Wizard! Οκτώβριος 11, 2014 #961 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 Επιστροφή σε λιγότερο απο 5,5 δεν υπάρχει. Προς το παρόν το βολευτικα.Ενα ενοχλητικό που εχω βρει είναι όταν μιλάω και θέλω να το κλείσω, πρεπει να πατήσω το κουμπί για να ανοίξει η οθόνη για να πατήσω end call. Το κανει και σε άλλους;Έχει ρύθμιση να κλείνει την κλήση με το power. Εγώ το έχω βάλει έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 11, 2014 #962 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 Επιστροφή σε λιγότερο απο 5,5 δεν υπάρχει. Προς το παρόν το βολευτικα.Ενα ενοχλητικό που εχω βρει είναι όταν μιλάω και θέλω να το κλείσω, πρεπει να πατήσω το κουμπί για να ανοίξει η οθόνη για να πατήσω end call. Το κανει και σε άλλους;Θες να πεις πως όταν το πάρεις από το αυτί σου, δεν ανοίγει η οθόνη;Αν όχι, υπάρχει η λύση που σου πρότειναν πάνω. Αν ναι, υπάρχει θέμα μάλλον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 11, 2014 #963 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2014 Εχω invite για sandstone 64GB, οποιος θελει μου στελνει ΡΜ(το εχω βαλει και σε αλλο φορουμ, οποιος προλαβει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Οκτώβριος 12, 2014 #964 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2014 Γερμανία ποσο εχει απο το επίσημο;;; Ειδα αποστολή απο Ευρώπη στα 398 κατι τέτοιο, καποτε δεν ειχε 320 στο ευρωπαϊκό store? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 13, 2014 #965 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 The OnePlus x JBL E1+ Earphone | OnePlus Blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 13, 2014 #966 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 The OnePlus x JBL E1+ Earphone | OnePlus BlogΕρχόμουν να το ποστάρω. Τι να λένε άραγε;Βγαλτε κ τίποτα σε μαύρο ρεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 13, 2014 #967 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Ερχόμουν να το ποστάρω. Τι να λένε άραγε;Εύχομαι να είναι άχρηστα και πανάκριβα (γιατί έχω ήδη παραγγείλει τα Πιστόνια...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 13, 2014 #968 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 :hehe: 39,90$ coming soon λένε Και γω λιμπιζομαι και λιγουρευομαι τα ασημένια πιστονια αλλα κ το κοκκινακι jbl καλο φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 13, 2014 #969 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 $40, ε; Κατά τα Χριστούγεννα βλέπουμε. Να ταιριάζουν και με το θιμ της εποχής Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 14, 2014 #970 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Να δουμε ποσο θα εχουν στους Κινεζους.Γιατι, οκ, πληρωσαμε 20€ μεταφορικα Αγγλια-Γερμανια-Ελλαδα για το κινητο, αλλά για ακουστικα ειναι πολλα.Εχω και τα πιστονια, αλλα εννοειται οτι θα παρω και αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 14, 2014 #971 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Πηγα σε μαγαζι και "δοκιμασα" τα περισσοτερα flagships και εχω να πω οτι το oneplus ειναι σκαλες ανωτερο στην ποιοτητα και την αισθηση που σου δινει. Θα ελεγα μονο το M8 μου αρεσε μονο κιαυτο ομως χανει σε αισθηση στο πισω μερος και δε μαρεσουν και τα on screen κουμπια. Παντως παρολο που συχαθηκα το iPhone απο software/μπαταρια, εχω να πω οτι δεν συγκρινεται το design και η ποιοτητα του με κανενα. OPO ftw!!!!:man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 14, 2014 #972 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Τα ακουστικά για τις £11 ειναι εκπληκτικα. Πηρα και την θηκη μιας και πληρωνα τα μεταφορικα και μαρεσει πολυ, παρολο που εχω το sandstone Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 15, 2014 #973 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 Σήμερα έφτασε στο δικο μου παντως το 38R ως OTA, υπομονή θέλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 15, 2014 #974 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 Ευχαριστώντας ξανά τον [MENTION=4602]Bonito[/MENTION] για την πρώτη πρόσκληση (ο αδερφός αναμένει), ρωτάω αν υπάρχει κάποια άλλη διαθέσιμη, όχι για μένα για πολύ φίλο μου. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 15, 2014 #975 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 ρε παιδια παιζει καπως να δυναμωσω την ενταση του μικροφονου στα ακουστικα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 15, 2014 #976 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 To equalizer το δοκιμασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 15, 2014 #977 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 To equalizer το δοκιμασες;το equalizer δεν ειναι μονο για την αναπαραγωγη ήχου; Δε μπορω να βρω πως να πειραξω την ενταση του μικροφονου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 15, 2014 #978 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 Εχεις δίκιο άλλο πράμα διάβασα. http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/help/fixed-microphone-ok-google-low-t2805568/page2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 15, 2014 #979 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 Εγώ φλάσαρα (γιατί βαριόμουν να το κάνω manually) ένα αρχειάκι και ανέβασα την ένταση σε ακουστικό, μεγάφωνο και μικρόφωνο αν θυμάμαι καλά. Θα το ψάξω ξανά αν θες, να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Οκτώβριος 15, 2014 #980 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 Αν εχει κανεις invite που δε το θελει ας ριξει ενα PM...εχω καποιον που καιγεται να το παρει... Αν δε βρει σε λιγες μερες invite, θα παρει Nexus5, αλλα καλυτερα να παρει το oneplus Πιστευω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts