MORBID21 Οκτώβριος 7, 2014 #801 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΛΛΗ ΟΛΛΑΝΔΕ ΓΚΟΛΤΖΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΑΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 7, 2014 Author #802 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΛΛΗ ΟΛΛΑΝΔΕ ΓΚΟΛΤΖΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΑΛΈλα ρε Ευχαριστώ, αλλά δεν τη χρειάζομαι! Απλά έγραψα ότι δούλευε το λινκ και κάποιος την τσίμπησε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORBID21 Οκτώβριος 7, 2014 #803 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 https://account.oneplus.net/invite/claim/AOWS-AX78-LHMY-MZQ4Next please.Απλα πείτε οποίος την παρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 7, 2014 #804 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 [MENTION=4403]MORBID21[/MENTION] ρε συ δώσε την σε όποιον στην ζητήσει/θες από το lab με p.m. και όχι public ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 7, 2014 Author #805 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 [MENTION=4403]MORBID21[/MENTION] ρε συ δώσε την σε όποιον στην ζητήσει/θες από το lab με p.m. και όχι public !Συμφωνω...Παντως πολυ ξενερωμα αυτο με τις προσκλησεις! Τοοοοσο καιρο και ακομα να βγαλουν μερικα στην αγορα ελευθερα; Δλδ πρεπει να ζητιανευεις για να το παρεις;Οκ, δε λεω, καλο για ενα αντε δυο μηνες στην αρχη να εχει και λιγο σασπενς η ολη φαση, αλλα αυτο κατανταει κουραστικο. Να θελει δλδ καποιος να το παρει και να πρεπει να ειναι ολη μερα στην αναζητηση/διεκδικηση μιας προσκλησεις ή να παραγγειλει απο Κινεζο πωλητη και να χρειαστει να περιμενει 1.5 μηνα μεχρι να του ερθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 7, 2014 #806 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 εγω το καλοκαίρι που έψαχνα δεν βρήκα πρόσκληση...ετσι πήρα το g2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 7, 2014 Author #807 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 εγω το καλοκαίρι που έψαχνα δεν βρήκα πρόσκληση...ετσι πήρα το g2...Σε χάλασε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 7, 2014 #808 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 οχι...γλίτωσα 100 ευρώ (μεταχείρο LG G2 2 μηνών) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Οκτώβριος 7, 2014 #809 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 XNPH38R OTA is outOnePlus One XNPH38R OTA Finally Fixes The Phone's Touchscreen Issue, Adds RAW Capture, Video Recording Pause, And More - Here's The Zip For Manual Flashing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 7, 2014 #810 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 https://account.oneplus.net/invite/claim/AOWS-AX78-LHMY-MZQ4Next please.Απλα πείτε οποίος την παρει Αγόρι αν υπάρχει μου λες, με ενδιαφέρει Ευχαριστώ, Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 7, 2014 #811 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Από ότι φαίνεται δεν έχει γίνει claim, κάνε την πριν στην προλάβει άλλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 7, 2014 #812 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Εχω 1 προσκληση οποιος θέλει.XNPH38R OTA is outOnePlus One XNPH38R OTA Finally Fixes The Phone's Touchscreen Issue, Adds RAW Capture, Video Recording Pause, And More - Here's The Zip For Manual Flashingαυτο ειναι official ή να περιμένω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 7, 2014 #813 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Εχω 1 προσκληση οποιος θέλει.αυτο ειναι official ή να περιμένω? Εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 7, 2014 #814 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Εδώ Σου στελνω pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 7, 2014 #815 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 1000 ευχαριστώ αγόρι.Το εκτιμώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 7, 2014 #816 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 τα ακουστικα μολις γινανε διαθεσιμα. Μολις πήρα ένα να δω τι λενε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 7, 2014 #817 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Για κάποιο λόγο μου ψόφησε το double tap. Λέτε να φταίει το tempered glass; Αλλά ας πούμε ο πρωί όλα ήταν οκ. Με restart δεν έφτιαξε, θα περιμένω να το resetαρω μια και καλή με την 38 μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 7, 2014 #818 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Για κάποιο λόγο μου ψόφησε το double tap. Λέτε να φταίει το tempered glass; Αλλά ας πούμε ο πρωί όλα ήταν οκ. Με restart δεν έφτιαξε, θα περιμένω να το resetαρω μια και καλή με την 38 μου φαίνεται.ειναι φουλ βολικο το double tap. το εχεις rootαρισμενο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 7, 2014 #819 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 XNPH38R OTA is outOnePlus One XNPH38R OTA Finally Fixes The Phone's Touchscreen Issue, Adds RAW Capture, Video Recording Pause, And More - Here's The Zip For Manual FlashingΑυτό θα βγει κάποια στιγμή σαν update, ή πρέπει να το κατεβάσουμε μόνοι μας έτσι κι αλλιώς και να το περάσουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Οκτώβριος 7, 2014 #820 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 ΘΑ σου ερθει ΟΤΑ καποια στιγμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts