Bonito Φεβρουάριος 24, 2015 #1621 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2015 τους ρώτησα με τι κριτήρια γίνεται το RMA, μπας και πάρω καμιά πληροφορία. Πάντως για την παραλαβή έχει fixed διευθυνση, δε μπορουσα να την αλλαξω και επισης δε μπορεις νομιζω να το στειλεις εσύ (επιρεαζει όσους το στειλανε Ελλαδα μέσω mailbox.de ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Φεβρουάριος 24, 2015 #1622 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2015 Με λίγα λογια όσοι το έχουν πάρει μεταχειρισμένο από άγνωστο,δεν έχουν εγγύηση;εφοσων Δεν μπορείς να αλλαξιες την διεύθυνση για το service? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Φεβρουάριος 24, 2015 #1623 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2015 (edited) Με λίγα λογια όσοι το έχουν πάρει μεταχειρισμένο από άγνωστο,δεν έχουν εγγύηση;εφοσων Δεν μπορείς να αλλαξιες την διεύθυνση για το service? δεν έχω ιδέα. Εμένα παρόλο που την εχω αλλαξει καιρο τώρα, χρησημοποίησαν την διευθυνση που μου το ειχαν στειλει τον Σεπτεμβριο. Μολις μου απαντησουν θα ενημερώσω. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 24, 2015 από Bonito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 24, 2015 #1624 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2015 τους ρώτησα με τι κριτήρια γίνεται το RMA, μπας και πάρω καμιά πληροφορία. Πάντως για την παραλαβή έχει fixed διευθυνση, δε μπορουσα να την αλλαξω και επισης δε μπορεις νομιζω να το στειλεις εσύ (επιρεαζει όσους το στειλανε Ελλαδα μέσω mailbox.de ?)Φυσικά και μπορείς να το στείλεις. Θα βάλεις στοιχεία αποστολέα αυτά του δικού σου mailboxde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 24, 2015 #1625 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Φεβρουάριος 25, 2015 #1626 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2015 Απο τα πιο ακυρα βιντεο του συγκεκριμενου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Φεβρουάριος 25, 2015 #1627 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2015 Να πω και τον καημο μου (sort of) Εδω και μια βδομαδα, εχω το Lumia 930 (Windows Phone flagship) για δευτερο κινητο. Εννοειται οτι υπολειπεται στα παντα ολα του one, εκτος απο εναν τομεα: Φωτογραφικη. Ειναι απλα τραγικο ποσο χαλια φωτογραφιες τραβαει το One σε σχεση με το 930. Μπορει το 1+1 να εχει περισσοτερες επιλογες για manual shots και άλλα 50 apps, αλλα εγω απο το κινητο θελω point and shoot. Το 1+1 εχει αποδειχτει τραγικο σε αυτον τον τομεα. Oλες οι φωτο απο εξοδους/συγκεντρωσεις σε σπιτια ειναι ενα blurry/noisy χάλι Eνδεικτικα, 2 φωτο (θα καταλαβετε ποιο ειναι το 1+1 και ποιο το Lumia ) http://imgur.com/a/Af4SA Την επομενη φορα Oneplus, βαλε και κανα OIS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Φεβρουάριος 25, 2015 #1628 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2015 Σωστός. Τώρα με τον μπεμπη προτιμάμε το S4 της γυναίκας για φωτός μέσα στκ σπίτι. Εξω βελτιωνεται θεαματικα η κατασταση αλλα τι να το κάνεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Φεβρουάριος 26, 2015 #1629 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2015 Στελνω σημερα το κινητο στην αποθηκη για RMA. Εχω στοκ recovery CM11S - 05Q. Ξέρετε πώς να κάνω copy image απο recovery? ή twrp είχες στο menu συγκεκριμενο κουμπι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 26, 2015 #1630 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2015 Update σχετικά με την 05q.Αρχικά την είχα περάσει με ota πάνω από την 44 και είχε τα γνωστά θέματα (μπαταρία, double tap, lock screen stop responding κλπ)Χθες γύρισα με toolkit σε στοκ κλειδωμένη 44, έκανα factory reset, μετα 05q ota,ξανά factory reset και στήσιμο όλων από την αρχή. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, και η μπαταρία δείχνει να είναι σαν την 44 (25% χρήση απο το πρωι με 75 λεπτά κλήσεις και 72 λεπτά οθόνη , όλα σε 3g, όχι wifi).Τουλάχιστον η lollipop ελπίζω να κάτσει σε πιο σταθερά θεμέλια. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Φεβρουάριος 27, 2015 #1631 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2015 Τι σας λέει η μπαταρία της 05; Το καλύτερο αποτέλεσμα μέχρι τώρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 27, 2015 #1632 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2015 Εγώ αυτές τις μέρες το λιώνω κ βλέπω με ευκολία 1,5 μέρα αλλά όχι πάνω από 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Φεβρουάριος 27, 2015 #1633 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2015 εμενα 5:30 ωρες οθονης με τίποτα. Απλά δε τελειώνει σε μία μέρα. Δε ξέρω τι κάνετε πραγματικά. Πόσο % φωτεινότητα εχετε μεσο όρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 27, 2015 #1634 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2015 εμενα 5:30 ωρες οθονης με τίποτα. Απλά δε τελειώνει σε μία μέρα. Δε ξέρω τι κάνετε πραγματικά. Πόσο % φωτεινότητα εχετε μεσο όρο Αν δεν εχεις κανει factory reset οταν πηρες την ΟΤΑ (εγω εκανα και πριν και μετα) δεν θα δεις καλους χρόνους.Δες το παραπάνω ποστ μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Φεβρουάριος 27, 2015 #1635 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2015 Αν δεν εχεις κανει factory reset οταν πηρες την ΟΤΑ (εγω εκανα και πριν και μετα) δεν θα δεις καλους χρόνους.Δες το παραπάνω ποστ μου. εκανα ακριβως το ιδιο για την 05Q. εχω καλη μπαταρια, αλλα οχι οπως εσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
menkind Φεβρουάριος 27, 2015 #1636 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2015 καλο για τα λεφτά του εμφανισιακά δεν ασχολήθηκαν όμως και πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Μάρτιος 1, 2015 #1637 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2015 Γινεται να στρωσει το touch χωρις factory reset ? καμια φοραω αλλου πατάω και αλλου πιανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Μάρτιος 4, 2015 #1638 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 Υπάρχει τρόπος για καθαρή εγκατάσταση της 5Q ?Πιο παλιά είχα δοκιμάσει αυτό -> LINKπου πάει το κινητό στην 38R Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Μάρτιος 4, 2015 #1639 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 OnePlus One Coming Soon To All EU Countries 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 5, 2015 #1640 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2015 καιρός να κατακτήσουν κ την ελλάδα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts