Trooper Σεπτέμβριος 22, 2014 #661 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 [MENTION=97]Trooper[/MENTION] έβαλα το twich εχθές, έπαιζε καμιά ώρα απροβλημάτιστα, δοκίμασε να το βγάλεις και να το ξαναβάλεις αφού κάνεις clear τα data του.Το δοκίμασα κι εγώ, φαίνεται να παίζει, θα το ξαναδοκιμάσω μεσα στη μέρα να δω. Thx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 22, 2014 #662 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 Επειδή διάβασα και τα 661 posts, αλλά δεν κράτησα σημειώσεις, μπορεί κάποιος να μου πει με απλά βήματα (1, 2, 3...) τι πρέπει να κάνω όταν το παραλάβω; Firmware, ρυθμίσεις, κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Σεπτέμβριος 22, 2014 #663 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 Επειδή διάβασα και τα 661 posts, αλλά δεν κράτησα σημειώσεις, μπορεί κάποιος να μου πει με απλά βήματα (1, 2, 3...) τι πρέπει να κάνω όταν το παραλάβω; Firmware, ρυθμίσεις, κλπ. sit back .. and enjoy!!! δεν του έχω κάνει οτιδήποτε softwarικό και ούτε χρειάζεται πιστεύω. θήκη και ζελατίνα και είσαι έτοιμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 22, 2014 #664 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 sit back .. and enjoy!!!δεν του έχω κάνει οτιδήποτε softwarικό και ούτε χρειάζεται πιστεύω. θήκη και ζελατίνα και είσαι έτοιμος!Κι αυτά που διάβασα παραπάνω για firmware από το xdev, κλπ...; Ήταν για παλαιότερες εκδόσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 22, 2014 #665 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 Μόνο root-αρισμα θέλει όταν το πρωτοπάρεις και σέταρε το runtime σε ART. Τα updates κτλ γίνονται αυτόματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Σεπτέμβριος 22, 2014 #666 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 Και χωρίς αυτά είσαι μια χαρά. Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για να δουλέψει σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Σεπτέμβριος 22, 2014 #667 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 Ολοι παιζετε με CM ή εχετε περασει και σε custom;Πχ slimkat και mahdi θα τις δοκιμασω οπωσδηποτε, και ειδικα η Slim ισως και να μεινει μονιμα, αν τρεχει οπως στο Nexus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 22, 2014 #668 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 Προς ενημέρωση, εγώ το παράγγειλα από oneplus.eu με DHL.Φεύγει από Ιταλία, δεν έρχεται από Κίνα όπως κάτι άλλα (πχ κινέζικα μέσω Amazon) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Σεπτέμβριος 22, 2014 #669 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 Εγω το πηρα απο oneplus.net/de απο την Παρασκευη βραδυ και ακομα δεν εχω εξελιξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 23, 2014 #670 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Παραγγελία Παρασκευή μεσημέρι στο OnePlus.eu. Είναι στο δρόμο κι έρχεται με DHL Ωραίοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Σεπτέμβριος 23, 2014 #671 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Παραγγελία Παρασκευή μεσημέρι στο OnePlus.eu.Είναι στο δρόμο κι έρχεται με DHL Ωραίοι Μεγιές!!!! Τελικά το κάνανε να μπορείς να το αγοράσεις χωρίς πρόσκληση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 23, 2014 #672 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Τελικά το κάνανε να μπορείς να το αγοράσεις χωρίς πρόσκληση??Από το EU δεν ξέρω αν ήταν ποτέ με πρόσκληση. Εγώ μπήκα και το πήρα, απλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 23, 2014 #673 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 To OnePlus.eu είναι resellers, δεν είναι αυτοί καθεαυτοί οι One Plus, ετσι δεν είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Σεπτέμβριος 23, 2014 #674 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Από το EU δεν ξέρω αν ήταν ποτέ με πρόσκληση. Εγώ μπήκα και το πήρα, απλά. Ωραία, επειδή το σκέφτομαι και εγώ για αγορά περνάει από τελωνείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 23, 2014 #675 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Απο Ευρώπη δεν περνάει τίποτα τελωνείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mango Σεπτέμβριος 23, 2014 #676 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Εχω 3 invites για Onplus One 64gb.Μηπως θελει καποιος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 23, 2014 #677 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Ωραία, επειδή το σκέφτομαι και εγώ για αγορά περνάει από τελωνείο?Όπως είπε και το πρόβατο, από ΕΕ δεν περνάει τίποτα.Για την ιστορία, έφυγε από Τριέστη, Βενετία, Αθήνα, εδώ.Μόλις το πήρα στα χέρια μου.Πρώτες εντυπώσεις:Είναι πανέμορφο, η αίσθηση της πλάτης είναι μαγική (δεν πρόκειται να μπει σε θήκη) και γενικά η ποιότητα κατασκευής και η συσκευασία δε δείχνουν σε τίποτα την τιμή του. Είναι φυσικά το Κινεζικό, με περασμένο το Cyanogenmod απάνω (δεν το γράφει στην πλάτη όπως το international).Στο πακέτο μέσα είχε επιπλέον:USB adaptor κανονικό σε μίνι, SIM adaptor μίνι σε κανονική, ένα μικρό πενάκι με γόμα, φορτιστή αυτοκινήτου, δύο ζελατίνες κινεζικές, μια θήκη λευκή απομίμηση δέρματος και αντάπτορα για την πρίζα (110ν σε 220ν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Σεπτέμβριος 23, 2014 #678 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Εχω 3 invites για Onplus One 64gb.Μηπως θελει καποιος; Ναι αν σου ειναι ευκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mango Σεπτέμβριος 23, 2014 #679 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 Bonito,Ελπιζω να ελαβες το email με το invite.Ενημερωσε με παρακαλω.καλη τυχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Σεπτέμβριος 23, 2014 #680 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2014 To OnePlus.eu είναι resellers, δεν είναι αυτοί καθεαυτοί οι One Plus, ετσι δεν είναι;Σωστά. Resellers για την Ευρώπη. Τώρα βέβαια το "professional" θα ήθελαν να ειναι "official" αλλά τουλάχιστον ειναι μια επιλογή απο την Ευρώπη που σημαίνει χωρίς χρονοτριβές, χωρίς τελωνεία και δασμούς ωστόσο με υψηλό κόστος ταχυδρομικών ένεκα dhl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts