Jump to content

OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

FANISTELROOY

Recommended Posts

Παιδιά το google+ είναι το facebook της google. Όποιος δεν το χρησιμοποιεί, manage apps --> all apps --> google+ και clear data/cache & ξετσεκ το show notifications και disable (κάνει κι uninstall όλες τις αναβαθμίσεις). Έτσι κάνω σε όλες τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ. Δεν τρέχει τίποτα που δεν θέλω.

OLea26D.png

Εγω μπαινω και τσεκαρω groups απο roms και kernels,δεν θελω να το βγαλω.

Σημερα δοκιμαζω πως θα τα παει με greenify αλλα με εκνευριζει που τη μια κοιματε το κινητο και την αλλη οχι.

Το facebook το εχω βγαλει,μιας και δεν το χρησιμοποιω ιδιαιτερα, και οταν ειναι μπαινω απο το chrome.

Έγινε επεξεργασία από lgalkis

Απενεργοποιησα το google+ και χαθηκε το photos.. οποτε και το sync των φωτογραφιών. Οποτε το ξανα-ενεργοποίησα.

Γενικά η μπαταρία ειναι μια χαρά, ομως δεν βγάζω ποτε δευτερη μέρα (δεν με πολυενδιαφερει).

Το μόνο θέμα ειναι, οταν δεν καταλαβαινω οτι κολαει καποιο app και ρουφαει τη μπαταρια, οπου πλαι βγαζω μέρα αλλα με κανα 15-20% το βραδυ.

Έγινε επεξεργασία από Bonito

Τελικά ένα θεματακι που διακρινω όσο περνάνε οι μέρες (γιατί στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάτι παροδικο/τυχαίο) είναι το σκαλωμα της lock screen. Γίνεται αναισθητη κ δεν ξεκλειδώνει το τηλέφωνο μετά το douple tap

• Like 1

Τελικά ένα θεματακι που διακρινω όσο περνάνε οι μέρες (γιατί στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάτι παροδικο/τυχαίο) είναι το σκαλωμα της lock screen. Γίνεται αναισθητη κ δεν ξεκλειδώνει το τηλέφωνο μετά το douple tap

Custom lockscreen του One; Γιατί όταν το είχα κι εγώ, τραβούσε πολλά κολλήματα. Έβαλα το απλό κλασικό της CM και δεν έχει κάνει το παραμικρό από τότε. Δεν ξέρω τι ζόρι τραβούσε με το Custom.

Εχθές διαπίστωσα ότι δεν παίζει σωστά το αυξανόμενο χτύπημα. Όταν δηλαδή χτυπάει το τηλέφωνο, ξεκινάει πχ από το 20% της έντασης και ανεβαίνει όσο δεν το σηκώνεις. Μετά το update αυτά.

Όχι, το στοκ με το κόκκινο background!

Για κάνε μια δοκιμή τότε, ποτέ δεν ξέρεις...

Btw, η στοκ είναι η custom, αυτή με το slide down, για να μην μπερδευτούμε κιόλας.

Έγινε επεξεργασία από Arkan

μέσα στις customιές, δεν θυμάμαι πού, έχει επιλογή να ξεκλειδώνεις κι αλλιώς..π.χ. το'χω βάλει επειδή με βολεύει να ξεκλειδώνει με πάτημα του home

Eπίσης όσοι έχετε θέμα στην 50άρα με το double-tap to wake, 

1. Settings

2. Display & Lights

3. UNCHECK "prevent accidental wake-up"

4. ready

μέσα στις customιές, δεν θυμάμαι πού, έχει επιλογή να ξεκλειδώνεις κι αλλιώς..π.χ. το'χω βάλει επειδή με βολεύει να ξεκλειδώνει με πάτημα του home

Eπίσης όσοι έχετε θέμα στην 50άρα με το double-tap to wake,

1. Settings

2. Display & Lights

3. UNCHECK "prevent accidental wake-up"

4. ready

Ναι αλλά με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να ανοίγει από μόνο του μέσα σε τσέπες κλπ. Για αυτό τον λόγο το βάλανε, ήταν άκρως σπαστικό. Συνεχίζω να προτείνω την αλλαγή lockscreen, μέσα στα πρώτα λεπτά θα δει την διαφορά αν υπάρχει. Εμένα με έσωσε πάντως.

Το δοκίμασα και δεν έχει διαφορά. Το'βαλα και σε παντελόνι και σε μπουφάν, το πρωί έκανα 6χλμ και δεν άνοιξε. Προφανώς δεν δουλεύει όπως λέει το menu. Άλλωστε αυτό είναι για όσους δεν ξυπνά η συσκευή από κλειστή, όχι για όσους δεν ξεκλειδώνουν τη lockscreen. Έχω ακόμα τη μαμά (oneplus) και δεν έχει θέμα.

Ναι αλλά με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να ανοίγει από μόνο του μέσα σε τσέπες κλπ. Για αυτό τον λόγο το βάλανε, ήταν άκρως σπαστικό. Συνεχίζω να προτείνω την αλλαγή lockscreen, μέσα στα πρώτα λεπτά θα δει την διαφορά αν υπάρχει. Εμένα με έσωσε πάντως.

αλλαγη lockscreen εννοεις να αφησουμε αυτη που έχει απο τη μανα του;

edit:

Τη βοηθεια σας παιδιά.

Ανέβασα ένα word αρχείο με αυτα που μου έστειλε το support της oneplus (zendesk). Μου λένε μεσες ακρες οτι θα στείλουν courier να πάρει το κινητό και μολις το παραλάβουν θα μου στειλουν αντικατασταση. ΟΜΩΣ, λεει θα το εξετασουν πρώτα, και αν λεει ανακαλυψουν φθορά η ζημιά (να μου έχει πέσει κάτω ή νερό) θα πρεπει έιτε να πληρωσω για επισκευη ή να πληρωσω τα μεταφορικά για να μου το επιστρέψουν πίσω.

Ανέβασα και 2 φωτογραφίες, οπου μου είχε πέσει μια φορα κάτω και έφυγε ενα μικρο κομματακι απο το bezel. Το κινητο έχει θέμα με τον ήχο απο την πρώτη μέρα. Φαντάζομαι μολις δουνε αυτό θα τα "ριξουν" εκεί.

Τι προτείνετε να κάνω;

post-37465-0-25826800-1424649526_thumb.j

post-37465-0-70660600-1424649553_thumb.j

OnePlus Reply.docx

Έγινε επεξεργασία από Bonito

αλλαγη lockscreen εννοεις να αφησουμε αυτη που έχει απο τη μανα του;

edit:

Τη βοηθεια σας παιδιά.

Ανέβασα ένα word αρχείο με αυτα που μου έστειλε το support της oneplus (zendesk). Μου λένε μεσες ακρες οτι θα στείλουν courier να πάρει το κινητό και μολις το παραλάβουν θα μου στειλουν αντικατασταση. ΟΜΩΣ, λεει θα το εξετασουν πρώτα, και αν λεει ανακαλυψουν φθορά η ζημιά (να μου έχει πέσει κάτω ή νερό) θα πρεπει έιτε να πληρωσω για επισκευη ή να πληρωσω τα μεταφορικά για να μου το επιστρέψουν πίσω.

Ανέβασα και 2 φωτογραφίες, οπου μου είχε πέσει μια φορα κάτω και έφυγε ενα μικρο κομματακι απο το bezel. Το κινητο έχει θέμα με τον ήχο απο την πρώτη μέρα. Φαντάζομαι μολις δουνε αυτό θα τα "ριξουν" εκεί.

Τι προτείνετε να κάνω;

Δεν ξερω τι θα εκανα στην θεση σου παντως σιγουρα αυτο που θα εκανα στο πανω δεξια χτυπημα ειναι με μια πενσα και ενα πανι το πατισω για το φερω λιγο στα ισια ,τουλαχιστον να μην χτυπαει τοσο πολυ στο ματι.Και το δικο μου ειχε ενα τετοιο χτυπημα απο πτωση και το πατησα και εφυγε αυτο το πριξιμο ομως απο την αλλη μερια φενεται ακομα το σημαδι απο το πλακακι :D .Λιγο δυσκολο να κανει το ίδιο στο πλαϊνο κομματι.

Δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις κάτι.. εφόσον το κινητό είναι σε τέτοια κατάσταση, απλά περιμένεις.

Βέβαια πολύ μεγαλύτερες εταιρείες έχουν κάνει παρόμοια σκηνικά, όπως η lg που έλεγε στην αδερφή μου ότι βρήκε μέσα άμμο κ δεν το φτιάχνουν κι όταν τους είπε κατηγορηματικά ότι δεν παίρνει κινητό στην παραλία ποτέ, της είπαν ε τότε θα ήταν άλατα, έχετε ιδρώτα με πολλά άλατα.. 

Αν όντως δουν "θέμα" στη πλακέτα, ας την αλλάξουν. Το εξωτερικό είναι άσχετο νομίζω. Τώρα αν κάνουν μόνο αντικατάσταση, νομίζω δεν τους είναι τίποτα να στο αλλάξουν. Αρκεί να μη θεωρούν πως τους κοροϊδεύεις. Π.χ. μπορούν να σου πουν το έχεις 6 μήνες, αφού το'χε από την αρχή, γιατί ΤΩΡΑ το έστειλες; Οκ σε παιδεύουν 1 μήνα.. αλλά ας το έλεγες από την αρχή.

Όσο για το courier, μπράβο τους! Δεν το ήξερα! Τους βγάζω το καπέλο.