narta Σεπτέμβριος 11, 2014 #601 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Μιας και σκεφτομαι το G2 να το δωσω στη γυναικα μιας και χρειαζεται κινητο, εχει δουλεψει κανεις και τα 2 να μας πει διαφορες/εντυπωσεις?Ψηνομαι πολυ ασχημα, ο ογκος δεν ειναι θεμα μιας ειχα και Note 2 στη κατοχη μου. Πιο πολυ με ενδιαφερει οθονη/αυτονομια/smoothness. Τα ειχα και τα δυο, σαν κυρια συσκευη. Το g2 κανενα 4μηνο το OPO 1 μηνα. Η οθονη ειναι ελαφρως χειροτερη απο το G2 σε κλειστο χωρο, αλλα πολυ καλυτερη σε εξωτερικο χωρο. Δεν ειναι τοσο reflective. Αλλα μιλαμε για πολυ μικρες διαφορες. Αυτονομια on par και λιγο καλυτερο απο το G2. Ιδια χρηση ειχαν διαφορα σχεδον μιση ωρα SOT Smoothnes. OPO by a mile. H custom CM κουμπώσε σαν γαντι latex πανω στην συσκευη και εχει μελλον. Μικροθεματα βελτιωνονται και φτιαχνονται με ταχυτατους ρυθμους (για εργοστασιακη ROM) Εφυγες με κλειστα τα ματια και κανωντας koloδαχτυλο στο G2 (το οποιο για μενα υπολειπεται μονο του Μ8 για OEM συσκευη και λειτουργικο) Τωρα θα μου πεις γιατι το εδωσα αμα ειναι τοσο καλο; Ready to Note? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Σεπτέμβριος 11, 2014 #602 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Pm'dΈχει μια ήμερα ακόμα περιθώριο so hurry up :dance3:Thx!!!Εν αναμονή πλέον.Να υποθέσω ο χρόνος που κάνει να φύγει από αυτους ειναι ψιλοράντομ ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 12, 2014 #603 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 Πρώτες κινήσεις, το γυρνάω σε ART και περνάω αναβαθμίσεις;; Μεγειές. [άσχετος]Τι είναι το ART; [/άσχετος] Τι καλώδιο χρησιμοποιείς; Τελικά αυτό έφταιγε. Το πρόβλημα φαίνεται να ήταν συμβατότητα και όχι ποιότητα. Το καλώδιο που χρησιμοποιούσα ήταν ένα αυθεντικό άσπρο "σκληρό" της Samsung. Άλλαξα σε αυτό που ήρθε με το Sony Z1 μου και φορτίζει σφαίρα πλέον. Αλλά! Φόρτισα το Ζ1 με το άσπρο Samsung καλώδιο και φόρτισε κανονικά/σφαιράτα, όσο γρήγορα φορτίζει και στο μανίσιο docking station του. Τρέχα γύρευε, είχα την εντύπωση ότι σε κάτι τόσο απλό όπως ένα USB καλώδιο, δεν θα χρειαζόταν να κάνω δοκιμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Σεπτέμβριος 12, 2014 #604 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 Το καινούριο runtime του Android που θα υπάρχει στο L αλλά μπορούμε από το developer options να το βάλουμε κι εμείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Σεπτέμβριος 12, 2014 #605 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 Μεγειές. [άσχετος]Τι είναι το ART; [/άσχετος]Ευχαριστώ!! Είναι το νέο Android RunTime (αντικαθιστά το dalvik) στο οποίο θα τρέχει το νέο Android L. Δεν είναι απόλυτα σταθερό, μα το χρησιμοποιεί πολύς κόσμος κ δεν έχει θέματα.. λέγεται πως είναι κ λίγο καλύτερη η κατανάλωση της μπαταρίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 12, 2014 #606 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 Όπως είπε ο deninho νωρίτερα καλύτερα μη το αλλάξεις όταν έχεις ήδη στημένο το κινητό με τα apps κτλ, τουλάχιστον στο δικό μου όταν το γύρισα σε ART ήταν πολύ αργό και κράσαραν και πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Σεπτέμβριος 12, 2014 #607 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 Αρχίσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Το βάζω για πρώτη φόρτιση και δεν ξέρω πώς.. είχα βάλει να κάνει έναν ήχο όταν συνδέεται με ρεύμα ή όταν αποσυνδέεται. Ενώ φορτίζει λοιπόν κάνα μισάωρο, ακούω μπλιπ μπλιπ μπλιπ μπλιπ μπλιπ μπλιπ.. πλησιάσω κ βλέπω πως είναι σαν κάποιος να κουνάει το καλώδιο. Κουνάω το καλώδιο, το βγάζω κ το ξαναβάζω. Και πετάει στις ειδοποιήσεις, "Warning Battery Overvoltage!!! (και μια τιμή που από το σοκ δε θυμάμαι).. το έβγαλα κ έβαλα άλλο φορτιστή.. ο δικός του έκαιγε κι ίσα που μπορούσα να τον βγάλω από την πρίζα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 12, 2014 Author #608 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 Άλλον φορτιστή δοκίμασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 12, 2014 #609 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 Απ'οτι φαίνεται, με φρέσκο πέρασμα της 33 η κάμερα δεν τρώει φρίκες. Ίσως κάτι είχε στραβοκάτσει από την ΟΤΑ αναβάθμιση.. Είδωμεν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Σεπτέμβριος 12, 2014 #610 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 Απ'οτι φαίνεται, με φρέσκο πέρασμα της 33 η κάμερα δεν τρώει φρίκες. Ίσως κάτι είχε στραβοκάτσει από την ΟΤΑ αναβάθμιση.. Είδωμεν!!!Γενικότερα εγώ είμαι υπέρ της φρεσκιας εγκατάστασης και όχι των Ota..μάλλον είναι το σύνδρομο των Windows... [emoji1] [emoji1] Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Σεπτέμβριος 13, 2014 #611 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2014 Όπως είπε ο deninho νωρίτερα καλύτερα μη το αλλάξεις όταν έχεις ήδη στημένο το κινητό με τα apps κτλ, τουλάχιστον στο δικό μου όταν το γύρισα σε ART ήταν πολύ αργό και κράσαραν και πράγματα.Αν κανεις τη μεταβαση σε ηδη στημενο κινητο, θελει να ταφησεις για αρκετη ωρα αφου ανοιξει για να τελειωσει. Κανει επεξεργασια ακομα και αφου ανοίξει. Αναλογα με τον αριθμο των εφαρμογων που εχεις, εχω δει να κανει και μια ωρα για να στρωσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 14, 2014 #612 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Άρρωστη η μπαταρία μετά το clean install της 33 (balanced mode, καμποσο 3g την Παρασκευή στο γραφείο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 14, 2014 #613 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Screen on time? Και αν μπορείς μια φωτογραφία μέσα από το chart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 14, 2014 #614 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Όταν τράβηξα το screen είχα 5 ώρες κ 15 λεπτά (το κοίταξα αλλά βαρέθηκα να κάνω edit) Τώρα βλέπω ότι πέφτει κ λιγότερο τα βράδυα, με την παλιά εγκατάσταση με WiFi on ήμουν σε >10%. Τώρα έφαγε ένα 7-8%. Ίσως επειδή είχα το google services ενεργοποιημένο. Δεν ξανά κάνω το ίδιο λάθος. Φρέσκο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 14, 2014 #615 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 οταν λετε google services τι εννοειτε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 14, 2014 #616 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Η υπηρεσία της google που δείχνει καιρό, ειδήσεις, κίνηση κλπ κλπ κ κάνει update κάθε λιγο κ λιγάκι κ τρέχει στο παρασκηνιο. Κάπως αλλιώς θα λέγεται, αυτοσχεδίασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Σεπτέμβριος 14, 2014 #617 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Βασικα με τον ορο google services συνηθως εννοουμε ολα τα apps και services της googleO [MENTION=15582]fantomas[/MENTION] φανταζομαι οτι εννοουσε τα google location services, και πιο κατω επεξηγησε λιγο ακομψα τι ειναι.Με αυτα ενεργοποιημενα λοιπον, καθε εφαρμογη της google ειναι σε θεση να ξερει που ειναι το κινητο, ειτε μεσω wifi + 3g ειτε μεσω gps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 14, 2014 #618 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Με συγχωρείτε για τους άκομψους τρόπους μου *joking Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORBID21 Σεπτέμβριος 18, 2014 #619 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2014 μια βοηθεια αδερφια εχω με Q CARD πορτοκαλι σημα και δεν εχω ιντερνετ πακετωθηκα χτες γιατι το ειχα για στανταριλα και δεν ειχα κοιταξει αν θελει τιποτα ρυθμισεις κτλ αυριο πρωι παω παλι νοσοκομειο για 3-4 μερες και προσπαθω να το φτιαξω τωρα να το εχω ετοιμο α και το πιο σημαντικο το χρειαζομαι για να στελνω εμαιλ και φοτο απο τη νεογεννητη κοριτσαρα μου:jump1::jump1::jump1::man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Σεπτέμβριος 18, 2014 #620 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2014 Για Ενεργοποίησε το data roaming στις ρυθμισεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts