Wizard! Σεπτέμβριος 23, 2014 #681 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Σωστά. Resellers για την Ευρώπη. Τώρα βέβαια το "professional" θα ήθελαν να ειναι "official" αλλά τουλάχιστον ειναι μια επιλογή απο την Ευρώπη που σημαίνει χωρίς χρονοτριβές, χωρίς τελωνεία και δασμούς ωστόσο με υψηλό κόστος ταχυδρομικών ένεκα dhl... Όπως έγραψα, το παράγγειλα Παρασκευή μεσημέρι και το παρέλαβα Τρίτη μεσημέρι. Τα μεταφορικά ήταν 22€. Τα έδωσα με μεγάλη ευχαρίστηση, από το να τρώω τη μέρα μου στα refresh των ΕΛΤΑ για να δω αν θα έρθει μέχρι τα Χριστούγεννα ή θα χρειαστεί να δώσω άλλα 100€ τελωνείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paularas Σεπτέμβριος 23, 2014 #682 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Όπως είπε και το πρόβατο, από ΕΕ δεν περνάει τίποτα.Για την ιστορία, έφυγε από Τριέστη, Βενετία, Αθήνα, εδώ.Μόλις το πήρα στα χέρια μου.Πρώτες εντυπώσεις:Είναι πανέμορφο, η αίσθηση της πλάτης είναι μαγική (δεν πρόκειται να μπει σε θήκη) και γενικά η ποιότητα κατασκευής και η συσκευασία δε δείχνουν σε τίποτα την τιμή του. Είναι φυσικά το Κινεζικό, με περασμένο το Cyanogenmod απάνω (δεν το γράφει στην πλάτη όπως το international).Στο πακέτο μέσα είχε επιπλέον:USB adaptor κανονικό σε μίνι, SIM adaptor μίνι σε κανονική, ένα μικρό πενάκι με γόμα, φορτιστή αυτοκινήτου, δύο ζελατίνες κινεζικές, μια θήκη λευκή απομίμηση δέρματος και αντάπτορα για την πρίζα (110ν σε 220ν)τους έστειλες κανένα mail για να έχει μέσα cyanogenmod και όχι colour os? για να άλλα τα έξτρα πλήρωσες κάτι παραπάνω ή τα έστειλαν από μόνοι τους? πόσο σου βγήκε όλο αν επιτρέπεται (και πιο μοντέλο πήρες). ρωτάω γιατί από ότι είδα πας στο site απλά διαλέγεις χρώμα και 16 ή 64, πληρώνεις μέσω paypall kkthxbb, τίποτα άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 23, 2014 #683 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 ρωτάω γιατί από ότι είδα πας στο site απλά διαλέγεις χρώμα και 16 ή 64, πληρώνεις μέσω paypall kkthxbb, τίποτα άλλο.Αυτό ακριβώς. Δε ζήτησα τίποτα. Οι μόνες επιλογές που είχα ήταν μνήμη (16/64), χρώμα (λευκό/μαύρο) και μεταφορικά (DHL/άλλο). Όλα τα υπόλοιπα ήταν έτοιμα από τους ίδιους.Σύνολο έδωσα 360€. Νομίζω 340€ θα ήταν με άλλη μεταφορική και αναμονή.Ερώτηση: Ελληνικό πληκτρολόγιο πως βάζω; Όχι γλώσσα, μόνο πληκτρολόγιο θέλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Σεπτέμβριος 23, 2014 #684 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Αυτό ακριβώς. Δε ζήτησα τίποτα. Οι μόνες επιλογές που είχα ήταν μνήμη (16/64), χρώμα (λευκό/μαύρο) και μεταφορικά (DHL/άλλο). Όλα τα υπόλοιπα ήταν έτοιμα από τους ίδιους.Σύνολο έδωσα 360€. Νομίζω 340€ θα ήταν με άλλη μεταφορική και αναμονή.Ερώτηση: Ελληνικό πληκτρολόγιο πως βάζω; Όχι γλώσσα, μόνο πληκτρολόγιο θέλω.Settings -Language and input - Android Keyboard (click sto δεξι κουτακι) - Input languages και ξετικαρεις το default για να σου επιτρεψει να διαλεξεις κι αλλη γλώσσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paularas Σεπτέμβριος 23, 2014 #685 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 αφού είναι τόσο easy από το oneplus.eu (και τόσο γρήγορο) γιατί γμτ παίζει τόσο qq και εξαπάτηση στις αγγελίες και δεν πάνε όλοι να το πάρουνε από εκεί με 360 και τέλος (ναι, 1 χρόνο εγγύηση αντί για 2, ναι δεν εχει το logo από πίσω) αλλά πάλι, από το να βλέπεις να φεύγουν 64άρια 400 ανοιχτά και 420 σφραγισμένα... είναι κάπως Link to comment Share on other sites More sharing options...
mango Σεπτέμβριος 23, 2014 #686 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 system settings>language and input> στο δεξι σημειο του Android keyboard ειναι οι ρυθμισεις. εκει βρες και προσθεσε Ελληνικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 23, 2014 #687 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Νομίζω ότι το oneplus.eu άνοιξε πρόσφατα, οπότε όσοι χάρηκαν, χάρηκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 23, 2014 Author #688 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 αφού είναι τόσο easy από το oneplus.eu (και τόσο γρήγορο) γιατί γμτ παίζει τόσο qq και εξαπάτηση στις αγγελίες και δεν πάνε όλοι να το πάρουνε από εκεί με 360 και τέλος (ναι, 1 χρόνο εγγύηση αντί για 2, ναι δεν εχει το logo από πίσω) αλλά πάλι, από το να βλέπεις να φεύγουν 64άρια 400 ανοιχτά και 420 σφραγισμένα... είναι κάπωςΚαι τα δυο χρονια εγγυηση ειναι για να γελανε και οι πετρες που λεει και καποιος αλλος εδω μεσα. Εχω διαβασει ουκ ολιγα περιστατικα με αναμονες ημερων για μια απαντηση μεσω mail για θεματα εγγυησεων απο τη μαμα εταιρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Σεπτέμβριος 23, 2014 #689 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Bonito,Ελπιζω να ελαβες το email με το invite.Ενημερωσε με παρακαλω.καλη τυχη.Μολις το αγόρασα. Ευχαριστω πολύ. iPhone 5:whip:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mango Σεπτέμβριος 23, 2014 #690 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Αντε καλοριζικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 23, 2014 #691 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Σπαρταράει:CyanogenMod 11.0 M10 arrives | CyanogenMod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Σεπτέμβριος 23, 2014 #692 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 το CyanogenMod ειναι firmware ή Software? Η ευρωπαική εκδοση το έχει εγκατεστημένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Σεπτέμβριος 23, 2014 #693 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Σπαρταράει:CyanogenMod 11.0 M10 arrives | CyanogenModΈχεις περάσει την CM11 ή παραμένεις με την CM11s;το CyanogenMod ειναι firmware ή Software? Η ευρωπαική εκδοση το έχει εγκατεστημένο;Το λειτουργικό του κινητού είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mango Σεπτέμβριος 23, 2014 #694 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 το CyanogenMod ειναι firmware ή Software? Η ευρωπαική εκδοση το έχει εγκατεστημένο;Ειναι η stock ROM - CM11S Παει καλυτερα με CM11 Nightlies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 23, 2014 #695 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Έχεις περάσει την CM11 ή παραμένεις με την CM11s;Μαμά είναι, δεν πείραξα τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 23, 2014 #696 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Απορία νο2 (τις αριθμώ γιατί θα έχω πολλές ) Πως μεταφέρω κάποια playlists από το iTunes στο τηλέφωνο; Δοκίμασα τα Synctunes & iSync αλλά δε μου κάνουν. Το βασικότερο είναι πως δεν κάνουν σωστό sync, ουσιαστικά αντιγράφουν. Δεύτερον γίνεται μέσω Wifi, όπου θα πάρει ώρες. Τρίτο και σημαντικότερο, δεν κάνουν convert τα τραγούδια σε μικρότερο bitrate, οπότε για να βάλω τα playlists που είχα πάντα μαζί μου, θέλω ~15GB, ενώ στο iPhone, επειδή τα κάνει convert στα 128kbps, έπιαναν μόλις 6GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Σεπτέμβριος 23, 2014 #697 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Aυτα δεν αφορουν το Oneplus, καλυτερα να ρωτησεις στο android θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 23, 2014 #698 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Αυτό ακριβώς. Δε ζήτησα τίποτα. Οι μόνες επιλογές που είχα ήταν μνήμη (16/64), χρώμα (λευκό/μαύρο) και μεταφορικά (DHL/άλλο). Όλα τα υπόλοιπα ήταν έτοιμα από τους ίδιους.Σύνολο έδωσα 360€. Νομίζω 340€ θα ήταν με άλλη μεταφορική και αναμονή.Οσο κανει και ένα S4. Πολλα δεν είναι? (για κινεζικο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Σεπτέμβριος 23, 2014 #699 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Οσο κανει και ένα S4. Πολλα δεν είναι? (για κινεζικο) Bασικά ΔΕΝ είναι όπως όλα τα κινέζικα.. Kι επειδή το s4 το έχει ο αδερφός μου, 999 φορές θα διάλεγα το 1+1 και 1 το s4. Νομίζω το ίδιο κι εκείνος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 24, 2014 #700 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 Γιώργο Πως σου φαίνεται μέχρι τώρα το κινητό και η εμπειρία με android?(μιλάω για σοβαρό κινητό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts