Dolly Οκτώβριος 18, 2014 #1001 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 Κανονικά είναι ίδια ΜΟΝΟ αν το στέλνεις στην ίδια διεύθυνση που έχεις κάνει register την πιστωτική κάρτα που το αγοράζεις, εγώ έβαλα δηλαδή 2 διαφορετικές διεύθυνσεις στα παιδία αυτά. Αν δεν σε αφήνει να βάλεις άλλη, αφού πληρώνεις με πειπαλ, ΙΣΩΣ να μην το πειράζει γιατί η διεύθυνση σου θα γίνει verified από εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 18, 2014 #1002 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 (edited) Και είναι λογικό δλδ να παραμένει συνδεδεμένο με το (πεσμενο) ρουτερ, να κάνει τι; Δεν θα έπρεπε να γυρίσει στο 3g; Αν όντως δεν είναι bug, είναι παράλειψη/αδυναμία του λειτουργικού. Η Google φαίνεται να συμφωνεί μαζί σου, και το διορθώνει στο γλειφιτζούρι. [Lollipop Feature Spotlight] Android Now Defaults To Mobile Data When Wi-Fi Has No Internet Access, Signal Icon Adds A '!' For No Connection edit: Μοιάζει να άκουσε και τις κραυγές αγωνίας του [MENTION=173]Wizard![/MENTION]: http://www.androidpolice.com/2014/10/17/lollipop-feature-spotlight-new-device-setup-process-finally-lets-users-copy-data-from-specific-devices/ Στο περίπου. Είναι σε καλό δρόμο πάντως Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 19, 2014 από deninho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 19, 2014 #1003 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 (edited) Τελικά οι απαιτήσεις μας δεν είναι κ τόσο παράλογες. Edit: Και ναι, απαντώ τέτοια ώρα γιατί είχαμε το πρώτο εγερτήριο από τον μπόμπιρα. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 19, 2014 από fantomas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 19, 2014 #1004 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 Εμενα παντως το 38R που το εβαλα απο πανω, μου το φηφηξε το κινητο. Μου καταργησε το root (μοιαζει ηλιθιο, αλλα απο ενα cyanogen κινητο, το θεωρω αυτονοητο και θα επρεπε να ερχεται απο τη μαμα ετσι.) κρασαρισματα, artifacts κλπ κλπΜολις βρω λιγο χρονο θα παιξει "φορματ"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 19, 2014 #1005 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 Kαι εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι κατηργησαν το root. Λες και δεν ξερουμε να το κανουμε.Κατα τα άλλα, το κινητο εδω φυσαει.Περιμενω με αγωνια την theme engine της CM, στο lollipop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Οκτώβριος 19, 2014 #1006 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 edit: Μοιάζει να άκουσε και τις κραυγές αγωνίας του @Wizard! : [Lollipop Feature Spotlight] New Device Setup Process Finally Lets Users Copy Data From Specific DevicesΣτο περίπου. Είναι σε καλό δρόμο πάντως Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην το κάνει κάποιος με μια από τις πληθώρες εφαρμογές που υπάρχουν ήδη όπως tb,rom toolbox,nandroid manager και και και και η λίστα συνεχίζεται. Και μην μου πείτε ότι αυτά θέλουν root και ότι δεν θέλετε να το κάνετε root. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 19, 2014 #1007 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 κι όμως... υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν, ούτε θέλουν να (μάθουν να) κάνουν ρουτ. Απευθύνεται και σε αυτούς η google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 19, 2014 #1008 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην το κάνει κάποιος με μια από τις πληθώρες εφαρμογές που υπάρχουν ήδη όπως tb,rom toolbox,nandroid manager και και και και η λίστα συνεχίζεται. Και μην μου πείτε ότι αυτά θέλουν root και ότι δεν θέλετε να το κάνετε root.Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι να προτιμας εσυ 3d party app, και να μην παρακαλας να αγκαλιασουν αυτη τη δυνατοτητα ολοι οι dev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Οκτώβριος 19, 2014 #1009 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 Εγώ απορώ ΠΩΣ περιμένετε να παραμένει το root, όταν περνάτε από πάνω, νέα rom.. ή τουλάχιστον μέρος αυτής με φλασάρισμα.Δηλαδή, όταν παλιά κάποιος είχε σπασμένα ή έστω βαριά πειραγμένα windows και έβαζε κάποια updates, θα έπρεπε να γκρινιάζει αν του κλείδωνε το λειτουργικό ή αν είχε κάποια θέματα στο boot;;Στην τελική κυκλοφόρησε κι έτοιμη ρουταρισμένη η 38R, γιατί δεν βάλατε αυτή βρε;; Και για να πω κάτι επί του θέματος.. είδα κάποιον με nexus που πέρασε ήδη την έκδοση 5. Hats off στην Οneplus/Cyanogen που θα μας την παραδώσει σε 90 μέρες. Κάποιο θέμα με το να την πάρω άμεσα, δεν έχω, οπότε μου φαίνεται πολύ γρήγορα η μεταφορά στη νέα έκδοση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Οκτώβριος 19, 2014 #1010 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 κι όμως... υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν, ούτε θέλουν να (μάθουν να) κάνουν ρουτ. Απευθύνεται και σε αυτούς η google.Ναι αλλά νόμιζα ότι είμαστε σε τεχνολογικό forum και όχι στην παρέα μου. Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι να προτιμας εσυ 3d party app, και να μην παρακαλας να αγκαλιασουν αυτη τη δυνατοτητα ολοι οι dev.Πρώτον έχει περιορισμούς αυτό . Δεύτερον μακάρι να το αγκαλιασουν όπως λες οι developers αλλά έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Ενώ αυτό υπάρχει ήδη λέω! Γιατί να περιμένω για κάτι που υπάρχει ήδη; Όπως και να έχει ότι καινούριο έρχεται καλοδεχουμενο είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 19, 2014 #1011 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 Eγω πχ εχω συναντησει πολλες φορες προβλημα στην μεταφορα εφαρμογων σε αλλο τηλεφωνο ή ακομα και στο ιδιο, επειδη η καθε ρομ κανει mount διαφορετικα τα storages. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 19, 2014 #1012 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 Ναι, είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ, αλλά ξαναλέω ότι η Google απευθύνεται και σε αυτούς που δεν είναι σε τεχνολογικά φόρα. Ή μήπως δεν πρέπει να αναφέρουμε ειδήσεις για πράγματα που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή όσων δεν το έχουν με την τεχνολογία, επειδή είμαστε τεχνολογικό φόρουμ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Οκτώβριος 19, 2014 #1013 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 Eγω πχ εχω συναντησει πολλες φορες προβλημα στην μεταφορα εφαρμογων σε αλλο τηλεφωνο ή ακομα και στο ιδιο, επειδη η καθε ρομ κανει mount διαφορετικα τα storages.Ναι σε αυτό έχεις δίκιο. Η γκουκλ με την κιτ κατ μας τα γ*****ε εκεί με τους αποθηκευτικούς χώρους σαν να σου λέει όχι δεν θα έχεις sd θες δεν θες.. Πάλι καλά που υπάρχει και το Oneplus One χωρίς να τσιγκουνεύεται να δίνει μεγάλη χωρητικότητα σε λογική τιμήΝαι, είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ, αλλά ξαναλέω ότι η Google απευθύνεται και σε αυτούς που δεν είναι σε τεχνολογικά φόρα. Ή μήπως δεν πρέπει να αναφέρουμε ειδήσεις για πράγματα που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή όσων δεν το έχουν με την τεχνολογία, επειδή είμαστε τεχνολογικό φόρουμ;Προφανώς και όχι. Και καλά έκανες και το πόσταρες γιατί δεν το ήξερα ότι έχει σκοπό να κάνει επιτέλους κάτι με αυτό. Είναι και τσάμπα και μπορεί να βολεύει και περισσότερο.Δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ ψαγμένου χρήστη και μη για μένα,αλλά ποιος έχει όρεξη να μάθει και να ακούσει νέα πράγματα. Μέχρι να το δούμε από κοντά στην πράξη ελπίζουμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Εγώ είπα, μακάρι να υπάρχουν εναλλακτικές για όλα τα γούστα και ότι βολεύει στον καθένα να το επιλέγει. Απλά το ανέφερα γιατί είμαστε και στο thread με rom από developer team. Όλοι την αγαπήσαμε από πριν βγάλει τα κινητά. Αυτά από εμένα για το συγκεκριμένο feature. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Οκτώβριος 19, 2014 #1014 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 Παιδιά μήπως υπάρχει κανένα Invite και για εμένα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 20, 2014 #1015 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 (edited) Για πείτε τώρα, ποιες θηκες (1 κανονικη και μια flip) και ποιο tempered αγοράζουμε απο το amazon.co.uk ? Eπίσης ποσα χρήματα περιπου να φορτωσω στο mailbox.de ? ΥΓ.Παρασκευη παραγγειλα, ακομα pending shipment λέει Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 20, 2014 από Vadergr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 20, 2014 #1016 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 3 μέρες εδώ (εργάσιμες) για delivery και στα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 20, 2014 #1017 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 3+3 εννοείς η 3 συνολικά ?Απο ποσό στο mailbox.de ?Ελεγα μήπως το προφορτώσω (+1-2€ απο το σύνηθες για να ειμαι καλυμμένος) για να ερθει αμεσως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 20, 2014 #1018 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 Απο 2 ινβαιτς που πήρα 2 κινητά, κάνανε και τις 2 φορές, απο 3 εργάσιμες για να φτάσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 20, 2014 #1019 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 παιδια και εγω απο οταν εβαλα την 38R (OTA) εχω αρκετα θεματακια (artifacts, crashes, reboots etc...). και κατι γινεται και με το sync σε διαφορες εφαρμογες, σαν να απενεργοποειται. Δε μ'αρεσουν αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 20, 2014 #1020 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 Έχω φάει κι εγώ ένα random reboot με τη 38R. Κι έχω άλλο ένα περίεργο, παρόλο που η διαχείριση μπαταρίας έγινε πολύ καλύτερη μετά το update, εχθές όταν έφτασε στο 12% έκλεισε Όταν το έβαλα για φόρτιση μου έβγαλε το μήνυμα ότι δεν έχει ζουμί και πρέπει να φορτίσει λίγο πριν ξεκινήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts