nikchris Αύγουστος 15, 2014 #381 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2014 Το αναλύσαμε στις πρώτες σελίδες Best marketing trick ever, δημιούργησαν τρελό hype για το flashship killer και ο κόσμος τσίμπησε μια χαρά. Το κινητό αξίζει βέβαια ειδικά στην τιμή που έχει, αλλά είναι φυσικά overhyped λόγω του όλου invite system (που θεωρητικά έγινε γιατί δεν είχαν μεγάλη μονάδα παραγωγής - και καλά). Βασικα, ειναι overhyped γιατι ειναι τρελο, θεοτρελο value for money. Μου φαινεται λογικο να μην μπορουν να καλυψουν την ζητηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Αύγουστος 15, 2014 #382 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2014 [MENTION=23]DJD[/MENTION] μέρες μετά πως σου φαίνεται?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 15, 2014 #383 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2014 Σούπερ είναι, εκτός από το μέγεθος που κάνει τις τσέπες να φαίνονται μικρές δεν έχω παράπονο. Με browser δεν έχω καταλήξει μιας κι ο καθένας έχει τα δικά τους θέματα.. μέχρι στιγμής έχω απορρίψει UC, FF και CM. Συνέχεια έχει ο Dolphin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 15, 2014 #384 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2014 Ο Dolphin καλός χρυσός αλλά δεν έχει Private Browsing Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ενσωματώνουν το Jet Pack επιτέλους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr_hunter Αύγουστος 15, 2014 #385 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2014 Ο Dolphin καλός χρυσός αλλά δεν έχει Private Browsing Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ενσωματώνουν το Jet Pack επιτέλους!! Και private mode έχει κ το jetpack σε kitkat είναι μέσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 15, 2014 #386 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2014 Αντε να έρθει το τέρας να εξανθρωπιστούμε τότε, γιατί με το S2 έχουμε μείνει πολύ πίσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Αύγουστος 15, 2014 #387 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2014 (edited) αν βρω πρόσκληση (υπάρχει κάποιος καλός χριστιανός/μωαμεθανός/μουσουλμάνος/βουδιστής/αθεος που θέλει να την δωρίσει ας επικοινωνήσει με πμ) σκέπτομαι να προχωρήσω με την μέθοδο του φαντομά για το 64αρη...στο σάιτ της αυπνίας τις πουλανε βεβαια τις προσκλήσεις από 30 έως 50 ευρώ... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 15, 2014 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antisocial_ Αύγουστος 15, 2014 #388 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2014 Με την εγγυηση τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 15, 2014 #389 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2014 Με την εγγυηση τι παιζει? Να παρακαλάς να μη χαλάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antisocial_ Αύγουστος 15, 2014 #390 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2014 Να παρακαλάς να μη χαλάσει :hehe: το φαντάστηκα!! Εγώ πλεον, κοιτάω ποιος έχει το καλυτερο service και ποσα χρονια εγγυηση δινει πριν αγοράσω οτιδηποτε. Καλα τα specs κτλ. αλλα αμα εχεις καει πολλες φορες το βλεπεις αλλιως Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 15, 2014 #391 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2014 Σούπερ είναι, εκτός από το μέγεθος που κάνει τις τσέπες να φαίνονται μικρές δεν έχω παράπονο. Με browser δεν έχω καταλήξει μιας κι ο καθένας έχει τα δικά τους θέματα.. μέχρι στιγμής έχω απορρίψει UC, FF και CM. Συνέχεια έχει ο Dolphin.Boat browser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Αύγουστος 15, 2014 #392 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2014 :hehe: το φαντάστηκα!! Εγώ πλεον, κοιτάω ποιος έχει το καλυτερο service και ποσα χρονια εγγυηση δινει πριν αγοράσω οτιδηποτε. Καλα τα specs κτλ. αλλα αμα εχεις καει πολλες φορες το βλεπεις αλλιως Και ποια έχει καλή εγγύηση; Παντού ξεκρεμαστος θα μείνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 16, 2014 Author #393 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2014 Λογικά έχεις περισσότερες ελπίδες όταν έχεις να κάνεις με μια μεγάλη εταιρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 16, 2014 #394 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2014 Λογικά έχεις περισσότερες ελπίδες όταν έχεις να κάνεις με μια μεγάλη εταιρία.Την οποία αντιπροσωπεύει η ARVATO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 16, 2014 #395 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2014 Παιδια για service μονο Smartec της Samsung. Moυ αλλαξανε panel στο tablet (galaxy pro 8.4 2560x1600) για 2 καμμένα pixel μέσα σε μια μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Αύγουστος 16, 2014 #396 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2014 Και η LG δεν έχει καλό service? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Αύγουστος 16, 2014 #397 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2014 Smartec. Μετά από κει το χάος. Σε λιγότερο από 12 ώρες είχα στο s2, αλλαγμένη μητρική και οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 16, 2014 #398 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2014 Και η LG δεν έχει καλό service?Ναι εαν το κινητο σου ειναι LG HELLAS και οχι παρεισαγωγή από skroutz.gr.Εαν ειναι παρεισαγωγή τοτε πρεπει να το στείλεις στην χώρα προέλευσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Αύγουστος 16, 2014 #399 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2014 Καινούριο κόλπο είναι αυτό; νόμιζα ότι τα έφτιαχναν.. Τουλάχιστον μέχρι πρότινος Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 16, 2014 Author #400 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2014 Την οποία αντιπροσωπεύει η ARVATO?Δεν μίλησα μόνο για htc και Sony πχ που τα έχει η arvato. Αλλά και πάλι έχεις περισσότερες ελπίδες απ'το να μιλάς με Κίνα και να σου κάνουν τον Κινέζο. Εδώ τουλάχιστον έχεις ένα φυσικό μαγαζί να πας να φωνάξεις και κάποιον να του στείλεις μια καταγγελία αν χρειαστεί.Εμένα αυτός ήταν ένας βασικός λόγος που έδωσα το one plus και πήρα το m8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts