Spyrious Απρίλιος 1, 2015 #1701 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 Το παρήγγειλα και εγώ χτες (64gb).Να δούμε πότε θα έρθει τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 2, 2015 #1702 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 Aν θελει καποιος προσκληση ας μου πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
woe2011 Απρίλιος 2, 2015 #1703 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 εχω και εγω 2 προσκλησεις, ισχυουν για 2 μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 3, 2015 #1704 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 http://www.tomsguide.com/us/lumia-640xl-vs-oneplus-one,news-20737.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 3, 2015 #1705 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 Πετάξαμε έξω μεγαθήρια αλλά θα ρουφήξουμε από τα βρωμοπαραθύρια... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Απρίλιος 3, 2015 #1706 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 @Σπύρε είσαι για Λούμια 930; με γυροφέρνει πάρα πολύ..καλά εδώ έχει το g3 250€ και παίρνετε 1+1 με 350+;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Απρίλιος 3, 2015 #1707 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 πού έχει το g3 250€; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 3, 2015 #1708 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 @Σπύρε είσαι για Λούμια 930; με γυροφέρνει πάρα πολύ..καλά εδώ έχει το g3 250€ και παίρνετε 1+1 με 350+;;250€??? Το αγοράζω τώρα! 322€ το 16GB, 387€ το 32GB, ενώ το 1+1 είναι 64GB κι έχει 350€ http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=lg+g3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 3, 2015 #1709 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 @Σπύρε είσαι για Λούμια 930; με γυροφέρνει πάρα πολύ..καλά εδώ έχει το g3 250€ και παίρνετε 1+1 με 350+;;Μπα όχι ωρέ, με καλύπτει μια χαρά ο Κινέζος. Άμα ξενερωσω ίσως περισσότερο με την κάμερα, να σκεφτώ να τον αλλάξω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 4, 2015 #1710 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2015 250€??? Το αγοράζω τώρα! 322€ το 16GB, 387€ το 32GB, ενώ το 1+1 είναι 64GB κι έχει 350€ http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=lg+g3 Νομίζω με την προσφορά του Γερμανού 280κάτι και με πιτσωτική Eurobank στα 255 (αν ισχυει ακόμα δεν ξέρω) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 4, 2015 #1711 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2015 Νομίζω με την προσφορά του Γερμανού 280κάτι και με πιτσωτική Eurobank στα 255 (αν ισχυει ακόμα δεν ξέρω)Εγώ 300€ το βλέπω:http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=69176&selectedCategoryId=93 Άσε που δεν έχει σχέση με το 1+1... Κοίτα επεξεργαστή, οθόνη, μνήμη και δε βλέπω και 4G Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Απρίλιος 4, 2015 #1712 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2015 (edited) Καλημέρα! Στην προσφορά του Γερμανού έχει 280. Αν πληρώσετε με eurobank πιστωτική είναι μείον 10% επιπλέον δηλαδή 252 για να είμαι απόλυτα ακριβής.Είναι επώνυμο και έχει Ελληνική εγγύηση που είναι άψογη, γιατί να μην το προτιμήσει κάποιος και να βασιστεί σε μία Κινέζικη εταιρία η οποία δείχνει να μην την απασχολεί το after sales καθόλου και τα software updates έχουν κολλήσει στην release έκδοση android; Τώρα που το σκέφτομαι ίσως ήταν 4.4.2 η αρχική έκδοση..! Edit: link:http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=67971&selectedCategoryId=93 έχει και τα 2 χρώματα. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 4, 2015 από panos444 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 4, 2015 #1713 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2015 (edited) https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-is-here-installation-guide.289398/Ορματε παλικάρια! Oxygen OS! Καλημέρα! Στην προσφορά του Γερμανού έχει 280. Αν πληρώσετε με eurobank πιστωτική είναι μείον 10% επιπλέον δηλαδή 252 για να είμαι απόλυτα ακριβής.Είναι επώνυμο και έχει Ελληνική εγγύηση που είναι άψογη, γιατί να μην το προτιμήσει κάποιος και να βασιστεί σε μία Κινέζικη εταιρία η οποία δείχνει να μην την απασχολεί το after sales καθόλου και τα software updates έχουν κολλήσει στην release έκδοση android; Τώρα που το σκέφτομαι ίσως ήταν 4.4.2 η αρχική έκδοση..! Edit: link:http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=67971&selectedCategoryId=93 έχει και τα 2 χρώματα.Σε αυτά που γράφεις έχεις δίκιο (και στο Oneplus One έχεις εγγύηση, απλά πρέπει να το στείλεις έξω) Σαν συσκευή και επιδόσεις, το Oneplus One είναι ανώτερο από το g3 σχεδόν σε όλα . από το g3 που είχα πριν το Oneplus One μόνο το άριστο focus μου έχει λείψει και τίποτα άλλο. Σημερα η Oneplus έδωσε επίσημη lollipop 5.0.2 τη στιγμη που το g3 έχει δώσει την 5.0 που έχει πολλά παραπάνω memory drain θέματα. Όλα είναι σχετικά λοιπόν. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 4, 2015 από Vadergr 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Απρίλιος 4, 2015 #1714 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2015 (edited) Άμα κάνεις και διπλό τόλουπ με κόκκινα παπούτσια, πόσο % έκπτωση έχει;;;Εντάξει, είπαμε.. πετάς μια τιμή κ ψαχνόμαστε, πες το από την αρχή να τελειώνουμε. Και στη τελική, ναι, μπορεί να συνέφερε την τάδε χρονική στιγμή με τον τάδε συνδυασμό προσφορών, καρτών. Ποιο το νόημα; Για να δούμε και το oxygen. Περιμένω εντυπώσεις γιατί βαριέμαι να βάζω/βγάζω άδικα. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 4, 2015 από Delijohn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 4, 2015 #1715 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2015 Για να δούμε και το oxygen. Περιμένω εντυπώσεις γιατί βαριέμαι να βάζω/βγάζω άδικα.Έτσι. Beta tester τους εγώ δεν γίνομαι.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 4, 2015 #1716 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2015 Δεν νομίζω να είναι κακή ρομ. Την εχει φτιάξει το team της paranoid Android. Εγώ περιμένω να έρθει με ota η cyanogen mod 12s και μετά να μείνω με την καλύτερη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Απρίλιος 4, 2015 #1717 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2015 Συμφωνώ και με τους 2 σας. Αλλά όπως και να το κάνουμε, κάτι καινούριο, έχει πάντα παιδικές ασθένειες. Είχα βαρεθεί να φλασάρω με hd2 και one x, ας περιμένουμε να δούμε ποια είναι η καλύτερη και τι features έχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Απρίλιος 4, 2015 #1718 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2015 Και στα 280 αξίζει που δεν θέλει <ακροβατικά> , ούτε σου το ζητάει σαν προϋπόθεση για τα 280. Από εκεί και πέρα και καλύτερη οθόνη έχει και καλύτερη κάμερα. Δεν είναι Το τέλειο κινητό, το κινητό μας, μην το παρουσιάζετε έτσι. Απλά παρότι είναι πολύ καλό και γρήγορο με πάρα πολύ έξυπνη καμπάνια δεν έχει ούτε μυαλό ούτε ψυχολογία "μεγάλης" εταιρίας. Το να μην μπορεί να κρατήσει τον λόγο της και ακόμα χειρότερα να βάζει τους πελάτες της να δοκιμάσουν το λογισμικό; Ποια το έκανε; (Τουλάχιστον εμφανώς..! ) Όσο για το drain κτλ αυτό είναι θέμα της Google, όχι του g3 και του κάθε g3, αντιθέτως η Lg η Samsung κτλ έβγαλε την αναβάθμιση ενώ οι δικοί μας ακόμα παλεύουν. Και μήπως καθυστερεί εσκεμμένα; Όχι απλά δεν έχει το κατάλληλο τμήμα η εταιρία το δίνει έξω και σαν να μην φτάνει αυτό τσακώνεται και μαζί τους! θα πρέπει ένας υποψήφιος αγοραστής να ζυγίζει τα θετικά και τα αρνητικά ενός τηλεφώνου και φυσικά να τα γνωρίζει..! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 4, 2015 #1719 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2015 Όσο για το drain κτλ αυτό είναι θέμα της Google, όχι του g3 και του κάθε g3, αντιθέτως η Lg η Samsung κτλ έβγαλε την αναβάθμιση ενώ οι δικοί μας ακόμα παλεύουν. Και μήπως καθυστερεί εσκεμμένα; Όχι απλά δεν έχει το κατάλληλο τμήμα η εταιρία το δίνει έξω και σαν να μην φτάνει αυτό τσακώνεται και μαζί τους!Δεν είναι θέμα μόνο της Google είναι και της εταιρίας. Φίλος πήρε την Τετάρτη το Galaxy S5 και η μπαταρία δεν κρατάει ούτε μισή μέρα. Βρήκε στα forums ότι φταίει η Google. Σοβαρά; Η Samsung, η LG, η Oneplus και η κάθε εταιρία φταίει που τα βγάζει ανέτοιμα χωρίς να τα ελέγξει πρώτα. ΑΝ η Ο+ το βγάλει με την 5.0/5.0.2, τότε θα την κράξω κι εγώ γιατί καθυστέρησε για να βγάλει μια προβληματική έκδοση. Αν όμως μας δώσει την 5.1, τότε θα ξέρω ότι δε φταίει το ακατάλληλο τμήμα, αλλά αντίθετα με τις "μεγάλες & γνωστές", σέβεται τον πελάτη της και δε βγάζει εν γνώση της προβληματικές ROMs Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 4, 2015 #1720 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2015 (edited) Μόλις γύρισα από κατάστημα Γερμανού πήγα να αλλάξω την sim μου μιας και με αυτή που είχα δεν έπιανα 4g σήμα, ρώτησα για τη προσφορά καi δεν γνώριζαν αφού πήραν τηλέφωνο στα κεντρικά και τους είπαν ότι ναι μεν αυτή η τιμή ισχύει αρκεί να γίνει συμβόλαιο με ονομαστική άξια τουλάχιστον 35 ευρώ , αν όντως ισχύει αυτό πάλι δεν νομίζω να συνφερει Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 4, 2015 από evolution 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts