narta Σεπτέμβριος 24, 2014 #721 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 Ακουστικά που είναι κατάλληλα για iPhone/iPod. Για κάποιο λόγο, παρόλο που το βύσμα είναι standard, δεν παίζει σωστά. Μόνο ήχο, δεν υποστηρίζει λειτουργίες και μικρόφωνο.Apple = OMTPEverybody else these days = CTIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Σεπτέμβριος 24, 2014 #722 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 Καλώς τα δεχτήκαμε.. προβλέπω να γίνονται xiaomi pistons 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Σεπτέμβριος 24, 2014 #723 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 Available in 2026, invite only system? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 24, 2014 #724 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 Οποιος θελει invite ας μου στειλει ενα πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 24, 2014 #725 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 Καλώς τα δεχτήκαμε.. προβλέπω να γίνονται xiaomi pistons 2.Επειδή τα βλέπω ίδια με τα Pistons, που είναι αρκετά πιθανό να είναι φασόν, θα πάρω κατευθείαν εκείνα που είναι και άμεσα διαθέσιμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 27, 2014 #726 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2014 Μια πρόσκληση για 64άρι στον πρώτο που θα με quotάρει επειδή είστε και γαμώ τα παιδιά ναουμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 27, 2014 Author #727 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2014 Μια πρόσκληση για 64άρι στον πρώτο που θα με quotάρει επειδή είστε και γαμώ τα παιδιά ναουμ!Πρώτος!!! Αλλά δεν τη θέλω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Σεπτέμβριος 27, 2014 #728 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2014 Μια πρόσκληση για 64άρι στον πρώτο που θα με quotάρει επειδή είστε και γαμώ τα παιδιά ναουμ! Αν δε τη θέλει ο fanistelrooy, τη θέλω εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 27, 2014 #729 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2014 Αν δε τη θέλει ο fanistelrooy, τη θέλω εγώ! Θα σε πι-εμιασω σε λιγο με το λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Σεπτέμβριος 27, 2014 #730 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2014 Θα σε πι-εμιασω σε λιγο με το λινκ Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 28, 2014 #731 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 Στο παλιό τηλέφωνο είχα την εξής δυνατότητα:Το είχα πάντα στο αθόρυβο με δόνηση. Όταν όμως έβαζα τα ακουστικά, το ringtone ακουγόταν στα ακουστικά όταν με καλούσαν, εκτός από τη δόνηση.Γίνεται αυτό; Πήγα στις ρυθμίσεις profile αλλά δεν κατάλαβα τι πρέπει να αλλάξω... Δεν έχει κάτι ανάλογο σαν επιλογή/ρύθμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eyesburn Σεπτέμβριος 28, 2014 #732 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2014 Έχω ένα invite να δώσω το οποίο ισχύει για άλλες 12 ώρες! Όποιος το θέλει ας στείλει ένα pm.Το μόνο που θα ήθελα είναι όποιος στείλει pm να έχει πάνω από 50 μηνύματα στο forum και φυσικά να μην το βάλει σε καμιά αγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 30, 2014 #733 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 Σήμερα στα καλά καθούμενα μου έχασε το σήμα (Emergency calls only) και δεν επανερχόταν με τίποτα. Αναγκάστηκα να κάνω reboot... :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 30, 2014 #734 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 To ωραίο είναι ότι εδώ δίνουμε τις προσκλήσεις τσάμπα - και καλά κάνουμε και μπράβο μας - και σε άλλους δικτυακούς τόπους έχω δεί να τις πουλάνε 20 ευρώ τη μιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 30, 2014 #735 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 Προσκλήσεις είναι όχι εισιτήρια συναυλίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 30, 2014 #736 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 Σήμερα στα καλά καθούμενα μου έχασε το σήμα (Emergency calls only) και δεν επανερχόταν με τίποτα. Αναγκάστηκα να κάνω reboot... :wassat:To εχει παθει κι εμενα μετα απο 3-4 μερες ανευ reboot. Το εχω παθει και σε αλλα android σε τελειως ραντομ φασεις, (6-7 φορες ολα τα χρονια που χρησιμοποιω android) οποτε το θεωρω "φυσιολογικο". Μαλλον ROM ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Σεπτέμβριος 30, 2014 #737 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 (edited) Το χρησιμοποιω εδω και 2 μερες και παρολο το μεγεθος (ειχα iPhone 5) ειμαι ενθουσιασμενος. 2 πραματα να ρωτησω μόνο: 1) Τι ακουστικα προτεινετε; ειχα βολευτει με της apple και ψαχνω κατι βολικο που να μην χρειαζεται να μπει πολυ βαθια στο αυτι. 2) Εχω nova launcher και το "gem emerald" theme pack. Στη lock lock screen πως αλλαζω το χρωμα απο τη μεση και κάτω; *ανεβασα και screenshot Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 30, 2014 από Bonito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 30, 2014 #738 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 To εχει παθει κι εμενα μετα απο 3-4 μερες ανευ reboot. Το εχω παθει και σε αλλα android σε τελειως ραντομ φασεις, (6-7 φορες ολα τα χρονια που χρησιμοποιω android) οποτε το θεωρω "φυσιολογικο". Μαλλον ROM ειναι. Μετά θα φταίω εγώ να πω ότι το iPhone έκανε reboot μόνο όταν έβγαινε νέο firmware...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 30, 2014 #739 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 Ε ναι ρε συ.. άμα τρέχει μια εφαρμογή τη φορά λογικό είναι να μη σκάει ποτέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 30, 2014 #740 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 ψαχνω κατι βολικο που να μην χρειαζεται να μπει πολυ βαθια. Οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts