DJD Σεπτέμβριος 7, 2014 #561 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2014 Μάλιστα, θα το ξαναγυρισω πίσω να δω κι αν δε στρωσει παμε για format Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Σεπτέμβριος 7, 2014 #562 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2014 Στο display setting το font ειναι στο normal?Yeap. Το πρώτο που κοίταξα. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα, απλώς έτυχε να το προσέξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Σεπτέμβριος 7, 2014 #563 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2014 Yeap. Το πρώτο που κοίταξα. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα, απλώς έτυχε να το προσέξω.Μήπως έχεις βάλει άλλη γραμματοσειρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Σεπτέμβριος 7, 2014 #564 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2014 Μήπως έχεις βάλει άλλη γραμματοσειρα; Δεν πρόλαβα καν! Φρέσκα OTA updates. Θα δοκιμάσω αύριο τα κλασικά wipe κλπ, σήμερα λέω να παίξω να δω τι λέει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ce6at Σεπτέμβριος 7, 2014 #565 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2014 Παιδιά παίζει κανένα invite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 8, 2014 #566 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 Θελουμε αλλο launcher ωστε να γινει "κυκλικο" το μενου κ να μην φρεναρει στην πρωτη κ τελευταια σελιδα αντιστοιχα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Σεπτέμβριος 9, 2014 #567 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2014 [MENTION=15582]fantomas[/MENTION] δε μου έχει έρθει ακόμα το κινητό, μα αν δεν γίνεται από κάποιο μενού, δοκίμασε με έναν άλλο launcher. Π.χ. στο τωρινό μου κινητό χρησιμοποιώ τον nova ο οποίος είναι ΥΠΕΡπλήρης! Για θέματα χρήσης ram δεν ξέρω να σου πω μα έχε υπόψιν σου πως τον τρέχω ικανοποιητικά σε κινητό με 1gb ram και δεν έχει θέμα. Π.χ. τώρα καταλαμβάνει 32.2mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 9, 2014 #568 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2014 Μαλιστα. Οντως λενε καλα λογια για τον Νοβα και ο Prime δεν ειναι τοσο ακριβος! Αν δεν βρω λυση θα τον δοκιμασω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Σεπτέμβριος 9, 2014 #569 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2014 [MENTION=15582]fantomas[/MENTION] Ο Trebuchet νομίζω δεν έχει επιλογή για carousel. Όντως, ο Nova έχει πολύ πράμα για πειράματα, όπως κι ένας άλλος που δεν θυμάμαι πως λέγεται τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 9, 2014 #570 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2014 Πόση ώρα σας παίρνει για πλήρη φόρτιση; Λοιπόν, νόμιζα ότι είχα μια χαζή φόρτιση, αλλά φοβάμαι ότι η αργή φόρτιση επαναλαμβάνεται: 6 ώρες για να πάει από 15% στο 85%. Το σκηνικό επαναλήφθηκε στις τελευταίες 3 φορτίσεις Δοκίμασα και τον μανίσιο Samsung φορτιστή 2A που είχα από το Note 2, αλλά και τον δικό του (OPO, 2.1A). Καμία βελτίωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Σεπτέμβριος 9, 2014 #571 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2014 Λοιπόν, νόμιζα ότι είχα μια χαζή φόρτιση, αλλά φοβάμαι ότι η αργή φόρτιση επαναλαμβάνεται: 6 ώρες για να πάει από 15% στο 85%. Το σκηνικό επαναλήφθηκε στις τελευταίες 3 φορτίσεις Δοκίμασα και τον μανίσιο Samsung φορτιστή 2A που είχα από το Note 2, αλλά και τον δικό του (OPO, 2.1A). Καμία βελτίωση... Τι καλώδιο χρησιμοποιείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 9, 2014 #572 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2014 Εγώ πάντως με τα στοκ καλώδια, το έβαλα πριν ετοιμαστώ για δουλειά κ ήταν 28% και μισή ώρα μετά ήταν 68!! O.o!! Και προφανώς με έβγαλε όλη μέρα μέχρι τώρα στο 30% με αρκετό 3g αλλά όχι κλήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORBID21 Σεπτέμβριος 10, 2014 #573 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Εμένα το καλώδιο της samung έβγαζε 1,2 και απο το hp touchpad που είχα 1,9Όπως και ο φορτιστής ο samsung σε σχέση με τον 2 amp απο το touchpad μεγάλη διάφοραΠρέπει να βρείς τον κατάλληλο συνδυασμό φορτιστή- καλωδίου για να πεις οτι παίρνεις το maximum Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Σεπτέμβριος 10, 2014 #574 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Εχω inviteΜελη ενεργα και παλαια. 300+ post και τουλαχιστον 3 χρονιαFirst come first served Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Σεπτέμβριος 10, 2014 #575 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Εχω inviteΜελη ενεργα και παλαια. 300+ post και τουλαχιστον 3 χρονια First come first served Ενδιαφέρομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Σεπτέμβριος 10, 2014 #576 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Ενδιαφέρομαι pm'd :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 10, 2014 #577 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Λοιπόν, νόμιζα ότι είχα μια χαζή φόρτιση, αλλά φοβάμαι ότι η αργή φόρτιση επαναλαμβάνεται: 6 ώρες για να πάει από 15% στο 85%. Το σκηνικό επαναλήφθηκε στις τελευταίες 3 φορτίσεις Δοκίμασα και τον μανίσιο Samsung φορτιστή 2A που είχα από το Note 2, αλλά και τον δικό του (OPO, 2.1A). Καμία βελτίωση... Τι διαολο? Φτυσμενος απο τον Αλλαχ εισαι? Ειναι συνωμοσια για να μεινεις για παντα στο note 2. Τοσες μερες και δεν εχει κανει κιχ το τηλεφωνο. Το μονο παραπονο που εχω ειναι οτι 5-6 φορες παταω κατα λαθος σε παιχνιδι το "home" button και με πεταει εξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Σεπτέμβριος 10, 2014 #578 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Τι διαολο? Φτυσμενος απο τον Αλλαχ εισαι? Ειναι συνωμοσια για να μεινεις για παντα στο note 2. Τοσες μερες και δεν εχει κανει κιχ το τηλεφωνο. Το μονο παραπονο που εχω ειναι οτι 5-6 φορες παταω κατα λαθος σε παιχνιδι το "home" button και με πεταει εξω. Virtual buttons + Immersive mode n00b Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Σεπτέμβριος 10, 2014 #579 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Εχω inviteΜελη ενεργα και παλαια. 300+ post και τουλαχιστον 3 χρονιαFirst come first servedOne moreGo Go Go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 10, 2014 #580 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2014 Ρε σεις τι ειναι αυτο που μου ξεκωλιασε τη μπαταρια?? !!! ??? Το google camera που περασα; δεν ειχα τετοιο θεμα πριν το περασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts