Delijohn Σεπτέμβριος 20, 2014 #641 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2014 μακριά από μεταλλικά μπαμπς. Στο ς3 μου κατέστρεψε το ασημένιο γύρω γύρω. Και μιλάω για μεταλλικό και αξίας 50$.εδιτ: τις τελευταίες 3 μέρες κάτι μου τρώει την μπαταρία.τι να πω, το σκέφτομαι ακόμα.. και για ολόσωμη θήκη δεν το σκέφτομαι γιατί θα μου καλύψει το πίσω ωραίο κομμάτι με την ωραία αφή.. Στα battery stats τι βλέπεις; Τι τρώει μπαταρία περισσότερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Σεπτέμβριος 20, 2014 #642 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2014 τι να πω, το σκέφτομαι ακόμα.. και για ολόσωμη θήκη δεν το σκέφτομαι γιατί θα μου καλύψει το πίσω ωραίο κομμάτι με την ωραία αφή.. Στα battery stats τι βλέπεις; Τι τρώει μπαταρία περισσότερο;Ετοιμότητα κυψέλης και λειτουργικό σύστημα όλα σχεδόν ίσα με την οθόνη.. :/Θήκη έχω την νιλκιν που πιάνει μόνο πίσω, και από άποψη στιβαρότητας-ποιότητας τα πάει πολύ καλά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Σεπτέμβριος 20, 2014 #643 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2014 Ετοιμότητα κυψέλης και λειτουργικό σύστημα όλα σχεδόν ίσα με την οθόνη.. :/Θήκη έχω την νιλκιν που πιάνει μόνο πίσω, και από άποψη στιβαρότητας-ποιότητας τα πάει πολύ καλά..Oι Nillkin ειναι απο τις καλυτερες hard cases που υπαρχουν, πολυ καλη σχεδιαση και αριστο grip.Περιμενοντας το Oneplus και εγω μετα την αποτυχια μου με το Nexus5, σκεφτομαι να παρω μια μαυρη και μια κοκκινη. Εσυ [MENTION=10518]panos444[/MENTION] τι χρωμα εχεις;Επισης, εχει κανενας καμια ποιοτικη silicon case να προτεινει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Σεπτέμβριος 20, 2014 #644 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2014 Oι Nillkin ειναι απο τις καλυτερες hard cases που υπαρχουν, πολυ καλη σχεδιαση και αριστο grip.Περιμενοντας το Oneplus και εγω μετα την αποτυχια μου με το Nexus5, σκεφτομαι να παρω μια μαυρη και μια κοκκινη. Εσυ [MENTION=10518]panos444[/MENTION] τι χρωμα εχεις; Επισης, εχει κανενας καμια ποιοτικη silicon case να προτεινει; Μαύρη, την έχω φωτο εδώ, κάπου στα τέλη Ιούνη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Σεπτέμβριος 20, 2014 #645 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2014 Εχω και εγω μια μαυρη και μια κοκκινη hard απο την nillkin για το δικο μου, φοβερες οντως..θα παρω ολα τα χρωματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Σεπτέμβριος 20, 2014 #646 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2014 Μέρα Δεύτερη:Εγκατέστησα αρκετές εφαρμογές και παιχνιδάκια (εταιρικό e-mail, tapatalk, twitch, fb, twitter, skype, subway surf, bubble witch2, 9gag, κα)Ολα μια χαρά και πολύ γρήγορα, είδα διαφορά προς το καλύτερο φυσικά σε σχέση με το 5S. Η μεγαλύτερη οθόνη μετράει πολύ τελικά.Το μόνο μου παράπονο παραμένει το twitch, το οποιο απλά δε δουλευει καθόλου. Ιδου και ένα βιντεάκι από το πρόβλημα. Παιζει για λίγο στην αρχή και μετα αρχίζει τα σπασιματα ο ήχος και η φωνή και μετά κολάει και παπαλα. Διάβασα ότι πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα, λένε ότι φταίνει οι διαφημίσεις, αλλά εβαλα και το adblock που προτείνανε, δεν έκανε κάτι.IMG 4361 x264 - YouTubeΕπίσης άλλο ένα θέμα που παρατήρησα είναι ότι όταν το έχω στην τσεπη με ζεσταίνει, χωρίς να έχω κανει κατι προηγουμένως για να είναι ζεστό.Προς το παρόν αυτό που μου λείπει είναι το imessage μιας και ολοι σχεδόν οι φίλοι/γνωστοί έχουν iphone. Όταν κοιτάω την οθόνη του 5s, μου φαίνεται υπερβολικά μικρή ! Αυτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Σεπτέμβριος 20, 2014 #647 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2014 Λοιπον, θα παρω σιγουρα 2 Nillkin hard cases. Ένα το κρατουμενο.Εχετε κανα καλο tempered glass να προτεινετε για buy ή κανενα ασχημο για avoid;Sκεφτομαι κανα ωραιο, λεπτο flip case, χωρις να εχει περιεργες τρυπες μπροστα κλπΕχουμε και εδω τιποτα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 20, 2014 #648 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2014 OnePlus: Εγκαταλείπει τα σχέδια για εναλλάξιμα καλύμματα - myphone.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 20, 2014 #649 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2014 Καλά, αυτά τα tempered glasses δεν έχουν ζελατίνα και από μπρος; ψάχνω ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Σεπτέμβριος 20, 2014 #650 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2014 Λοιπον, θα παρω σιγουρα 2 Nillkin hard cases. Ένα το κρατουμενο.Εχετε κανα καλο tempered glass να προτεινετε για buy ή κανενα ασχημο για avoid;Sκεφτομαι κανα ωραιο, λεπτο flip case, χωρις να εχει περιεργες τρυπες μπροστα κλπΕχουμε και εδω τιποτα;;;nillkin και πάλι. Απλά είναι πολύ εύθραστο..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Σεπτέμβριος 21, 2014 #651 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 Μέρα Δεύτερη:Εγκατέστησα αρκετές εφαρμογές και παιχνιδάκια (εταιρικό e-mail, tapatalk, twitch, fb, twitter, skype, subway surf, bubble witch2, 9gag, κα)Ολα μια χαρά και πολύ γρήγορα, είδα διαφορά προς το καλύτερο φυσικά σε σχέση με το 5S. Η μεγαλύτερη οθόνη μετράει πολύ τελικά.Το μόνο μου παράπονο παραμένει το twitch, το οποιο απλά δε δουλευει καθόλου. Ιδου και ένα βιντεάκι από το πρόβλημα. Παιζει για λίγο στην αρχή και μετα αρχίζει τα σπασιματα ο ήχος και η φωνή και μετά κολάει και παπαλα. Διάβασα ότι πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα, λένε ότι φταίνει οι διαφημίσεις, αλλά εβαλα και το adblock που προτείνανε, δεν έκανε κάτι.IMG 4361 x264 - YouTubeΕπίσης άλλο ένα θέμα που παρατήρησα είναι ότι όταν το έχω στην τσεπη με ζεσταίνει, χωρίς να έχω κανει κατι προηγουμένως για να είναι ζεστό.Προς το παρόν αυτό που μου λείπει είναι το imessage μιας και ολοι σχεδόν οι φίλοι/γνωστοί έχουν iphone. Όταν κοιτάω την οθόνη του 5s, μου φαίνεται υπερβολικά μικρή ! Αυτά!Υπάρχει ένα εναλλακτικό πρόγραμμα το lakitu που είναι πολύ καλύτερο από το twitch. Αν θες δοκίμασε το και πες μου άμα σου κάνει τα ίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 21, 2014 #652 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 Ο φορτιστής αυτοκινήτου που ήρθε μαζί με την βάση λέει τπτ ή να τον αποφύγω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Σεπτέμβριος 21, 2014 #653 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 Υπάρχει ένα εναλλακτικό πρόγραμμα το lakitu που είναι πολύ καλύτερο από το twitch. Αν θες δοκίμασε το και πες μου άμα σου κάνει τα ίδιαthx για το tip, στην αρχή χάρηκα μιας και δούλευε, τωρα κανει τα ιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Σεπτέμβριος 21, 2014 #654 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 Δεν μου έχει τύχει κιόλας αυτό που λες... Ξέρω γω δοκίμασε να πας settings/apps/ να βρεις το twitch και να κάνεις clear data Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Σεπτέμβριος 21, 2014 #655 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 Δεν μου έχει τύχει κιόλας αυτό που λες... Ξέρω γω δοκίμασε να πας settings/apps/ να βρεις το twitch και να κάνεις clear dataΤο έχω ηδη κανει αυτό. Μόλις το κάνω θα παίξει για λιγα δευτερόλεπτα και μετα παπαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Σεπτέμβριος 21, 2014 #656 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 Δεν ξέρω σαν τελευταία λύση δοκίμασε και το vortex και να βάλεις και να ξανά βάλεις το twitch αν και δεν νομίζω να πιάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 21, 2014 Author #657 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 OnePlus One finally gets a pre-order system, live in October - GSMArena.com newsΚατι σαν pre-order ετοιμαζειOnePlus One: Έναρξη των προ-παραγγελιών από τον Οκτώβριο - myphone.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 21, 2014 #658 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 Όχι σαν.. το ετοιμάζουν καιρό για να καταργήσουν τις προσκλήσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 22, 2014 #659 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 [MENTION=97]Trooper[/MENTION] έβαλα το twich εχθές, έπαιζε καμιά ώρα απροβλημάτιστα, δοκίμασε να το βγάλεις και να το ξαναβάλεις αφού κάνεις clear τα data του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Σεπτέμβριος 22, 2014 #660 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 Μήπως παίζει τίποτα με dalvik ή art; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts