Jump to content

OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

FANISTELROOY

Recommended Posts

Εγώ αυτές τις μέρες το'χω λιώσει το κινητό, οπότε δεν ξέρω γενικότερα.

Π.χ. πάνω από 2 ώρες τηλέφωνα, όλη μέρα ανοιχτό gps και 3G, φωτεινότητα στο αυτόματο αλλά φουλ, λόγω του ότι είμαι έξω.. έχω κι ανοιχτή οθόνη λόγω gps, οπότε το λιώνω. Κανένα πρόβλημα ως τώρα. Και φωτογραφίες πολλές και δεν παρατήρησα κάτι μεμπτό. Όλα καλά! Άντε και στο γλυφιτζούρι!

Στο support της oneplus (zendesk) αρχησαν να μου ζητανε εξηγησεις για το πώς έχουν γινει γρατζουνιές στο μπεζελ του κινητου (μιλαμε για αστειες γρατζουνιες).

Μαλλον μπλόφα η όλη κατάσταση, και δυστήχως σιγά σιγά αρχίζω να μετανιώνω.

Να δεις που στο τελός θα αναπωλησω την apple και θα γελαω.

Update και συμπεράσματα:

1. Τα ακουστικα της OnePlus, JBL E1 - πολυ θόρυβος απο μικρόφωνο και χαμήλης έντασης ηχογράφηση (θα έλεγα περιπου στο 60% του αναμενόμενου)
  2. Τα ακουστικα της OnePlus, Silver Bullets - λιγότερος θόρυβος απο μικροφωνο και ίδια ενταση ηχογραφησης με τα E1
  3. Και τα 2 παραπανω ακουστικά παίζουν χωρίς πρόβλημα σε οποιοδηποτε αλλο android τα χρησημοποίησα
  4. Τα ακουστικα του S5 ακόμα λιγοτερο θόρυβο αλλα χαμηλή ενταση ηχογραφησης
  5. Τα ακουστικα της BOSE (για android) δεν έχουν καθολου φασαρία σε ηχογραφηση, αλλη η ενταση θεωρω οτι ήταν και παλι χαμηλη.
  6. Τα ακουστικα της AKG Y16 ειναι τα μόνα που πάιζουν αψογα (απο αυτα που δοκιμασα). Επισης ειναι σε κλασσικο σχήμα, οποτε τελεια για οποιον ψαχνει ακουστικα που να μην μπαινουν βαθια στο αυτί.
  7. Περιεργη συμπεριφορά ήχου: α) Ξυπνητηρι χτυπαει στο ακουστικό αντι για ηχείο και γενικοτερο μπερδεμα ηχειου με ακουστικου β) ποιοτητα ηχογραφησης διαφέρει σε κάθε application (τηλεφωνο, whatsapp, viber, skype, hangouts).
  8. Απαραδεκτη αντιμετώπιση απο service ΟnePlus, οπου με ταλαιπωρουν πανω απο μήνα με το να με βάζουν να κανω flash custom αρχεια, να στελνω εικονες.....και συνεχως να ζητανε extra πραγματα. Μετα απο εναμησι μηνα μου γυρισανε οτι μαλλον φταιει το οτι εχει γρατζουνιες το κινητο

* Νομιζω με την 05Q βελτιωθηκαν καπως τα προβληματα ηχου. Προστοπαρον δεν εχει χτυπησει ξυπνητηρι απο το ακουστικο, και νομιζω η ενταση ηχογραφησης απο εξωτρικο μικροφωνο ειναι λιγο ανεβασμένη. Πώς ομως εξηγειτε οτι τα ακουστικα της ιδιας της εταιρειας δεν παιζουν σωστα; Και αν φταινε αυτά γιατι παιζουν κανονικα σε ολα τα αλλα κινητα; Αν φταιει το κινητο γιατι τα BOSE και τα ΑΚG παιζουν κανονικα στο oneplus ?

Γενικώς εχω κουραστεί πολύ και παλι καλα η άγια για την ώρα AKG εβγαλε τα y16 και μπορω μετα απο 7-8 μηνες να μιλησω με ακουστικα σαν ανθρωπος. Αν τυχει κατι σοβαρο με το κινητο ο θεός και η ψυχη του τι θα γινει με το service.

Έγινε επεξεργασία από Bonito
  • Like 1

Μια που μου βαλατε ψιλους με το θεμα μπαταριας εκατσα και το παρατηρησα χθες και ειδα το εξης.

Ενω εχω πχ google+ account, δεν εχω μπει ποτε οσο εχω το κινητο 3 μηνες απλα ειμαι logged in στα google services. Χωρις να αλλαξω τιποτα απο την αναβαθμιση και μετα το google+ μου ετρωγε το 41% της μπαταριας σε μια περιοδο 7 ωρων εκτος φορτισης (στα στατιστικα της μπαταριας). Ως εκ τουτου οντως παρατηρησα να καταναλωνει αρκετη μπαταρια - σε ενα 5ωρο-6ωρο χωρις σχεδον καθολου χρηση του τηλεφωνου (απλα ειναι παντα Online με wifi) απο 100% σε 70% που θεωρω δεν ειναι φυσιολογικο. Εσβησα εντελως το google+ και εστρωσε. Σημερα στο ιδιο χρονικο διαστημα και με λιγη χρηση ιντερνετ (καμια ωρα συνολικα facebook) απο 100% ειμαι στο 85%

Δε ξερω απλα νομιζω καλο ηταν να το αναφερω αυτο.

• Like 1

Μια που μου βαλατε ψιλους με το θεμα μπαταριας εκατσα και το παρατηρησα χθες και ειδα το εξης.

Ενω εχω πχ google+ account, δεν εχω μπει ποτε οσο εχω το κινητο 3 μηνες απλα ειμαι logged in στα google services. Χωρις να αλλαξω τιποτα απο την αναβαθμιση και μετα το google+ μου ετρωγε το 41% της μπαταριας σε μια περιοδο 7 ωρων εκτος φορτισης (στα στατιστικα της μπαταριας). Ως εκ τουτου οντως παρατηρησα να καταναλωνει αρκετη μπαταρια - σε ενα 5ωρο-6ωρο χωρις σχεδον καθολου χρηση του τηλεφωνου (απλα ειναι παντα Online με wifi) απο 100% σε 70% που θεωρω δεν ειναι φυσιολογικο. Εσβησα εντελως το google+ και εστρωσε. Σημερα στο ιδιο χρονικο διαστημα και με λιγη χρηση ιντερνετ (καμια ωρα συνολικα facebook) απο 100% ειμαι στο 85%

Δε ξερω απλα νομιζω καλο ηταν να το αναφερω αυτο.

εκανες τελειως logout απο google services? ή μιλας μονο για google+ (δεν ξερω πως συγχρονιζονται ακριβως)

Και εγω με το Nexus5 εχω το ιδιο προβλημα αλλα ρε τυχαιες στιγμες.

Αλλες φορες η μπαταρια κρατάει κανονικά, άλλες ( όπως σήμερα) τρώει κατι φρίκες και τη ρουφαει μεσα σε καποιες ώρες.

Εχω το sync μονιμα ανοιχτο,τι μπορεί να συμβαίνει ,δεν ξέρω.

Υπάρχει, μην βάζεις σαβουρα. Έχω απενεργοποιήσει οτιδήποτε δεν χρησιμοποιώ. Όπως ας πούμε το google+. Το είχα παρατηρήσει και εγώ στην συγκεκριμένη εφαρμογή και γι αυτό άρχισε η εκκαθάριση.

Πέρασε τα μέσα Φλεβάρη γλυφιτζουρι δεν μας ήρθε.. Με βλέπω για ipad και θα τελειώσει η ιστορία των κινητών.

• Like 1

εκανες τελειως logout απο google services? ή μιλας μονο για google+ (δεν ξερω πως συγχρονιζονται ακριβως)

Απο τα υπολοιπα δεν εκανα (πχ drive, ή δε ξερω καν που αλλου θελει login) αλλα με το που απεγκατεστησα τελειως το Google+ εστρωσα :p

Απο τα υπολοιπα δεν εκανα (πχ drive, ή δε ξερω καν που αλλου θελει login) αλλα με το που απεγκατεστησα τελειως το Google+ εστρωσα :p

ξερεις κανεις πως δουλευει ακριβως; εννοω τι επιρεαζει αμα βγαλω το google+ ?