονόμηση μπαταρίας. Δες και τα υπόλοιπα στο Google sync, τα μισά μου ήταν κλειστά από αυτό το πρόγραμμα.

Εχει δοκιμάσει κανεις καποιο ωραίο theme να προτείνει ?

Με εβγαλε ασπροπρόσωπο πάντως στο ταξίδι που έκανα.

Φοβερή η μπαταρία, πολύ καλό tethering, απίστευτα γρήγορο.

Εγώ αγόρασα το darkness. Πολύ καλό και αλλάζει όλα τα εικονίδια ανεξαιρέτως.

Έχει ψιλοθεματάκι με τo tapatlk κ viber αλλά όχι κάτι τραγικό.

Έγινε επεξεργασία από fantomas
autocorrection correction :@ :@

LOL, ημουν στο μεσαίο.

Τωρα στο performance βγαζει 3132 με στοκ ρομ !

Στο performance mode ο cpu παίζει συνέχεια στα full MHz, δεν υπάρχει power management, ακόμα και σε idle. Τι διαφορά βλέπεις στη διάρκεια της μπαταρίας;