Jump to content

OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

FANISTELROOY

Recommended Posts

Ακουστικά που είναι κατάλληλα για iPhone/iPod. Για κάποιο λόγο, παρόλο που το βύσμα είναι standard, δεν παίζει σωστά. Μόνο ήχο, δεν υποστηρίζει λειτουργίες και μικρόφωνο.

Apple = OMTP

Everybody else these days = CTIA

Καλώς τα δεχτήκαμε.. προβλέπω να γίνονται xiaomi pistons 2.

Επειδή τα βλέπω ίδια με τα Pistons, που είναι αρκετά πιθανό να είναι φασόν, θα πάρω κατευθείαν εκείνα που είναι και άμεσα διαθέσιμα.

Στο παλιό τηλέφωνο είχα την εξής δυνατότητα:

Το είχα πάντα στο αθόρυβο με δόνηση. Όταν όμως έβαζα τα ακουστικά, το ringtone ακουγόταν στα ακουστικά όταν με καλούσαν, εκτός από τη δόνηση.

Γίνεται αυτό; Πήγα στις ρυθμίσεις profile αλλά δεν κατάλαβα τι πρέπει να αλλάξω... Δεν έχει κάτι ανάλογο σαν επιλογή/ρύθμιση

Έχω ένα invite να δώσω το οποίο ισχύει για άλλες 12 ώρες! Όποιος το θέλει ας στείλει ένα pm.

Το μόνο που θα ήθελα είναι όποιος στείλει pm να έχει πάνω από 50 μηνύματα στο forum και φυσικά να μην το βάλει σε καμιά αγγελία.

To ωραίο είναι ότι εδώ δίνουμε τις προσκλήσεις τσάμπα - και καλά κάνουμε και μπράβο μας - και σε άλλους δικτυακούς τόπους έχω δεί να τις πουλάνε 20 ευρώ τη μιά :nothing:

Σήμερα στα καλά καθούμενα μου έχασε το σήμα (Emergency calls only) και δεν επανερχόταν με τίποτα. Αναγκάστηκα να κάνω reboot... :wassat:

To εχει παθει κι εμενα μετα απο 3-4 μερες ανευ reboot.

Το εχω παθει και σε αλλα android σε τελειως ραντομ φασεις, (6-7 φορες ολα τα χρονια που χρησιμοποιω android) οποτε το θεωρω "φυσιολογικο". Μαλλον ROM ειναι.

Το χρησιμοποιω εδω και 2 μερες και παρολο το μεγεθος (ειχα iPhone 5) ειμαι ενθουσιασμενος. 2 πραματα να ρωτησω μόνο:

1) Τι ακουστικα προτεινετε; ειχα βολευτει με της apple και ψαχνω κατι βολικο που να μην χρειαζεται να μπει πολυ βαθια στο αυτι.

2) Εχω nova launcher και το "gem emerald" theme pack. Στη lock lock screen πως αλλαζω το χρωμα απο τη μεση και κάτω;

*ανεβασα και screenshot

post-4602-1416078837,4754_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία από Bonito

To εχει παθει κι εμενα μετα απο 3-4 μερες ανευ reboot.

Το εχω παθει και σε αλλα android σε τελειως ραντομ φασεις, (6-7 φορες ολα τα χρονια που χρησιμοποιω android) οποτε το θεωρω "φυσιολογικο". Μαλλον ROM ειναι.

Μετά θα φταίω εγώ να πω ότι το iPhone έκανε reboot μόνο όταν έβγαινε νέο firmware...; :hm: