Bonito Σεπτέμβριος 30, 2014 #741 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 Οκ... να πω οτι δεν εχεις δικιο. κανουμε και λαθη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 30, 2014 #742 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 Το χρησιμοποιω εδω και 2 μερες και παρολο το μεγεθος (ειχα iPhone 5) ειμαι ενθουσιασμενος. 2 πραματα να ρωτησω μόνο:1) Τι ακουστικα προτεινετε; ειχα βολευτει με της apple και ψαχνω κατι βολικο που να μην χρειαζεται να μπει πολυ βαθια στο αυτι.2) Εχω nova launcher και το "gem emerald" theme pack. Στη lock lock screen πως αλλαζω το χρωμα απο τη μεση και κάτω; *ανεβασα και screenshothttp://www.thelab.gr/ti-pou-poso/xiaomi-pistons-omadiki-agora-134394.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 30, 2014 #743 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/xiaomi-pistons-omadiki-agora-134394.html Αυτά παράγγειλα εγώ, αλλά δε θα του κάνουν. Αυτά μπαίνουν βαθιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Σεπτέμβριος 30, 2014 #744 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 Αυτά παράγγειλα εγώ, αλλά δε θα του κάνουν. Αυτά μπαίνουν βαθιά... και το εφαγα το κραξιμο και δε θα βρω αυτα που θελω. * καποιος να βοηθησει με το χρωμα στη lockscreen που ανεφερα πριν. Εβαλα και screenshot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Σεπτέμβριος 30, 2014 #745 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 * καποιος να βοηθησει με το χρωμα στη lockscreen που ανεφερα πριν. Εβαλα και screenshot!μόνο αυτό έχω βρει αλλά να σου πω την αλήθεια βαρέθηκα να το δοκιμάσω.. απλά πήγα και (από)επέλεξα custom lockscreen κι έτσι γύρισα στα κλασσικά του android... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Σεπτέμβριος 30, 2014 #746 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 Νομίζω έχει επιλογή για stock lockscreen...Αυριο που θα παρά λάβω θα σας πω και πως παίζουν τα pistons... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Σεπτέμβριος 30, 2014 #747 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 (edited) 1)εχω 2-3 διαφορετικα ακουστικα, σε κανενα δε δουλευει το μικροφωνο.2)στο whatsapp οταν στελνω ηχητικα μυνηματα, 80% μου το κοβει στην αρχη.3)το κουμπι για τη ρυθμιση του ηχου στα πλαγια ειναι πολυ λεπτο και δυσκολευομαι να το βρω οταν πχ. μιλαω στο τηλεφωνοedit:4) εχω θεμα με τους χαρτες και γενικα με το pinch zoom. μονο double click για zoom και με 2 δαχτυλα touch για zoom-outedit2: to pinch zoom φτιαχνετε με reboot Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 1, 2014 από Bonito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 1, 2014 #748 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2014 (edited) μόνο αυτό έχω βρει αλλά να σου πω την αλήθεια βαρέθηκα να το δοκιμάσω.. απλά πήγα και (από)επέλεξα custom lockscreen κι έτσι γύρισα στα κλασσικά του android... αυτο θέλω. δε μπορω να το κανω install. λεει install using flash custom recovery edit: πρεπει να ειναι rooted το κινητο; Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 1, 2014 από Bonito Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 1, 2014 #749 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2014 Double tap για ζουμ, κρατάς πατημένο το δάχτυλο στο δεύτερο ταπ, και ανεβοκατεβαζεις για ζουμ ιν ζουμ άουτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 1, 2014 #750 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2014 Νομίζω έχει επιλογή για stock lockscreen...Αυριο που θα παρά λάβω θα σας πω και πως παίζουν τα pistons...Για πεεεεεεςςςςςςςςς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 1, 2014 #751 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2014 Moλις ηρθα σπιτι απο δουλεια και εκανα το unboxing, 2-3 λεπτα το εχω ανοιξει.Εχω αγορασει Nexus4, Nexus5, HTC ONE M7 το τελευταιο εξαμηνο, αλλα κανενα δεν με εντυπωσιασε το πρωτο 5λεπτο οπως το OPO.Περισσοτερα αργοτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 1, 2014 #752 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2014 Ισχύει.. Περιμένω εντυπώσεις από τα πιστόνια!! Και γιατί όχι κ καμιά φοτο να είναι βυσματωμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 2, 2014 #753 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 Ισχύει.. Περιμένω εντυπώσεις από τα πιστόνια!! Και γιατί όχι κ καμιά φοτο να είναι βυσματωμένα Tα πιστονια τα ειχα εδω και κανα μηνα στο Κινεζικο Coolpad. Και ελεγα οτι για ~16€ που εδωσα, ειναι καλα (οντως καμια σχεση με άλλα των ~10€ που εχω αγορασει απο εδω) Και σημερα τα εβαλα στο Oneplus, ακουσα κανα 10λεπτο. Και ανεβηκαν ακομα 5 σκαλες στη εκτιμηση μου. Δεν ειμαι κανενας ειδικος, ουτε εχω ακουσει απο ακριβοτερα ακουστικα, αλλα αυτο που ακουω ξεφτιλιζει οτι εχω ακουσει μεχρι σημερα. Πολυ καλο μπασο, ουτε τιγκα να μην ακους τιποτα αλλο, αλλα ουτε και ελαφρυ. Πολυ καλα πριμα, ακουσα ηχους σε τραγουδια που δεν ειχα ξανακουσει. Αααααα, και δουλευει και το κουμπι του ακουστικου για next/previous track με double/triple press (που δεν δουλευε στο coolpad) ΤΡΟΜΕΡΗ ενταση, εγω στο τερμα δεν νομιζω να αντεξω πανω απο 5 λεπτα. Στην τιμη τους, αξιζουν. Βασικα, νομιζω οτι θες πολλα παραπανω λεφτα για να παρεις τετοια ακουστικα εδω. ---- Οσο για το κινητο, τι να πω. Ποιοτητα αριστη (τρομερο το sandstone), οθονη καταπληκτικη, nexus-like experience/ταχυτητα με καποιες παραπανω επιλογες. Χωρις να εχω τρομερη εμπειρια, και η καμερα με εχει εντυπωσιασει πιο πολυ απο αυτη του HTC One M7. Αll in all, money well spent και το Oneplus και τα Pistons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 2, 2014 #754 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 Welcome to the club! Btw, είχε παρατηρήσει κανείς το "bug" που έχει η 11s την τελευταία μέρα του μήνα; Είχε γίνει στις 31 Αυγούστου αλλά και στις 30 Σεπτεμβρίου. Το κινητό μόνιμα με το μάτι ανοιχτό, δεν κοιμόταν ποτέ. Android System και com.android.systemui το % να πιάνει ταβάνι. Από ότι λένε, κάτι παίζει με την lockscreen, που συνεχίζει να το έχει το θέμα ακόμη κι αν αλλάξεις lockscreen. Μπακάλικη λύση, να μπει χειροκίνητα το κινητό μια μέρα πίσω (ή όποια άλλη θέλετε εκτός από την τελευταία του μήνα) και όλα είναι οκ μετά. Μετά τις 12 το ξαναγυρνάτε στην κανονική ημερομηνία και τέλος για έναν μήνα Αν συμβεί σε κανέναν, να το έχει υπόψιν του (αν δεν το διορθώσουν από CM μεριά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 2, 2014 #755 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 ξερει κανεις γιατι μου βαραει το ξυπνητηρι απο το ακουστικο και οχι απο τα ηχεια ? Ετρεχα σημερα να παω γραφειο:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Οκτώβριος 2, 2014 #756 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 πολλά κουλά σου βγάζει ρε συ.. με έχεις κουφάνει με φορεμένα τα handsfree στο κάνει ή και σκέτο; πρώτη φορά ακούω κινητό να βαράει από το ακουστικό... για το whatsapp, δε μου το κάνει εμένα.. όπως επίσης, με τα ακουστικά, δεν έχω θέμα.. παίζει τέλεια.. όσο για το pinch-zoom.. τσέκαρέ το γιατί είναι ένα από τα γνωστά θέματα που έχει η τωρινή version του software.. θα φτιαχτεί στην επόμενη σίγουρα.. ο πιο εύκολος τρόπος να φτιαχτεί είναι ή με κάνα reboot ή απλά ξαναπερνάς το theme Ηοlo που έχει μέσα. Τέλος αν θες να τσεκάρεις αν σου δουλεύει καλά, κατέβασε το multitouch tester στο οποίο μπορείς να δεις αν έχει θέμα το κινητό κι αν δέχεται μέχρι και τα 10 δάχτυλα πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 2, 2014 #757 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 [MENTION=6176]Delijohn[/MENTION] το ξυπνητηρι χωρις ακουστικα, φορτιζε και το ειχα στο δυνατο. Μετα ξαναεβαλα ενα ξυπνητιρι και βαραγε τελικα απο το ακουστικο Τα ακουστικα του iPhone δουλευουν απλα μονο ηχο. αυτο ειναι λογικο φανταζομαι. Μηπως υπαρχει κανας adaptor απο apple σε android ? μηπως γλυτωσω και τα ακουστικα το pinch zoom θελει reboot και φτιαχνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 2, 2014 #758 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 Μηπως υπαρχει κανας adaptor απο apple σε android ? μηπως γλυτωσω και τα ακουστικαΕγώ δε βρήκα και πήρα τα πιστόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Οκτώβριος 2, 2014 #759 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 Εγώ δε βρήκα και πήρα τα πιστόνια.φανταζομαι τα περιμενεις. τι αλλες εναλλακτικές υπαρχουν;αυτα με τα ακουστικα του iPhone συμβαινει σε ολα τα android? Πιο ειναι το universal arrangement? Εννοω η apple τα εβαλε περιεργα τα κοψιματα η δεν υπαρχει καποιο standard ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 2, 2014 #760 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 φανταζομαι τα περιμενεις. Ναι, η Κίνα θέλει λίγο υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts