dirving69 Απρίλιος 20, 2015 #1821 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2015 Εν τω μεταξύ εγώ ακόμα δεν έχω ΟΤΑ upadte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Απρίλιος 20, 2015 #1822 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2015 Εν τω μεταξύ εγώ ακόμα δεν έχω ΟΤΑ upadte... εχει ερθει σε κανέναν με OTA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Απρίλιος 20, 2015 #1823 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2015 εχει ερθει σε κανέναν με OTA?Ναι σε 2-3 γνωστους μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Απρίλιος 20, 2015 #1824 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2015 Ουτε σε μένα ήρθε...Και είχαν πει και καλα μεχρι Κυριακή θα την εχουν πάρει ολοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Απρίλιος 20, 2015 #1825 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2015 After a long delay, Lollipop finally arrived to OnePlus One devices last week, in the form of a CM OS 12 update. Or did it? While it is true that some users managed to get their hands on the update, it has since been paused. The reason for temporarily canceling the rollout? According to a new Tweet from Carl Pei, the rollout has been stalled in order to add a new function called “OK OnePlus”. Original link Αυτό είδα κι αλλού, εγώ πάντως ήμουν από αυτούς που την έβαλαν χειροκίνητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 20, 2015 #1826 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2015 Τέλος τα invite για το oneplus one!Άντε να ξεστοκάρουν τα παιδιά!Έρχεται το oneplus two! Και στα αξεσουάρ! Όποιος θέλει bamboo cover, έφυγε! Το ψήνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Απρίλιος 20, 2015 #1827 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2015 sold out τα βλέπω.. εγώ έλεγα να πάρω κάνα δυο Anti-fingerprint Screen Protector στο 1.40€ το καθένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Απρίλιος 23, 2015 #1828 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Βγήκε νέο ΟΤΑ (YNG1TAS17L) με μόνη αλλαγή την προσθήκη του ok oneplus (φωνητικές εντολές). Αν πάτε και κάνετε update ίσως σας το βγάλει. Εμένα το έβγαλε και κατεβάζω ήδη. Επίσης εδώ παρακολουθείτε πόσο % έχει γίνει διαμοίραση σε τηλέφωνα κι εννοείται πως μόνο όποτε αλλάζει το ποσοστό έχει νόημα να ξαναπατάτε το update. Τέλος... χθες ενώ ήμουν έξω (σινεμά) ανοίγω την οθόνη να δω την ώρα και το ξανασβήνω. Μετά από 5 λεπτά, με ρωτάει ο κολλητός την ώρα και πατάει να ξαναδεί.. το κινητό δεν ανταποκρινόταν στο double tap. Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου... ΝΕΚΡΟ. Άνοιξε αφού κράτησα πατημένο το power για πάνω από 10 δεύτερα. Κουλό... άνοιξε σαν να μη συνέβαινε τίποτα. Μπαταρία είχε >30%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Απρίλιος 23, 2015 #1829 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Εδω τίποτα ακόμα...Δεν υπάρχει κράτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Απρίλιος 23, 2015 #1830 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Έχετε link για το πρώτο ΟΤΑ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 23, 2015 #1831 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Τρελά προμότσια στα αξεσουαρόνια!! Τρεχάτε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Απρίλιος 24, 2015 #1832 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 Πρόλαβε κανείς να πάρει τα JBL E1+ ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 24, 2015 #1833 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 Πρόλαβε κανείς να πάρει τα JBL E1+ ;;;Τα έχω εγώ από πιο πριν. Θες να μάθεις κάτι συγκεκριμένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Απρίλιος 24, 2015 #1834 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 Σκεφτόμουν να τα πάρω αλά δεν πρόλαβα την προσφορά . Θα πρέπει να εγιναν sold out πολύ γρήγορα . Λέω να πάρω τα silver bullet και ενα tempered glass Link to comment Share on other sites More sharing options...
woe2011 Απρίλιος 24, 2015 #1835 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 τα προλαβα εγω χθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Απρίλιος 24, 2015 #1836 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 Προσωπική μου άποψη ότι τα silver bullet έχουν καλύτερο vfm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 24, 2015 #1837 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 Προσωπική μου άποψη ότι τα silver bullet έχουν καλύτερο vfmΣτην τρέχουσα προσφορά κιόλας, εννοείται!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Απρίλιος 27, 2015 #1838 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 OnePlus One Camera App Comparison Test η μπαταρία κατάφερε να μου βγάλει 2 μέρες και κάτι.. με την ίδια χρήση που άλλες δε μου βγάζει ούτε 2.. έτσι μου'ρχεται να το γυρίσω σε 44s και τέλος.. επίσης με χαλάει το ότι δε μπορώ ΜΕ ΕΝΑ toggle να ανοιγοκλείσω το data όπως παλιά.. ή όπως το wifi.. να αναφέρω πάλι το πόσες ώρες πέρασαν από την τελευταία φόρτιση;λίγο κουλός κι ο τρόπος της σίγασης (με το ζόρι δόνηση) αλλά βρήκα άκρη.. τέλος η αυτόματη φωτεινότητα είναι λίγο θεότρελη αλλά οκ, παλεύεταιτο ok oneplus είναι αστείο που υπάρχει, μια και ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Απρίλιος 27, 2015 #1839 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 επίσης με χαλάει το ότι δε μπορώ ΜΕ ΕΝΑ toggle να ανοιγοκλείσω το data όπως παλιά.. ή όπως το wifi.. να αναφέρω πάλι το πόσες ώρες πέρασαν από την τελευταία φόρτιση; λίγο κουλός κι ο τρόπος της σίγασης (με το ζόρι δόνηση) αλλά βρήκα άκρη.. τέλος η αυτόματη φωτεινότητα είναι λίγο θεότρελη αλλά οκ, παλεύεται το ok oneplus είναι αστείο που υπάρχει, μια και ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Και εγω ακριβως τα ιδια θεματα εχω με 12 μου φαινεται θα γυρισω παλι πισω στο 11s.Αντι να βαλουν παραπανω feature βγαλανε.Αυτο που με κραταει στο lolipop ειναι μονο συμβατοτητα με καποιες εφαρμογες και οι αλλαγες που κανεις στα θεματα.Δεν βλεπω τιποτα παραπανω απο πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 27, 2015 #1840 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 Δηλαδή να χαιρόμαστε που δεν έχει έρθει ακόμα update; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts