Arkan Σεπτέμβριος 10, 2014 #581 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Έτσι φαίνεται. Ίσως είναι τυχαίο βέβαια και να ξεκολλήσει μετά από κάνα restart. Όταν το είχα κι εγώ, δεν μου δημιούργησε κανένα θέμα. Από την άλλη, εγώ δεν βλέπω με τίποτα δύο μέρες. Αρχή είναι βέβαια και πρέπει να δω και τι παίζει με το Android system που είναι μόνιμα δίπλα δίπλα με την οθόνη στην κατανάλωση. Κάνα location services υποψιάζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Σεπτέμβριος 10, 2014 #582 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 One moreGo Go GoHere please?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 10, 2014 #583 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Εαν ενεργοποιησες τα google services, τρωνε και αυτα, ναι.Επανεκκινηση εκανα, αλλα θα καταλαβω καλυτερα μετα τη νεα φορτιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Σεπτέμβριος 10, 2014 #584 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Here please?? Χωρίς καμια διαθεση προσβολης, ενεργο μελλος με 20 post τα τελευταια 2 χρονια δεν νομιζω οτι συναδει. Βεβαια δεν εκδηλωσει καποιος αλλο εωεργο μελος ενδιαφερον μεχρι αυριο στις 12 δικη σου Φιλικα πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Σεπτέμβριος 10, 2014 #585 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Εμένα το καλώδιο της samung έβγαζε 1,2 και απο το hp touchpad που είχα 1,9Όπως και ο φορτιστής ο samsung σε σχέση με τον 2 amp απο το touchpad μεγάλη διάφοραΠρέπει να βρείς τον κατάλληλο συνδυασμό φορτιστή- καλωδίου για να πεις οτι παίρνεις το maximumΠερί του καλωδίου, εχει μεγάλη σημασία ο τύπος και η ποιότητα του. Ιδανικά θα έλεγα ότι πρέπει να χρησιμοποιείται το καλώδιο της μαμάς, αλλά δεν ξέρω αν έχει μειωμένης ποιότητας το συγκεκριμένο.Cables Can Significantly Impact the Charging Speed of Your USB Devices[ame=http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Delectronics&field-keywords=charging+micro+usb+28%2F24AWG+Cable+&rh=n%3A172282%2Ck%3Acharging+micro+usb+28%2F24AWG+Cable+]Παράδειγμα[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Σεπτέμβριος 10, 2014 #586 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 No worries.Δεν ειμαι τοσο του να γράφω.Πολύ πιθανό και το παιδί που θα απαντησει σε κανα 20λεπτο να τοχρειάζεται πολυ περισσοτερο από μένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Σεπτέμβριος 10, 2014 #587 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Όλα ωραία, όλα καλά. Στήθηκε μια χαρά, το λιώνω κλασικά. Αυτό που μου κόλλησε λιγάκι, είναι το USB port. Είναι όντως έτσι ή εμένα μόνο μου φαίνεται λίγο flimsy; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 10, 2014 #588 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Για να το αγορασουμε θελουμε invite ντε και καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Σεπτέμβριος 10, 2014 #589 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Για να το αγορασουμε θελουμε invite ντε και καλα?Μπορείς να το αγοράσεις φυσικά κι από κάποιο ξένο μαγαζάκι κι απλά θα περιμένεις περισσότερο καιρό να σου έρθει..π.χ. από εδώ. Έχω ακούσει άλλους που το πήραν από εδώ, εγώ προσωπικά το πήρα με τον παραδοσιακό τρόπο. Άλλωστε προσκλήσεις βρίσκεις εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Σεπτέμβριος 11, 2014 #590 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 No worries.Δεν ειμαι τοσο του να γράφω.Πολύ πιθανό και το παιδί που θα απαντησει σε κανα 20λεπτο να τοχρειάζεται πολυ περισσοτερο από μένα...Pm'dΈχει μια ήμερα ακόμα περιθώριο so hurry up :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Σεπτέμβριος 11, 2014 #591 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Για να το αγορασουμε θελουμε invite ντε και καλα?Είδα οτι άνοιξε ευρωπαικό warehouse χωρίς δασμούς κλπ και με γρήγορη παράδοση κατα πως λένε...Για ρίξε μια ματιά. :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Σεπτέμβριος 11, 2014 #592 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Είδα οτι άνοιξε ευρωπαικό warehouse χωρίς δασμούς κλπ και με γρήγορη παράδοση κατα πως λένε...Για ρίξε μια ματιά. :whistle2:+39E μεταφορικά !Μάλλον είναι το "κινέζικο" ΟΡΟ με περασμένη cyanogen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 11, 2014 #593 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 (edited) +39E μεταφορικά !Μάλλον είναι το "κινέζικο" ΟΡΟ με περασμένη cyanogen.Ειναι κακο αυτο; Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 11, 2014 από fatalara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Σεπτέμβριος 11, 2014 #594 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 +39E μεταφορικά !Μάλλον είναι το "κινέζικο" ΟΡΟ με περασμένη cyanogen.Θεωρητικά όχι, γράφει το CYANOGEN πίσω, κάτι το οποίο δεν έχουν τα κινέζικα. Αυτό μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα βέβαια.Ειναι κακο αυτο;Η μόνη διαφορά που έχω δει, είναι οτι έχουν μόνο 1 χρόνο εγγύηση σε αντίθεση με τα original ευρωπαϊκά που δίνουν 2. Δεν ξέρω αν παίζει και τίποτα άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Σεπτέμβριος 11, 2014 #595 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Μιας και σκεφτομαι το G2 να το δωσω στη γυναικα μιας και χρειαζεται κινητο, εχει δουλεψει κανεις και τα 2 να μας πει διαφορες/εντυπωσεις?Ψηνομαι πολυ ασχημα, ο ογκος δεν ειναι θεμα μιας ειχα και Note 2 στη κατοχη μου.Πιο πολυ με ενδιαφερει οθονη/αυτονομια/smoothness. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Σεπτέμβριος 11, 2014 #596 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Μιας και σκεφτομαι το G2 να το δωσω στη γυναικα μιας και χρειαζεται κινητο, εχει δουλεψει κανεις και τα 2 να μας πει διαφορες/εντυπωσεις?Ψηνομαι πολυ ασχημα, ο ογκος δεν ειναι θεμα μιας ειχα και Note 2 στη κατοχη μου.Πιο πολυ με ενδιαφερει οθονη/αυτονομια/smoothness.Θεωρώ οτι στις προτεραιότητες που έχεις θέσει θα σε καλύψει 100% out of the box. Στο θέμα του όγκου επίσης, η αναλογία πλευρών είναι διαφορετική απο αυτή του note (που είναι πιο τετραγωνισμένο) και σαφώς πιο εύχρηστη για χρηση με το ένα χέρι. Απο εκει και πέρα στο θέμα που λέγεται αυτονομία έχουν γραφτεί πολλά & διάφορα. Απο την προσωπική μου εμπερία μπορώ να πω οτι μετά το τελευταίο update είδα μεγάλη διαφορά (προς το καλυτερο) στην αυτονομία. Με wifi ανοικτό για 16 ώρες, με 20 λεπτά ομιλία και οθόνη στο 40% η μπαταρία βγάζει 2 μέρες full. Το τηλέφωνο δεν έχει γίνει ποτέ root ή οτιδήποτε τέτοιο και είναι όπως το έστειλαν απο την oneplus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Σεπτέμβριος 11, 2014 #597 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Το κινητό ήρθε!!! Πρώτη εντύπωση!!! Τρομερό!!!! :Ο Λεπτό(!!!!), μεγαλούτσικο (ψάχνω τσαντάκι, αντίο τσέπες:whistling) και αφήνει μια σκληρή αίσθηση (όχι πλαστικό). Ωραίο μεταλλικό περίβλημα!! Τρομερή αίσθηση του πίσω μέρους, σαν φαγωμένη τσόχα ένα πράγμα. Σκληρό αλλά και μαλακό στην αφή. Έβαλα και screen protector και δεν έχει κάτσει full καλά ακόμα κ μου σπάει τα νεύρα! Έβαλα να το φορτίσω κι η μπαταρία ήταν στο 67%. Το αφήνω 12ωρο όπως παλιά;;; Αν θέλετε φωτοζ ή οτιδήποτε άλλο, ευχαρίστως! Η συσκευασία περιείχε καλώδιο usb και κινητό και σε ξεχωριστό κουτάκι ο ευρωπαϊκός φορτιστής. Ξεχωριστά το screen protector. Όσο για το κόστος, ακόμα κι εγώ που το πήρα από το γερμανικό "επίσημο" μαγαζί, είχε ΚΑΙ μεταφορικά. ΣΥΝ τα μεταφορικά από mailboxde για εδώ. και τελική 348,06€ (μαζί με ένα απλό screen protector, στην πόρτα μου) Πρώτες κινήσεις, το γυρνάω σε ART και περνάω αναβαθμίσεις;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ τον [MENTION=31928]dirving69[/MENTION] για την πρόσκληση!! :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 11, 2014 #598 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Μεγιες & καλοδουλευτο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 11, 2014 #599 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Ουφ ευτυχως η μπαταρια επανηλθε στα ισια της και εκεινο το camera process εξαφανιστηκε. Βεβαια το γυρισα και σε ΑRT στο μεσοδιαστημα κ ισως επαιξε ρολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Σεπτέμβριος 11, 2014 #600 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Το κινητό ήρθε!!! Πρώτη εντύπωση!!! Τρομερό!!!! :Ο Λεπτό(!!!!), μεγαλούτσικο (ψάχνω τσαντάκι, αντίο τσέπες:whistling) και αφήνει μια σκληρή αίσθηση (όχι πλαστικό). Ωραίο μεταλλικό περίβλημα!! Τρομερή αίσθηση του πίσω μέρους, σαν φαγωμένη τσόχα ένα πράγμα. Σκληρό αλλά και μαλακό στην αφή. Έβαλα και screen protector και δεν έχει κάτσει full καλά ακόμα κ μου σπάει τα νεύρα! Έβαλα να το φορτίσω κι η μπαταρία ήταν στο 67%. Το αφήνω 12ωρο όπως παλιά;;; Αν θέλετε φωτοζ ή οτιδήποτε άλλο, ευχαρίστως! Η συσκευασία περιείχε καλώδιο usb και κινητό και σε ξεχωριστό κουτάκι ο ευρωπαϊκός φορτιστής. Ξεχωριστά το screen protector. Όσο για το κόστος, ακόμα κι εγώ που το πήρα από το γερμανικό "επίσημο" μαγαζί, είχε ΚΑΙ μεταφορικά. ΣΥΝ τα μεταφορικά από mailboxde για εδώ. και τελική 348,06€ (μαζί με ένα απλό screen protector, στην πόρτα μου) Πρώτες κινήσεις, το γυρνάω σε ART και περνάω αναβαθμίσεις;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ τον [MENTION=31928]dirving69[/MENTION] για την πρόσκληση!! :fun: Μεγειά μεγειά ! :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts