lgalkis Ιανουάριος 22, 2015 #1521 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2015 @Bonito Άλλα παιζουν κανονικα,τα συγκεκριμένα εχουν θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Ιανουάριος 22, 2015 #1522 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2015 lgalkis εχω με την αναπαραγωγη ήχου δεν ειχα ποτέ θέμα. με το μικρόφωνο των μέσω ακουστικών έχω. μπορεις να δοκιμασεις να ηχογραραφισεις σε πολυ ύσηχο χώρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Ιανουάριος 22, 2015 #1523 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2015 Επισης,παιζει να εχεις κανενα plug in τυπου viper4android?Νομιζω πως με το μικροφωνο δεν εχω θέμα. Εχεις δοκιμασει κανα ακουστικο απο iPhone?ή απο καποιο galaxy γνησια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Ιανουάριος 22, 2015 #1524 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2015 του iphone δέν λειτουργούν κάν (μονο ήχος). Εχω δοκιμασει τα 2 αυθεντικα ακουστικα oneplus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Ιανουάριος 22, 2015 #1525 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2015 Αρα εχεις hardware θεμα.Ολα τα ακουστικα θα επρεπε να δουλευουν κανονικα σαν handfree.Της Apple τα ακουστικα δεν θα πρεπει να δουλεουν τα κουμπια της εντασης(μονο της κλησης).Αν ειχες Android version ακουστικα θα δουλευαν ολα.Εχει θεμα η συσκευη σου τοτε.Μπορει να φανει ακραιο αλλα εισαι σιγουρος οτι τα κουμπωνεις μεχρι τερμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Ιανουάριος 24, 2015 #1526 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2015 Υπάρχει κανείς που το παρήγγειλε στις 20 του μηνός; Το στείλανε ή όχι ακόμη; Εμένα είναι ακόμη έτσι... Να αρχίσω να ανησυχώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbatsigr Ιανουάριος 24, 2015 #1527 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2015 Υπάρχει κανείς που το παρήγγειλε στις 20 του μηνός; Το στείλανε ή όχι ακόμη; Εμένα είναι ακόμη έτσι... pro.JPG Να αρχίσω να ανησυχώ; Εγω το πηρα πριν ενα μηνα ακριβως και το εστειλα Αυστρια σε μια φιλη. Επι 3-4-5 μερες ελεγε processing και νομιζω το ειχα αναφερει κιολας και εδω και ξαφνικα με παιρνει τηλ η φιλη μου οτι το παρελαβε. Στη σελιδα ελεγε ακομα processing και την επομενη αλλαξε σε delivered. Μπορει να εχουν αυτα τα δυο στατους μονο processing μεχρι να παραληφθει και delvered αφου παραληφθει, δε ξερω. Μην ανησυχεις ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Ιανουάριος 24, 2015 #1528 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2015 http://androidheadlines.com/2015/01/cyanogenmod-12-cm12-nightlies-not-seem-covered-oneplus-ones-rooting-warranty.htmlΚαι εμένα όταν τους είπα οτι έχει θέμα το κινητό με τα ακουστικά μου ζήτησαν 200 λίρες για επισκευή. Μετα απο πολύ κουβέντα θέλουν video λέει να αποδείξω οτι όντως δε δουλεύει ο ήχος. Οτι ναναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιανουάριος 24, 2015 #1529 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2015 Και εμένα μου χάλασε ο φορτιστής που ζήτημα να τον είχα χρησιμοποιήσει καμία δεκάρια φορές. Αντε να βγάλω άκρη με το minideal.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Ιανουάριος 26, 2015 #1530 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2015 Καλημέρα παιδιά, έχω τρεις προσκλήσεις, όποιος ενδιαφέρεται για 4 μέρες ακόμη διαθέσιμες... https://account.oneplus.net/invite/claim/GLTA-IWP2-94QC-XPFLhttps://account.oneplus.net/invite/claim/GLB8-9MVI-G4NQ-LPF7https://account.oneplus.net/invite/claim/GLKW-PMDS-XOIW-YGW2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Ιανουάριος 27, 2015 #1531 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2015 Με έχει κουράσει άπειρα η θόρυβος και η χαμηλή ένταση του εξωτερικου μικροφώνου (ακουστικά). Εχω δοκιμάσει διάφορα τρικ αλλα τιποτα δε βοηθαει. Κάντε ενα τεστ σας παρακαλω με οτιδηποτε συμβατα ακουστικά σε πολυ ήσυχο χώρο να μου πείτε αν έχετε θόρυβο. Δοκιμάστε σε 2-3 εφαρμογες. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιανουάριος 28, 2015 #1532 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2015 Δοκιμασα να γραψω κατι με αυτο το app σε πολυ ησυχο χωρο.Χρησιμοποιησα τα Xiaomi Pistons. Πηρα ακριβως το ιδιο αποτελεσμα στο 1+1 και στο Coolpad F1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Ιανουάριος 28, 2015 #1533 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2015 (edited) έχω 3 invites για το 64άρι που λήγουν σε 2 μέρες, αν κάποιος θέλει ένα ας στείλει σε πμ Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 28, 2015 από firekiller Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Ιανουάριος 28, 2015 #1534 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2015 Είχα το εξής πρόβλημα .Πάντα κατά το τέλος της κλίσης όταν έβγαζα το τηλέφωνοαπό το αυτί μου μου άνοιγε το notification bar ,με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κλείσω πρώτα αυτό και μετά να τερματίσω την κλίση - πράγμα πάρα πολύ σπαστικό . Βρήκα στο forum του oneplus auto το app , και δουλεύει τέλεια . Φαίνεται το bug αυτό να υπάρχει και σε προηγούμενες εκδόσεις χωρίς να το έχουν διορθώσει . Εγώ είμαι με την official 44s 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Ιανουάριος 28, 2015 #1535 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2015 (edited) Δοκιμασα να γραψω κατι με αυτο το app σε πολυ ησυχο χωρο.Χρησιμοποιησα τα Xiaomi Pistons. Πηρα ακριβως το ιδιο αποτελεσμα στο 1+1 και στο Coolpad F1. Οπότε έχεις καθαρό ήχο απο μικρόφωνο ακουστικών; Κάνε ένα κόπο και δοκίμασε να ηχογραφήσεις ήχο στο whatsapp. Μού κάνει τρελά (ειτε 4.4 είτε 5.02)erΕίχα το εξής πρόβλημα .Πάντα κατά το τέλος της κλίσης όταν έβγαζα το τηλέφωνοαπό το αυτί μου μου άνοιγε το notification bar ,με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κλείσω πρώτα αυτό και μετά να τερματίσω την κλίση - πράγμα πάρα πολύ σπαστικό . Βρήκα στο forum του oneplus auto το app , και δουλεύει τέλεια . Φαίνεται το bug αυτό να υπάρχει και σε προηγούμενες εκδόσεις χωρίς να το έχουν διορθώσει . Εγώ είμαι με την official 44s το πάθενα συνέχεια. Στη CM12 nightly δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 28, 2015 από Bonito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιανουάριος 28, 2015 #1536 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2015 Κι εμένα τέλεια ηχογράφηση κι από viber/whatsapp και από ηχογράφηση. Mε τα pistons πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Ιανουάριος 29, 2015 #1537 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2015 Είχα το εξής πρόβλημα . Πάντα κατά το τέλος της κλίσης όταν έβγαζα το τηλέφωνο από το αυτί μου μου άνοιγε το notification bar , με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κλείσω πρώτα αυτό και μετά να τερματίσω την κλίση - πράγμα πάρα πολύ σπαστικό . Βρήκα στο forum του oneplus auto το app , και δουλεύει τέλεια . Φαίνεται το bug αυτό να υπάρχει και σε προηγούμενες εκδόσεις χωρίς να το έχουν διορθώσει . Εγώ είμαι με την official 44s Same here, thanks για το τιπ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Ιανουάριος 31, 2015 #1538 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2015 (edited) Oxygen OS απο OnePlus στις 12 Φεβρουαριου. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 31, 2015 από Bonito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 2, 2015 #1539 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 Να ρωτήσω κάτι.Βρίσκω το oneplusone σε κινεζομάγαζα.Ποιος ο λόγος να έχω invitation;Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 2, 2015 #1540 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 Τιμή και το γεγονός πως θα φτάσει σίγουρα στα χέρια σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts