Vadergr Οκτώβριος 16, 2014 #981 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Τι πρέπει να προσέξω σε αγορά μτχ ευρωπαικου Oneplus One ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Οκτώβριος 16, 2014 #982 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Ήρθε η πρώτη πρόσκλησηηηηηηηη :banging::banging::banging:Για πάμε κορίτσια κι αγόριααααα, ποιος τι θέλει; Είναι 24ωρη! Στείλτε pm με το mail σας να σας την κάνω forward. ΠΑ ΜΕ ΕΕ ΕΕ ΕΕΕΕΕ:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
L3m0n Οκτώβριος 17, 2014 #983 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 WOW, έχω καιρό να μπω στο φόρουμ και βλέπω ότι πηρε "φωτιά" το νήμα αυτό....:happy2: Τελικα δεν είναι άσχημος ο κινέζος, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Οκτώβριος 17, 2014 #984 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 Ο κινέζος είναι κούκλος και βάζει τα γυαλιά σε όποιον τον στραβοκοιτάει! :banging:Μάγκες τι θα γίνει με την πρόσκληση;Να την δώσω στον προβατούλη [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] ή στον [MENTION=3321]Blinky[/MENTION];;Άλλος κανείς;Πείτε βρε μην ντρέπεστεεεε... έλα κι είναι 24ωρηηηη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 17, 2014 #985 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 Εγώ ευχαριστώ πολύ αγόρι, με κάλυψε ο Φάνης για την 2η που ήθελα και έχει ήδη παρθεί και το 2ο παιδί!! Αν το δω απο κοντά και δελεαστώ μπορεί να πάω και για δικό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Οκτώβριος 17, 2014 #986 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 Θα μπορούσα να την έχω εγώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Οκτώβριος 17, 2014 #987 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 Ο κινέζος είναι κούκλος και βάζει τα γυαλιά σε όποιον τον στραβοκοιτάει! :banging:Μάγκες τι θα γίνει με την πρόσκληση;Να την δώσω στον προβατούλη [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] ή στον [MENTION=3321]Blinky[/MENTION];;Άλλος κανείς;Πείτε βρε μην ντρέπεστεεεε... έλα κι είναι 24ωρηηηηΕαν μπορω να κανω την αγορα αυριο πρωι (και δεν εχει ληξει δηλαδη) θα την ηθελα...Γιατι σημερα δε προλαβαινω να κανω λογαριασμους σε mailbox.de κλπ, φανταζομαι μπορει να παρει ενα 2ωρακι αυτη η υποθεση. Οποτε αν ληγει σημερα το βραδυ πχ δωστην καλυτερα σε αλλον, αλλιως ριξε ενα PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 17, 2014 #988 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 (edited) όποτε έχετε πρόσκληση, θέλω κι εγώ μία. Η πρόσκληση με περιορίζει στο μοντέλο (16gb ή 64gb); δε θέλω τελικά Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 17, 2014 από deninho Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 17, 2014 Author #989 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 Οσες μου εχουν ερθει λενε για 64αρι μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 17, 2014 #990 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 Μόνο 64άρες έχω δει / ακούσει και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 17, 2014 #991 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 τα reboot του θα θελει αρεα και που. κανω ενα την μερα προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Οκτώβριος 17, 2014 #992 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 Το invite υπάρχει ακόμα.. Στο λογαριασμό μου στο store, δε μπορώ να τη δω, ώστε να δω και πότε λήγει. Περιμένω ένα οκ από τον φίλο [MENTION=3321]Blinky[/MENTION], αλλιώς θα την διαθέσω αμέσως στον επόμενο για να φεύγει.. Όπως είπα και στον ίδιο, η εγγραφή στο mailboxde.com είναι 5 λεπτά. Μην κολλάτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Οκτώβριος 17, 2014 #993 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 Το δικό μου interest ισχύει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 17, 2014 #994 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 Θα την ηθελα αν υπάρχει ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Οκτώβριος 17, 2014 #995 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 Την έστειλα μόλις στον Blinky.Ελπίζω να προλάβει το παιδί να κάνει την παραγγελία.Όσο για το κινητό, με νορμάλ χρήση, δε μου έχει παρουσίασει ΤΙΠΟΤΑ. Φτου φτου μη το ματιάσω. Έχουν περάσει και βδομάΔΕΣ χωρίς restart. Άψογο, γρήγορο και με πολύ καλή μπαταρία. Βέβαια ξαναλέω με νορμάλ χρήση, γυρισμένο σε ΑRT και με χωρίς να το πολυπειράζω. Χωρίς φλασαρίσματα και χωρίς σκάλισμα. Πέρασα και την 38R και φυσάει. Αυτές τις μέρες είχα κ αρκετό τρέξιμο και δεν το πολυσκάλισα και μου κράτησε 3,5 μέρες ΧΑΛΑΡΑ. Με νετ/wifi, με φωτεινότητα στο auto και 6 ώρες οθόνης. Προφανώς και παίζει ρόλο το ότι το έχω και στο balanced στο οποίο ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΙΑΦΟΡΑ στην απλή χρήση που του κάνω. Το πιο τραβηγμένο ως τώρα, είναι το ότι μπαίνω πότε πότε με remote desktop σε άλλο pc. :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 17, 2014 #996 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 Ρε παιδια , για την διαδικασια στο mailbox.de.Πρωτα πληρωνεις στην oneplus one με πιστωτική το κινητο με την γερμανικη διευθυνση του mailbox.de και μετα ερχεται ειδοποιηση απο το mailbox.de ?Δεν χρειάζεται να ειδοποιηθεί νωρίτερα η mailbox.de ?Πχ κινδυνος να χαθει το δεμα εντος της mailbox.de κτλ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Οκτώβριος 17, 2014 #997 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 Το όλο κόλπο είναι στον κωδικό που έχεις βάλει δίπλα στο mailboxde που θα είναι στη διεύθυνση παραλήπτη. Δηλαδή, με το που πάει το πακετάκι σου στο mailboxde, θα δουν το 54678 και θα πουν, αααα αυτό είναι του vadergr, οπότε ΤΟΤΕ θα σου έρθει ένα mail που θα σου λέει, έχουμε το τάδε για σένα, πλήρωσέ το για να έρθει κι απλά επέλεξε κ τον τρόπο. Και έτσι συνεχίζετε η δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 17, 2014 #998 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 ουτε εγω το εχω πειραξει, nova launcher εχω και ουτε καν εικονιδια δεν εχω αλλαξει. Σημερα μου τραβηξε ενα restart και οταν ανοιξε εβγαζε error για ολες τις εφαρμογες.Του εκανα ενα reboot και εστρωσε. Εμενα με "βαρια" χρηση μου βγαζει μια μερα ανετα.\Ενα θεμα που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν κανω εγγραφη ηχου (πχ. whatsapp), θελει 1-2 δευτερολεπτα να ξεκινησει να γραφει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Οκτώβριος 17, 2014 #999 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 κι εγώ με nova και πακέτο εικονιδίων το dciconzrestart ευτυχώς ποτέ.. μα θεωρώ/νομίζω ότι 9 στις 10 περιπτώσεις, είναι λόγω κακών/κακογραμμένων εφαρμογών.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 17, 2014 #1000 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 (edited) Ρε παιδια μια ερωτηση.Τα βαζω στο cart και μου βγαζει δυο πεδία.Το ενα shipping address ,στο οποιο γνωριζω οτι θα βαλω τα στοιχεια του mailbox.de , και το billing address στο οποιο εκτος απο το ονοματεπωνυμο μου, δεν γνωριζω τι διευθυνση πρεπει να δηλώσω για να μην γινει καμμια χαζομαρα.Να βαλω παλι του mailbox.de ,την πραγματικη μου η αυτη που εχω δηλώσει στο paypal ?Eπισης στο shipping information βαζω το ονοματεπωνυμο μου ή το mailbox.de (αναφερομαι στο πεδιο first name, last name και προφανως οχι στο πεδιο του address )?edit: Δεν μου δεχεται διαφορετικο shipping και billing address.Προσπαθω να τα περασω πριν το checkout στα στοιχεια του λογαριασμού μου.edit 2: ok, τα δεχτηκε μετα το checkout Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 17, 2014 από felix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts