Jump to content

Recommended Posts

MORBID21 έγραψε:
ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΛΛΗ ΟΛΛΑΝΔΕ ΓΚΟΛΤΖΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΑΛ

Έλα ρε Ευχαριστώ, αλλά δεν τη χρειάζομαι! Απλά έγραψα ότι δούλευε το λινκ και κάποιος την τσίμπησε!

[MENTION=4403]MORBID21[/MENTION] ρε συ δώσε την σε όποιον στην ζητήσει/θες από το lab με p.m. και όχι public !

TifoziF1 έγραψε:
[MENTION=4403]MORBID21[/MENTION] ρε συ δώσε την σε όποιον στην ζητήσει/θες από το lab με p.m. και όχι public !

Συμφωνω...

Παντως πολυ ξενερωμα αυτο με τις προσκλησεις! Τοοοοσο καιρο και ακομα να βγαλουν μερικα στην αγορα ελευθερα; Δλδ πρεπει να ζητιανευεις για να το παρεις;

Οκ, δε λεω, καλο για ενα αντε δυο μηνες στην αρχη να εχει και λιγο σασπενς η ολη φαση, αλλα αυτο κατανταει κουραστικο. Να θελει δλδ καποιος να το παρει και να πρεπει να ειναι ολη μερα στην αναζητηση/διεκδικηση μιας προσκλησεις ή να παραγγειλει απο Κινεζο πωλητη και να χρειαστει να περιμενει 1.5 μηνα μεχρι να του ερθει.

Για κάποιο λόγο μου ψόφησε το double tap. Λέτε να φταίει το tempered glass; Αλλά ας πούμε ο πρωί όλα ήταν οκ. Με restart δεν έφτιαξε, θα περιμένω να το resetαρω μια και καλή με την 38 μου φαίνεται.

fantomas έγραψε:
Για κάποιο λόγο μου ψόφησε το double tap. Λέτε να φταίει το tempered glass; Αλλά ας πούμε ο πρωί όλα ήταν οκ. Με restart δεν έφτιαξε, θα περιμένω να το resetαρω μια και καλή με την 38 μου φαίνεται.

ειναι φουλ βολικο το double tap. το εχεις rootαρισμενο;