Jump to content

Recommended Posts

Το εβαλα αλλα δες πχ που εχει το "OK" εμενα. 

Βεβαια θα μου πεις εχω Ελληνικα και το το "ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.." σπρωχνει τα υπολοιπα αλλα στην 11s δεν υπηρχε προβλημα, φαινοταν ολα

post-39207-0-30532500-1430391657_thumb.p

Το εβαλα αλλα δες πχ που εχει το "OK" εμενα.

Βεβαια θα μου πεις εχω Ελληνικα και το το "ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.." σπρωχνει τα υπολοιπα αλλα στην 11s δεν υπηρχε προβλημα, φαινοταν ολα

Ναι έχεις δίκιο. Αν πατήσεις κάτω δεξιά που αχνοφαίνεται ένα γράμμα μήπως πιάσει;

Ναι έχεις δίκιο. Αν πατήσεις κάτω δεξιά που αχνοφαίνεται ένα γράμμα μήπως πιάσει;

Το εχω βαλει το μονοχρωμο οκ. Πατησα εκει στη γωνιτσα και το καταφερα. Το θεμα ειναι αν υπαρχει λυση για αυτο γιατι και καπου αλλου πετυχα ιδιο σκηνικο (το ΟΚ πολυ ακρη) αλλα δε θυμαμαι που..

Αυτός που έχει κάνει τη μετάφραση φταίει.. ή γύρνα στα αγγλικά ή.. δυστυχώς θα το "παλεύεις" έτσι μέχρι να καταφέρνεις να το πατάς :)

Να ρωτήσω, κινητό που στάλθηκε Mail.de με την παλιά μέθοδο, γίνεται να πάει RMA Ελλάδα;

Αν είναι αγορασμένο από ΕΕ και το κατάστημα που θα πάει είναι επίσημος αντιπρόσωπος, είναι υποχρεωμένοι να το δεχθούν.

Αν είναι αγορασμένο από ΕΕ και το κατάστημα που θα πάει είναι επίσημος αντιπρόσωπος, είναι υποχρεωμένοι να το δεχθούν.

Για το one plus αναφέρομαι ;)

Για το one plus αναφέρομαι

Προφανώς, στο thread είσαι :)

Απλά δε γνωρίζω το ακριβές καθεστώς με καταστήματα κι αντιπροσωπείες. Για αυτό σου είπα τι ισχύει νομικά κι από εκεί και πέρα βλέπεις αν ταιριάζει στην περίπτωση.

(edited)

Έλα και ήρθαν τα Lollipόπια!! Περνάω γιατί το βαρέθηκα όπως είναι τώρα και βλέπουμε. Το πολύ πολύ να σκυλοβρίζω όλο το τριήμερο :hehe: :hehe:

Έγινε επεξεργασία από Spirosssss

Δεν είναι κακό σαν πρώτη άποψη. 5.0.2 εδώ. Κάπου διάβαζα οτι δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα data εύκολα ή κάτι τέτοιο; Έμενα κατευθείαν τα έβγαλε στη notification bar οπότε το on/off είναι παιχνιδάκι.

Το superSU 2.0.2 δεν ξαναπερνιέται και πρέπει να διαβάσω να δω τι παίζει..

Κάτσε λίγο γιατί θα τρελαθώ. Δηλαδή τα πατάς κι ανοίγουν/κλείνουν;;

Το superSU είναι για το root;; Γιατί λογικά δεν είσαι root πλέον..

Ναι έφυγε το ρουτ και παλεύω να δω πώς θα το ξανακάνω γιατί πετάει error στο τελευταίο superSU (2.47)

Τα data γινονται on/off αφου πατησεις το εικονιδιο και σου ανοιξει το υπομενου, πανω πανω εχει διακοπτάκι για on/off κ όντως κλεινουν. Μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ για τηλέφωνα μέσω data πλέον λέει disconnected.

Αν πέρασες rootαρισμένη, απλά ενεργοποίησέ το από τα developer options.. αν όχι, θες root

Αυτό είναι το θέμα μου, ότι δεν γίνεται κατευθείαν με ένα κλικ όπως το wifi. Θέλει να πας μέσα στο μενού. Ούτε από widget γίνεται με ένα κλικ που δοκίμασα.

(edited)

Στα quick settings και στο εικονιδιο του σηματος , κλικ και μετα κλείνεις τα data

Έγινε επεξεργασία από lgalkis
(edited)

Εμένα εχθές το βράδυ μου πέρασε ΟΤΑ την 12.0-YNG1TAS17L, ενώ ήμουν ήδη με 12S... Δεν είχα σημειώσει version...

Τι είναι αυτή, update ή η ίδια;

Έγινε επεξεργασία από Wizard!

μικρό update που βάζει το ok oneplus (voice wake) το οποίο δεν δουλεύει ακόμα.. τουλάχιστον στο 90% των χρηστών.. 

• Like 1

Μην ασχολειθειτε καν με το root του dev. options.

Περναμε πρωτα τελευταιο TWRP και μετα τελευταιο SuperSu.

Kαλη ειναι και η CoS12 αλλα εγω δεν την μπορω γιατι θελω 2-3 πραγματα που δεν τα εχει (date σε status bar/clear recents κατω δεξια/livedisplay)

Aσε που ειναι ακομα 5.0.2 (wtf) 

Euphoria και τα μυαλα στα καγκελα!!

(edited)

Πέρασα OTA την 12S.Έχασα όμως το root.Τι κάνω τώρα;

Έχασα και  το twrp,ενώ δεν είχα τσεκαρισμένο το update recovery!

Έγινε επεξεργασία από Spyrious