Arkan Νοέμβριος 18, 2014 #1161 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 Αφού πάντα η οθόνη είναι αυτή που σκοτώνει την μπαταρία περισσότερο. Άν το παρατήσω κι εγώ στο σπίτι και δεν κάνω τίποτα, ούτε το WiFi τρώει μπαταρία ούτε το 4G ούτε το sync ούτε τίποτα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Νοέμβριος 18, 2014 #1162 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 Για βαλε sceen time. Eχεις ανοιχτα 4G, συχρονισμους, push notifications κλπ?Συγχρονισμοί είναι όλοι ανοιχτοί. Push notifications & 4G όχι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Νοέμβριος 18, 2014 #1163 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 Συγχρονισμοί είναι όλοι ανοιχτοί. Push notifications & 4G όχι.Screen time ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Νοέμβριος 18, 2014 #1164 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 ρε παιδια, το ξερω οτι το εχουμε ξαναγραψει αλλα για να επιβεβαιωσω επειδη το κινητο μου κανει διαφορα περιεργα και λεω να κανω ενα format και install απο το pc. Ποιος ειναι ο πιο "επίσημος" τρόπος, με τα λιγότερα " πειράγματα. Τα έχω μπερδέψει λίγο. 1) Εχω θέμα με τον ήχο ( μικρόφωνο και αναπαραγωγη ηχου, οπου συχνα μπερδευει το ηχειο με το ακουστικο)2) Κλεινει οποτε θελει το sync (μπορει να φταιει καποια εφαρμογη, αν και τα εχω σβησει ολα τα σχετικα για μπαταριες)3) Και αλλα διαφορα μικροκολυματα (τα βαρια διορθωθηκαν με την 44) Οποτε τι πρεπει να κατεβάσω ; ποιο mod και τι software/drivers για να το κανω μαμα με φορματ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 18, 2014 #1165 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 ρε παιδια, το ξερω οτι το εχουμε ξαναγραψει αλλα για να επιβεβαιωσω επειδη το κινητο μου κανει διαφορα περιεργα και λεω να κανω ενα format και install απο το pc. Ποιος ειναι ο πιο "επίσημος" τρόπος, με τα λιγότερα " πειράγματα. Τα έχω μπερδέψει λίγο. 1) Εχω θέμα με τον ήχο ( μικρόφωνο και αναπαραγωγη ηχου, οπου συχνα μπερδευει το ηχειο με το ακουστικο)2) Κλεινει οποτε θελει το sync (μπορει να φταιει καποια εφαρμογη, αν και τα εχω σβησει ολα τα σχετικα για μπαταριες)3) Και αλλα διαφορα μικροκολυματα (τα βαρια διορθωθηκαν με την 44) Οποτε τι πρεπει να κατεβάσω ; ποιο mod και τι software/drivers για να το κανω μαμα με φορματ. εδώ μόνο βρήκα κάτι μαζεμένο κι οργανωμένο σωστά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 18, 2014 #1166 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 Εγω παιζω μπαλιτσα με OPO toolikit απο manuandroidhttp://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/oneplus-one-toolkit-manudroid19-gui-t2807418To toolkit απο μονο του εχει λινκζζ για οτι χρειαζεσαι (drivers/twrp κλπ ) και ειναι αρκετα detailed σε οποιοδηποτε βημα σε βαζει να κανεις. Μονο του μειονεκτημα οτι "κανει πολλα" οποτε ως αποτελεσμα μπορει να σου φανει "φορτωμενο" σαν interface. Εγω το χρησιμοποιω μονο για το αρχικο root (μιας που ολες οι ROM που επιλεγω ειναι πλεον pre-rooted) και απλα για να μπαινω TWRP απο οπου βαζω την ROM.Την πρωτη φορα θα χρειαστεις drivers. (Εχει step by step το toolkit γιατι ενδεχεται να ειναι λιγο φασαρια)Τις υπολοιπες ειναι 1 λεπτο υποθεση να μπεις TWRP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORBID21 Νοέμβριος 19, 2014 #1167 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Τα invites χρειάζονται πλέον ή αυτά που έχω για να δώσω είναι άχρηστα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Νοέμβριος 19, 2014 #1168 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 γράφει ένας στο xda: Super mini guide: As long as your system is stock, flash away in stock or custom recovery. I always re-flash the SuperSU zip immediately following, YMMV. το ιδιο με αυτο που προτεινατε είναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Νοέμβριος 19, 2014 #1169 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Εκανα unlock bootloader, και μετα μπηκα σε fastboot και μεσα απο το προγραμμα που εδωσε ο SLN (οneplus one kit) πατησα το flash CM11S και εκανα select file to αρχειο : cm-bacon-ac1ccf7921-to-5fa8c79c0b-signed.zip και μετα οταν ανοιξε εκανα ενα factory reset. Συμπερασμα, δε ξερω τι εχω κανει, και οι οδηγοι ειναι απειροι και ο καθενας λεει τα δικα του. Ευχομαι να μην εχω θεμα με τα επομενα updates και να ειναι ακομα stock το κινητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Νοέμβριος 19, 2014 #1170 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Και το LG G2 ειναι πολυ καλη περιπτωση παντως στα 260€ που εχει πεσει.Αν επαιρνα κινητο σημερα, το G2 θα επαιρνα.Δεν θα έδινες δηλαδή τα 30 ευρώ παραπάνω για την 16άρα έκδοση του oneplus γιατί νομίζω κάπου εκεί κυμαίνεται η διαφορά τους; Πιστεύεις δεν την αξίζει, εσύ που το έχεις και το ένα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Νοέμβριος 19, 2014 #1171 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Δεν θα έδινες δηλαδή τα 30 ευρώ παραπάνω για την 16άρα έκδοση του oneplus γιατί νομίζω κάπου εκεί κυμαίνεται η διαφορά τους; Πιστεύεις δεν την αξίζει, εσύ που το έχεις και το ένα; Απο την Oneplus, δεν μπορεις να παρεις 16ρι, μονο invites για 64ρι δινουν. Aπο Κινα εχει οντως 30€ διαφορα. Αλλα το 16ρι δεν υπαρχει σε sandstone (που ειναι μεγαλο + στο Oneplus) Το θεμα της εγγυησης ειναι σοβαρο, δεν θα εδινα 290€ για να παρω κινητο απο Κινα (που θα στο εχουν ανοιξει κιολας) και αν χρειαστεις εγγυηση τον ηπιες. Χωρις να εχω μετανιωσει που εχω το 1+1, σημερα θα αγοραζα το G2 λογω εγγυησης. Οσον αφορα την μπαταρια: (μαμει το κινητο) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 19, 2014 #1172 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Πάρτε κ μένα την καλύτερη μπαταρία ως τώρα. Στοκ ρομ με franco 31. Χτες πέρασα τον 33 κ θα ξαναμετρηθω. Φωτεινότητα αυτόματη, wifi 3g ανοικτά πάντα, sync on notifications on κ τα βράδια το ίδιο. Μόνο το τελευταίο 5ωρο ήμουν σε power saver mode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Νοέμβριος 19, 2014 #1173 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Πολυ κοντα ειμαστε. Εγω παντα με stock kernel και χωρις καθολου power saver mode (απλα εχει παιξει πολυ greenify) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 19, 2014 #1174 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Greenify κάποτε είχα περάσει αλλά μου φάνηκε πολύ περίπλοκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
maximosmi Νοέμβριος 19, 2014 #1175 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Πάρτε κ μένα την καλύτερη μπαταρία ως τώρα. Στοκ ρομ με franco 31. Χτες πέρασα τον 33 κ θα ξαναμετρηθω. Φωτεινότητα αυτόματη, wifi 3g ανοικτά πάντα, sync on notifications on κ τα βράδια το ίδιο. Μόνο το τελευταίο 5ωρο ήμουν σε power saver mode. Καλά πως γίνεται και το Android OS kai Android system να είναι τόσο χάμηλα. Εμένα και στο Note 3 και τώρα στο 1+ με τρώνε πολύ μπαταρία. Τι ρυθμίσεις έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Νοέμβριος 19, 2014 #1176 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Θεωρητικά, Android Os + System πρέπει να είναι max στο 15%. Έχεις μήπως Wakelock Detector / BetterBatteryStats / Greenify; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maximosmi Νοέμβριος 19, 2014 #1177 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Τα είχα μέχρι σήμερα το πρωί που το έκανα επαναφορά για να δοκιμάσω από την αρχή. Από ότι βλέπω σε εσένα awake είναι μόνο όταν έχει ανοιχτή οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Νοέμβριος 19, 2014 #1178 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Ε το σωστό αυτό είναι ή καλύτερα, το βέλτιστο. Αν είναι κάθε τρεις και λίγο ξύπνιο το κινητό, ακόμη κι αν έχεις κλειστή οθόνη, κάτι παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORBID21 Νοέμβριος 19, 2014 #1179 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Παιζουν κατι προσκλησεις αν θελει κανενας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 20, 2014 #1180 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Ήρθαν αυτά τα 3 κορίτσια επειδή θα λείψω ως το μεσημεράκι... στείλτε pm και θα τις έχετε το απόγευμα! Έλα ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts