alexisgt Αύγουστος 22, 2014 #421 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2014 (edited) Νέο update firmware!XNPH33R OTA Is Out Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 23, 2014 από alexisgt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 23, 2014 #422 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2014 Τις επαφές σας πώς τις περάσατε; ενώ τις είχα περιποιημένες κ ωραίες στο S2 με άφησε να τις περάσω σαν vCards κ έγινε μακελειό Κάτι σε CSV import? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 23, 2014 #423 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2014 Δεν τις εχεις στο google ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Αύγουστος 24, 2014 #424 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2014 (edited) Γύρισα από διακοπές και ήρθε και η δεύτερη γυάλινη ζελατίνα. Ελπίζω να κρατήσει περισσότερο από την πρώτη.. :/ Εδιτ: δεν κράτησε.. Έσπασε κιόλας..! 20€ για ζελατινες που κρατάνε μια μέρα. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 25, 2014 από panos444 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORBID21 Αύγουστος 26, 2014 #425 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Ποιός είναι ο γρηγορότερος φτηνότερος τρόπος να πάρω το κινητάκι τώρα επιτόπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 26, 2014 #426 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Η προσευχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Αύγουστος 26, 2014 #427 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 [ATTACH]63743[/ATTACH]Γύρισα από διακοπές και ήρθε και η δεύτερη γυάλινη ζελατίνα. Ελπίζω να κρατήσει περισσότερο από την πρώτη.. :/Εδιτ: δεν κράτησε.. Έσπασε κιόλας..!20€ για ζελατινες που κρατάνε μια μέρα.σου επεσε κατω και εσπασε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORBID21 Αύγουστος 26, 2014 #428 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Και πώς θα ξημερώσει άλλη μέρα όταν τα λάθη κλέβουν τον καιρό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Αύγουστος 26, 2014 #429 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 σου επεσε κατω και εσπασε?Έσπασε πανω απο το ακουστικό ελαφριά. Το έβαλα στην κ@λοτσεπη και είχα και ένα κλειδί πίνακα φαίνεται όπως ακούμπησε έσπασε. Το έβγαλα αμέσως και δεν ακούστηκε κάτι, το είχα ξεχάσει το κλειδί.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Αύγουστος 26, 2014 #430 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Ποιός είναι ο γρηγορότερος φτηνότερος τρόπος να πάρω το κινητάκι τώρα επιτόπου?Απο κάποια αγγελία είναι ο συντομότερος τροπος. Εκει βέβαια όλα τα ξυπνοπούλια προσπαθούν να βγάλουν 150 και 200 ευρώ κέρδος αλλα λέμε τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORBID21 Αύγουστος 26, 2014 #431 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Το oneplus πρεπει να εχεις invite και να το παρεις μεσω γερμανιας κτλ,αλλιως πληρωνεις καπελο σε κινεζομαγαζο και περιμενεις και 15-20 μερες και πριν λιγο διαβαζα για ενα που εσκασε η μπαταρια του σε μια κωλοτσεπη(android police νομιζω)Το G3 κλεινει μονο του,σπαει καπου στο μικροφωνο και κατι αλλα κουσουριαΤο G2 κατι με την οθονη κατι με το gpsΝομιζω την LG την εχει η αρβατο που εχω διαβασει τα μυρια και εδω και αλλουΤο Μι4 πανακριβο ακομα και μη διαθεσιμο απο οσο ξερωΕνα κινητο με εγγυηση της προκοπης που να μπορεις να το αγορασεις να εχει καλη καμερα να μην εχει προβληματα με το που το αγοραζεις και να μην πληρωσεις 450+ ευρω δεν υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Αύγουστος 26, 2014 #432 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 οφτοπικΕνα κινητο με εγγυηση της προκοπης που να μπορεις να το αγορασεις να εχει καλη καμερα να μην εχει προβληματα με το που το αγοραζεις και να μην πληρωσεις 450+ ευρω δεν υπαρχει?Samsung Galaxy S4 I9506 (16GB) | Skroutz.gr+ μια custom touchwiz rom (αν σε ενοχλεί το lag/bloatware) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Αύγουστος 26, 2014 #433 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Ηρθε σημερις και το δικο μου!Σε πρωτη φαση ενθουσιαστηκα απο το rough (for her pleasure) πισω καλυμα και το ποσο ευκολα μπηκε το screen protector. Εντυπωσιακα features για το κινητο.Yellow tint δεν εχει... ειναι κατι που παιζει να μου σκασει μετα ή αν το εχεις θα στο βγαλει εξ'αρχης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 26, 2014 #434 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Yellow tint δεν εχει... ειναι κατι που παιζει να μου σκασει μετα ή αν το εχεις θα στο βγαλει εξ'αρχης? Η μπαταρία Το oneplus πρεπει να εχεις invite και να το παρεις μεσω γερμανιας κτλ,αλλιως πληρωνεις καπελο σε κινεζομαγαζο και περιμενεις και 15-20 μερες και πριν λιγο διαβαζα για ενα που εσκασε η μπαταρια του σε μια κωλοτσεπη(android police νομιζω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Αύγουστος 26, 2014 #435 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 καλο καλοκαιρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORBID21 Αύγουστος 26, 2014 #436 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 OnePlus One Owner Reports That His Battery Exploded, Company May Have To Reevaluate Its #NeverSettle Policy [update]here you are Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 26, 2014 #437 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Καλησπέρα σε όλους, μου ήρθε invite. Μπορώ να το κάνω claim και να το χρησιμοποιήσω σε μερικές μέρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 26, 2014 #438 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Και που βρίσκουμε invitation για δαύτο, είπαμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 26, 2014 #439 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Εγώ στάθηκα μια φορά τυχερός Μου ήρθε απευθείας από την OnePlus. Όποιος ενδιαφέρεται ας αφήσει ένα μήνυμα μιας και αν πρέπει η αγορά να γίνει μέσα σε 24 ώρες, δεν το κόβω να προχωρήσω. Καλησπέρα σε όλους, μου ήρθε invite. Μπορώ να το κάνω claim και να το χρησιμοποιήσω σε μερικές μέρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 26, 2014 #440 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Πόσο κάνει να το αγοράσεις με πρόσκληση; Ίσως ενδιαφέρομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts