Bonito Οκτώβριος 9, 2014 #921 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 περιεργο, οποτε παιζει και του [MENTION=173]Wizard![/MENTION] να μην ειχε κανενα θεμα με την εκδοση/mod...εγω restart κανω ημερισια, ολο και κατι κολαει. Σημερα μου εβγαλε κατι σαν artifacts/γραμμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 9, 2014 Author #922 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 Ο delijohn το έχει πάρει από το official ενώ ο wizard όχι. Μόνο το .net είναι official. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 9, 2014 #923 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 ναι αλλα ουτε του delijohn του εχει ερθει το update. Οποτε λεω οτι ισως να ερχοταν και του Wizard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 9, 2014 #924 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 περιεργο, οποτε παιζει και του [MENTION=173]Wizard![/MENTION] να μην ειχε κανενα θεμα με την εκδοση/mod...Ναι, απλά όπως είπα, εμένα δεν είχε εμφανίσει σαν update ούτε την 30Ο, ούτε την 33R. Οπότε θεώρησα ότι για κάποιο λόγο θεωρεί τη ROM πειραγμένη και δε μου τα βγάζει, για αυτό μπήκα στη διαδικασία του manual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 9, 2014 #925 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 Staged είναι τα updates ρε παιδιά, μέχρι και δυο βδομάδες διάφορα μπορεί να χει ο πρώτος απο τον τελευταίο, δεν έχει σημασία ποτέ κι απο που τα αγορασατε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Οκτώβριος 9, 2014 #926 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 Εμένα επίσης έχει ημερομηνία 8/8/2014.. για να δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 9, 2014 #927 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 Το καθε ενα τα θετικα και τα αρνητικά και νομιζω ειναι πολυ ξεκαθαρο που απευθύνεται το καθενα. Σιγουρα θα ηταν ιδανικο να τα ειχαν όλα. Πάντως συμφωνω με τον @Wizard! οτι ειναι απαραδεκτο να μην υπάρχει backup που να σου κανει clone το τηλεφωνο με ολες τις ρυθμισεις (αν υπάρχει παρακαλω ενημερώστε με γιατι οπως λεει και το αλλο το αρθρο 190000 κινητα ξεχνιονται στα αγγλικα ταξι ) Υπαρχει @Wizard! δες λιγο εδω μήπως βρεις τιποτα ενδιαφερον.edit: 1)Μy backup pro 2)Helium Θελω αλλο ενα android να γινεται αυτοματα cloned μεσο cloud. Αν το κανουν αυτα τα προγραμματα δε με νοιαζει κιας ειναι δυσκολο στο αρχικο σεταρισμα. Το Backup Pro χρησιμοποιω οταν αναβαθμίζω συσκευή. Εχει και επιλογή Migrate που στέλνει από τη μια συσκευη στην άλλη. Φυσικα παιρνει και κανονικο backup σε αρχειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 9, 2014 #928 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 Πάρτε το zip και περάστε το, τι ζορίζεστε με τα updates?Αφήστε που τα ΟΤΑ αρκετές φορές περνιούνται ΓΤΠΚ. Χίλιες φορές χειροκίνητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Οκτώβριος 9, 2014 #929 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 λοιπόν με παρασύρατε αληταράδες/τεντυμπόιδες.. :tongue: βρήκα αυτό κι άρχισα: Why wait when you can download it now and apply it to your device?Transfer the .zip file to your phone. Reboot into recovery (hold volume down + power button until the phone shuts off). Select "Apply update". Navigate to the .zip file and let the file do its shit. Wipe cache partition and reboot. Download cm-bacon-3628510d76-to-ac1ccf7921-signed.zip (KTU84Q, XNPH38R):AFH mirror Mega mirror Mediafire mirror δεν ήθελα να χάσω δεδομένα :clap: ήθελα να μείνω μαμά :clap: ήθελα να την περάσω ΤΩΡΑ! :clap: 1) το φλασάρισμα έγινε σε 2 λεπτά μαξ.. κ πολύ λέω 2) για να μπείτε σε bootloader θα πάτε από reboot κι όχι από άνοιξε/κλείσε, αν έχετε ανοιχτό fastboot, γιατί τότε ουσιαστικά δεν "κλείνει" 3) μετά το flashaρισμα, οπώσδήποτε ΚΑΙ WIPE CACHE 4) πιο πολύ ώρα πήρε το updating apps που έκανε κάνα 10λεπτο(;; 1-165...κλπ κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 10, 2014 #930 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 (edited) Μου θυμίζει κάποιος που βρίσκεται η ρύθμιση του USB Host Mode γιατί ψάχνω και δεν τη βρίσκω... :hang2: Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 10, 2014 από Wizard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 10, 2014 #931 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 Μου θυμίζει κάποιος που βρίσκεται η ρύθμιση του USB Host Mode γιατί ψάχνω και δεν τι βρίσκω... :hang2:Μπαρδόν; Τι θέλεις να κάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 10, 2014 #932 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 Μπαρδόν; Τι θέλεις να κάνεις;Το είχα γυρίσει σε PΤP mode, που το βλέπει σαν κάμερα.Θέλω να το βάλω πάλι σε MTP mode που το βλέπει σα δίσκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 10, 2014 #933 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 Αν το συνδέσεις στο pc, δεν στο εμφανίζει στο Notification; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isidorosis Οκτώβριος 10, 2014 #934 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 4) πιο πολύ ώρα πήρε το updating apps που έκανε κάνα 10λεπτο(;; 1-165...κλπ κλπ κλπ και εκεί αργεί, γιατί λογικά είσαι σε ART αν είσαι σε Dalvik περνάει σε 2 λεπτά max (αλλά ART > Dalvik) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 10, 2014 Author #935 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 Δινουν inviteshttps://forums.oneplus.net/threads/the-october-pre-orders-warm-up-round-2.141696/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 10, 2014 #936 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 Δινουν inviteshttps://forums.oneplus.net/threads/the-october-pre-orders-warm-up-round-2.141696/ Ερχομουν να το ποσταρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 10, 2014 Author #937 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 Ερχομουν να το ποσταρω Έχεις ένα αίτημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 10, 2014 #938 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 Αν το συνδέσεις στο pc, δεν στο εμφανίζει στο Notification;To εμφανίζει, αλλά σα webcam device, ενώ πριν το εμφάνιζε σα δίσκο. Έχει τέτοια επιλογή, εγώ το άλλαξα, αλλά δε μπορώ να τη βρω ξανά, σα να χάθηκε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 10, 2014 #939 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 To εμφανίζει, αλλά σα webcam device, ενώ πριν το εμφάνιζε σα δίσκο. Έχει τέτοια επιλογή, εγώ το άλλαξα, αλλά δε μπορώ να τη βρω ξανά, σα να χάθηκε!Μόλις τώρα το δοκίμασα. Το έβαλα στον υπολογιστή και το γύρισα σε PTP για να μπει σε camera mode. Μετά το ξαναγύρισα κανονικά όπως και πριν στο MTP σαν media device. Τράβα την notification bar του κινητού, αποκλείεται να μην το έχει εκεί, ακόμη κι αν δεν φαίνεται σαν notification. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 10, 2014 #940 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 Έχετε παρατηρήσει μείωση στη δύναμη του σήματος είτε στις κλήσεις είτε στο 3G με την 38; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts