Spirosssss Μάϊος 26, 2015 #1901 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2015 Άμα είναι να κουβαλάω και ενισχυτή που θα παρεμβάλεται μεταξύ κινητού και ψείρων στο ταξίδι για το γραφείο, αλίμονό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Μάϊος 28, 2015 #1902 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2015 Οσοι έχουν αλλαξει συχνοτητες και governor σε cpu/gpu μπορουν να μου πουν τι ρυθμισεις έχουν ; *Ειμαι με LG G3 / CM12.1 και σαν να μην ανταποκρινεται γρηγορα η GPU. οποτε για καθημερινη χρηση εχω βαλει 330mhz και performance. cpu εχω ριξει στα 1900 και δεν βλέπω καμια διαφορα σε αποδοση. **Ισως ειναι και η τεραστια αναλυση που εχει το G3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 28, 2015 #1903 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2015 Εγω που ειχα δοκιμασει, δεν αξιζε.Πολυ λιγη βελτιωση ειδα σε μπαταρια αλλα και το κινητο αρχισε να λαγκαρει, πραγμα αδιανοητο για μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Μάϊος 28, 2015 #1904 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2015 Εγω που ειχα δοκιμασει, δεν αξιζε.Πολυ λιγη βελτιωση ειδα σε μπαταρια αλλα και το κινητο αρχισε να λαγκαρει, πραγμα αδιανοητο για μενα. ποιος ειναι ο default governor στην gpu ? δε το εκανα τοσο για την μπαταρια, οσο για τη gpu. Αργουσε να ξυπνησει και εχω lag στα μενου. οταν την βαζω στα 330mhz (200 einai to katotero), παει αρκετα καλυτερα. Απλα πρεπει να εχω το governor σε performance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιούλιος 31, 2015 #1905 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2015 (edited) Ρε παιδιά SOS, έχω θέμα από το πρωί με το κινητό. Δεν ανοίγει με τίποτα! Το έκλεισα χθες βράδυ κ σήμερα το πρωί που πήγα να το ανοίξω είχε θέμα. Με το που bootάρει βλέπω τη μπλε φατσούλα της cyanogen και μετά πάει να κάνει κάτι σαν ενημέρωση εφαρμογών κ ξανά restart στην οθόνη με τη μπλε φατσούλα. Αιώνιο loop! Ότι κι αν κάνω δεν διορθώνεται. Έχω μείνει από το πρωί χωρίς τηλέφωνο... μέχρι είδα κι απόειδα κ ξανακατέβασα cyanogen 12.1 και gapps, τα φλάσαρα ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ! Παρακαλώ βοηθείστε γιατί είμαι δουλειά κ με ψάχνει κόσμος και δε με βρίσκουν στο τηλέφωνο.. έστω να το ανοίξω σαν συσκευή :/ Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 31, 2015 από Delijohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 31, 2015 #1906 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2015 Wug toolkit (bacon toolkit) και έχει επιλογή για επαναφορά κινητού με πρόβλημα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιούλιος 31, 2015 #1907 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2015 (edited) Ευχαριστώ, θα το ψάξω με το που πάω σπίτι! Ελπίζω να είναι κάτι εύκολο! Σήμερα συνειδητοποίησα πόσα πράγματα δε μπορώ να κάνω χωρίς κινητό. ...βρήκα κι αυτό για ψάξιμο, σε περίπτωση που δεν δουλέψει το toolkit Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 31, 2015 από Delijohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Αύγουστος 1, 2015 #1908 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2015 Ευχαριστώ, θα το ψάξω με το που πάω σπίτι! Ελπίζω να είναι κάτι εύκολο! Σήμερα συνειδητοποίησα πόσα πράγματα δε μπορώ να κάνω χωρίς κινητό. ...βρήκα κι αυτό για ψάξιμο, σε περίπτωση που δεν δουλέψει το toolkitΌλα οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 1, 2015 #1909 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2015 Θυμήστε μου, τα εικονίδια των εφαρμογών μέσα στο μενού και όχι στα pages που τα τακτοποιείς εσύ όπως θέλεις, είναι τακτοποιημένα αλφαβητικά; Αυτή την εντύπωση είχα αλλά κάτι έγινε τώρα τελευταία και έχουν γίνει αχταρμάς! Φτιάχνει κάπως; (μη reset κατά προτίμηση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Αύγουστος 1, 2015 #1910 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2015 Αν πατήσεις το πλήκτρο των επιλογών εντός app drawer, δεν σου βγάζει να διαλέξεις?Δεν θυμάμαι σίγουρα γιατί το έχω δώσει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 1, 2015 #1911 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2015 Αν πατήσεις το πλήκτρο των επιλογών εντός app drawer, δεν σου βγάζει να διαλέξεις? Δεν θυμάμαι σίγουρα γιατί το έχω δώσει. ΝΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Μπράβο ρε φίλε, κάτι πατήθηκε εκεί και είχε αλλάξει η επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Αύγουστος 1, 2015 #1912 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2015 Όλα οκ? τελικά την έβγαλα πιο καθαρή... μετά από αναβάθμιση twrp, wipe όλων εκτός data κι sdcard, πέρασμα νέας rom και gapps...άνοιξε... σαν να έκανα αναβάθμιση σε πιο νέα rom... σήμερα παίζει οκ... απροβλημάτιστα.. ελπίζω να ξεμπέρδεψα.. του έχω κάνει και 5-6 restart να το δοκιμάσω... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Αύγουστος 3, 2015 #1913 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2015 Εμένα έχει τύχει να "κολλάει" στο Android updating και να πέφτει σε bootloop επειδή ανεβάζε θερμοκρασία στο Θεό και εσβηνε μόνο του. Η λύση ήταν να το κολλήσω στο air condition για να μπορέσει να συνεχίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 18, 2015 #1914 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2015 Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να διαλέξω ποια processes/apps ξεκινούν με το startup; Ή χρειάζομαι κάποια εφαρμογή ή launcher;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 18, 2015 #1915 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2015 Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να διαλέξω ποια processes/apps ξεκινούν με το startup; Ή χρειάζομαι κάποια εφαρμογή ή launcher;;Εγω διαλεγω ποια θα ξεκινανε με το Bootmanager θελει ομως xposed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 18, 2015 #1916 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2015 Ωχ την κάτσαμε δηλαδή.. Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Αύγουστος 18, 2015 #1917 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2015 Ωχ την κάτσαμε δηλαδή.. Thanks!Κοιτα μηπως κανει τη δουλεια που θες καποια εφαρμογη οπως autorun manager και startup manager. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 5, 2015 #1918 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2015 (edited) Ενδιαφερει κανεναν προσκληση για oneplus TWO?? Μου ηρθε αλλα δεν μπορω να αγορασω λογω των γνωστων προβληματων των μπουρδ.... τραπεζων. Αν θελει και μπορει κανεις να αγορασει μεσω paypal (399 κανει το κινητο) ας στειλει ενα πμ. Υποψην ειναι για λιγες ωρες... μετα ληγει. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 5, 2015 από SLN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Σεπτέμβριος 6, 2015 #1919 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2015 αν βρεθει καμία πρόσκληση για One Plus Two, ενδιαφερομαι αρκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Σεπτέμβριος 6, 2015 #1920 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2015 προσωπική μου άποψη, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει στα 400€ ειδικά με το oxygenOS που έρχεται, θέλει άμεσα φλασάρισμα... και να έδινα το 1+1 για το 2, δεν έδινα 100-150€ νομίζω.. πέρα από τα 4gb ram, αξίζει για την καλύτερη κάμερα; Μπααα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts