Vadergr Φεβρουάριος 2, 2015 #1541 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 Να ρωτήσω κάτι.Βρίσκω το oneplusone σε κινεζομάγαζα.Ποιος ο λόγος να έχω invitation;Ευχαριστώ. Στα EU ερχεται εξαρχής με την cyanogen.Στα κινεζικα σου ερχεται με την color os εκτος αν στην περάσουν του καταστήματος χειροκίνητα (οτι και αν σημαινει αυτο για την αξιοπιστία της διαδικασίας + οτι παραλαμβανεις ανοιχτή συσκευασία).Το σημαντικότερο ολων ειναι οτι τα EU καλύπτονται απο 2ετή εγγυηση και τα κινέζικα απο μονοετή.Δεν θα το σκεφτόμουν ιδιαιτερα , καρφί στην ευρωπαική έκδοση. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 3, 2015 #1542 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Φεβρουάριος 3, 2015 #1543 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 Oxygen Lollipop?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 3, 2015 #1544 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 Ναι, έβγαλαν αυτή και θα βγει κι η 12s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Φεβρουάριος 3, 2015 #1545 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 Μάαστα. Κάτι άλλο.. Τώρα με τον μπούλη, άρχισα να τραβάω αρκετά βίντεο. Παρατήρησα όμως οτι αρκετά από αυτά, μετά το σώσιμο είναι corrupted. Παίζει μόνο ήχος και στην οθόνη βγαίνουν πρασινοπολύχρωμες γραμμές. Άλλαξα codec από h.264 σε mpeg-4. Θα κάνω δουλειά; Αξίζει; Ή να τραβήξω κάνα factory reset; ps. Η κάμερα εντός είναι επιεικώς απαράδεκτη Επίσης τώρα το διαπίστωσα με τον μπούλη. Είδα σε ίδιες συνθήκες μερικές από G3 και έπαθα πλάκα. Θα δοκιμάσω την στοκ εφαρμογή της google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Φεβρουάριος 3, 2015 #1546 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 Δοκίμασε αυτήν την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jessdev.hdcameras Σε όλα τα κινητά που το έχω δοκιμάσει βγάζει πιο καλές φωτογραφίες από τη stock, video δεν τράβηξα σοβαρά μέχρι τώρα οπότε δεν γνωρίζω. Μειονέκτημα είναι η μικρή παραμετροποίηση που σου παρέχει (τα απολύτως βασικά), που προσωπικά δεν με νοιάζει γιατί απλά θέλω οι φωτογραφίες μου να έχουν καλή ευκρίνεια. Σε 1+1 δεν την έχω δοκιμάσει καθώς δεν είμαι κάτοχος σε απλές 13 άρες κάμερες έχει διαφορά όμως αισθητή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Φεβρουάριος 3, 2015 #1547 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 (edited) Πάντως τα corrupted video στο pc παίζουν. Ουφ. Άλλο πάλι και τούτο.. τραβάει βίντεο που δεν τα υποστηρίζει το ίδιο Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2015 από Spirosssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 3, 2015 #1548 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 Στα EU ερχεται εξαρχής με την cyanogen.Στα κινεζικα σου ερχεται με την color os εκτος αν στην περάσουν του καταστήματος χειροκίνητα (οτι και αν σημαινει αυτο για την αξιοπιστία της διαδικασίας + οτι παραλαμβανεις ανοιχτή συσκευασία).Το σημαντικότερο ολων ειναι οτι τα EU καλύπτονται απο 2ετή εγγυηση και τα κινέζικα απο μονοετή.Δεν θα το σκεφτόμουν ιδιαιτερα , καρφί στην ευρωπαική έκδοση. Στα φόρουμ τους όμως,λέει πρέπει να είσαι από κάποια από τις υποστηριζόμενες χώρες.Η Ελλάδα δεν είναι μέσα σε αυτές. https://forums.oneplus.net/threads/guide-tutorial-8-steps-to-your-one-plus-one.202969/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 3, 2015 #1549 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 Στα φόρουμ τους όμως,λέει πρέπει να είσαι από κάποια από τις υποστηριζόμενες χώρες.Η Ελλάδα δεν είναι μέσα σε αυτές. https://forums.oneplus.net/threads/guide-tutorial-8-steps-to-your-one-plus-one.202969/Για να στο στείλει.Σε καλύπτει κανονικά στην εγγύηση απλά θα πρέπει να τους το στείλεις στην χώρα που το πήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 3, 2015 #1550 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο post forwarding service ή θέλει διεύθυνση κατοικίας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 3, 2015 #1551 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 Θα το στείλεις κανονικά και σαν διεύθυνση θα δηλώσεις αυτή του mailboxde.com όπως το αγόρασες (μάλλον) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Φεβρουάριος 4, 2015 #1552 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2015 Εχω περασει στο κινητο, Nighly, unlocked bootloader, Ak kerner, custom recovery .... μου στειλε η oneplus μια ROM modded 44S να δοκιμασω αν μου φτιαχνει κατι θεματα με τον ηχο που έχω. πως το επαναφέρω στην αρχικη κατασταση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 4, 2015 #1553 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2015 Ανακοινώθηκε επίσημα ότι σε λίγες μέρες θα πάρουμε νέα έκδοση 11s,και μέχρι το τέλος του μήνα επίσημη 12s. Not bad αν και δεν ξέρω πόσο καλύτερη μπορεί να είναι από την 44s 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 8, 2015 #1554 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2015 Την 12s που την είδατε σαν επίσημη ανακοίνωση;Εγώ αυτά που βρήκα είναι ότι το 5.x θα το πάρουμε με OxygenOS και όχι Cyanogen πλέον. https://oneplus.net/blog/2015/02/week-60-updated-warranty-oxygenos-and-more-awards/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Φεβρουάριος 8, 2015 #1555 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2015 Έχεις δει κάπου ότι δεν θα βγει επίσημα; Έχουν πει ότι θα υποστηρίξουν για 2 χρόνια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 8, 2015 #1556 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2015 Έχεις δει κάπου ότι δεν θα βγει επίσημα;Έχουν πει ότι θα υποστηρίξουν για 2 χρόνια....Το παραπάνω link το διάβασες; Εκτός αν εννοείς ότι το blog τους δεν είναι επίσημο και περιμένεις δελτίο τύπου.Αναφέρεται καθαρά ότι θα πάνε στο OxygenOS για το Android 5.x, εκτός πιά αν υποστηρίξουν δύο διαφορετικές ROMs, πράγμα που θεωρώ απίθανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 8, 2015 #1557 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2015 (edited) Είναι κανείς από εδώ μέσα μέλος στο φόρουμ του oneplus;Γράφτηκα με το ίδιο username που έχω και εδώ. Και κάτι τελευταίο για να μην σας ζαλίζω,τι invite να κυνηγήσω,ποιας χώρας δηλαδή;Ευχαριστώ. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 8, 2015 από Spyrious Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Φεβρουάριος 9, 2015 #1558 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2015 Το παραπάνω link το διάβασες; Εκτός αν εννοείς ότι το blog τους δεν είναι επίσημο και περιμένεις δελτίο τύπου.Αναφέρεται καθαρά ότι θα πάνε στο OxygenOS για το Android 5.x, εκτός πιά αν υποστηρίξουν δύο διαφορετικές ROMs, πράγμα που θεωρώ απίθανο. Την oxygen θα την φτιαξει η Oneplus.Την cm12s θα την φτιαξει η Cyanogen. Η oxygen προοριζεται για Iνδια-Κινα.H cm12s για ολα τα υπολοιπα. http://www.androidcentral.com/steve-kondik-india-micromax-and-oneplus Με λιγα λογια δηλαδη, θα παιρνουμε cm updates για κανα χρονο ακομα και θα εχουμε και την επιλογη για oxygen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 9, 2015 #1559 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2015 A, ok, δεν το είχα καταλάβει.Για εμένα καλύτερα, προτιμώ την CM και έχω αγοράσει και κάποια themes που ελπίζω να μην πάνε χαμένα με την 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Φεβρουάριος 9, 2015 #1560 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2015 Βγήκε update για την cm11s!https://forums.oneplus.net/threads/update-cm-11s-05q-ota-released.265240/Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος με την Validus και δεν γυρνάω σε kitkat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts