UltraB Αύγουστος 9, 2014 #321 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 Που το διάβασες αυτό; Δεν θέλω να πάρω κανένα πάνω μου βέβαια, αλλά άλλα δείχνει η έρευνα που έκανα. - Διάλεξα τυχαίο κατάστημα. Και τα άλλα λογικά το ίδιο θα έχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enema Αύγουστος 9, 2014 #322 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 Τα κινέζικα δεν παιζουν 4G Noμιζω οτι αυτο ειναι misconception. Τα κινεζικα απλα φορανε colorOS αντι για CM. Το myphone πηρε κινεζικο για review και γραφει οτι παιζει 4G κανονικα. Θα παραλάβετε μοντέλο που προορίζεται για την Κινέζικη αγορά (χωρίς CyanogenMod logo), αλλά με επίσημη CyanogenMod 11S προεγκατεστημένη, rooted, με πλήρη υποστήριξη για 4G δίκτυα στην χώρα μας και Ελληνικά. • Η ευρωπαική έκδοση με την Κινέζικη διαφέρουν στο ότι η τελευταία δεν διαθέτει το CyanogenMod logo στο πίσω μέρος. Επίσης η ευρωπαική έκδοση έχει 2 χρόνια εγγύηση από την OnePlus, ενώ οι Κινέζικες εκδόσεις 1 χρόνο από το εκάστοτε Chinese webstore που το αγοράσατε. • Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να βρείτε ευρωπαική έκδοση από την OnePlus, γιατί λειτουργεί με σύστημα προσκλήσεων. Ακόμα και αν σας στείλει κάποιος πρόσκληση όμως για αγορά της συσκευής (έλεος τι σύστημα είναι αυτό), δεν υποστηρίζεται η χώρα μας! Θα πρέπει να έχετε κάποιον φίλο σε UK, Ιταλία, Γαλλία κλπ να του το στείλετε εκεί και μετά να σας το στείλει αυτός Ελλάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι πήραμε την συσκευή από Κίνα. • Το δικό μου το πήρα από το Coolicool.com, με CyanogenMod επάνω. Τα Κινέζικα έχουν Color OS συνήθως για την αγορά της Κίνας, αλλά όλα τα webstores τα φλασάρουν με CyanogenMod 11S. Δέχεται άνετα αναβαθμίσεις χωρίς πρόβλημα ΟΤΑ και χειροκίνητα. Απλά ζητήστε το κατά την παραγγελία, αν και όλοι το κάνουν από πριν τους το ζητήσετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 9, 2014 #323 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 To δικό μου κινέζικο υποστηρίζει 4G κι ήρθε με CM πάνω. Tα 4G των ΗΠΑ δεν υποστηρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Αύγουστος 9, 2014 #324 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 To δικό μου κινέζικο υποστηρίζει 4G κι ήρθε με CM πάνω. Tα 4G των ΗΠΑ δεν υποστηρίζει.Δικο μου λάθος απο παρανόηση. Τα αμερικάνικα δεν υποστηρίζουν LTE 4G. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται στα περισσότερα forums του εξωτερικού. Εκείνο που έχει αναφερθεί σε αρκετές περιπτώσεις κινέζικων παραγγελιών ειναι οτι ένω έχει γίνει παραγγελία για το 64 και όλα στο κουτι αναφέρονται για 64, το κινητό δείχνει οτι είναι 16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 9, 2014 #325 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 Απλα πρεπει να επιλέξεις έμπιστο seller, το aliexpress είναι ναρκοπέδιο μερικές φορες. Αλλά πλεον το έφερε και το merimobiles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 9, 2014 #326 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 Χρήματα (για το 64άρι), ίσως πιο ανθρώπινο support (αλλά χλωμό), εργοστασιακή CM και όχι φλασαρίσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 9, 2014 Author #327 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 Δικο μου λάθος απο παρανόηση. Τα αμερικάνικα δεν υποστηρίζουν LTE 4G. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται στα περισσότερα forums του εξωτερικού. Εκείνο που έχει αναφερθεί σε αρκετές περιπτώσεις κινέζικων παραγγελιών ειναι οτι ένω έχει γίνει παραγγελία για το 64 και όλα στο κουτι αναφέρονται για 64, το κινητό δείχνει οτι είναι 16.Έχω διαβάσει ότι απλά οι κινέζοι έχουν περάσει την ρομ για το 16αρι αντί την σωστή για το 64αρι. Κατεβάζεις την κανονική για 64 και φτιάχνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 11, 2014 #328 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2014 Άσπρο ή μαύρο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 11, 2014 #329 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2014 Άσπρο ή μαύρο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 11, 2014 Author #330 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2014 Το άσπρο γλιστράει νομίζω. Το μαύρο πάλι σου αφήνει ωραία αίσθηση και επίσης φαίνεται να αντέχει γρατζουνιές. Μαύρο από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 11, 2014 #331 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2014 Μαύρο it is! Επαραγγέλθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 12, 2014 #332 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 What's new:Upgraded to Android 4.4.4Updated to new versions of Google appsAdded Clear Image * similar to stitching 10 pictures together to produce a higher resolution picture similar to the find 7Added new (colder) calibration for the screenProximity sensor prevents activation of off-screen gestures while in your pocketCapacitive touch keys supported in the recovery modeIncreased capacitive button illuminationImproved overall stabilityFixed issues with vibration being disabled during Quiet HoursFixed lockscreen not updating the track information during music playbackFixed microphone volume for all formats in the Voice Recorder appFixed “OK, Google” not triggering voice search in Google NowFixed Viber calls not workingFixed battery percent not updating in custom lock screensFixed PicasaSyncFixed Camera “O” gesture activating lockscreen instead of triggering cameraFixed wallpapers not applying in full screen, taking the wrong size when cropping, etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
L3m0n Αύγουστος 12, 2014 #333 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 Ωραία! Πάντως από updates καλά πάμε...Να και ένας τρόπος να αυξήσουμε την ένταση του συνομιλητή χωρίς νa χρειάζεται root:https://forums.oneplus.net/threads/tool-jlouder-v1-0-rc2-makes-your-phone-call-louder.69733/Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά οι χρήστες αναφέρουν πως δουλεύει μια χαρά...:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 12, 2014 #334 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 Επίσης όσοι βαζετε screen protectors επενδυστε σε επώνυμο tempered glass, έχω πάθει πλάκα ποσό καλυτερο είναι απο τις απλές ζελατινες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Αύγουστος 12, 2014 #335 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 Έχεις να προτείνεις καμιά συγκεκριμένη μάρκα να πάρω για το δικό μου; καλημέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 12, 2014 #336 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 Ο [MENTION=7401]alexis2044[/MENTION] μου πρότεινε την Nillkin και το πήρα από εδώ Nillkin 9H Hardness Tempered Glass Anti Scratch Screen Protector FOR Oneplus ONE | eBay. Μέχρι και το πακέτο είναι πολύ προσεγμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Αύγουστος 12, 2014 #337 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 Ωραιος.Υπαρχει περιπτωση αν δεν κατσει καλα με την πρωτη να αχρηστευθει οπως οι απλες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 12, 2014 #338 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 Μπα δε νομίζω, μιας και σου δίνει σετάκι για καθάρισμα. Αν κι είναι εξαιρετικά εύκολο να κάτσει, καμία σχέση με τις εκνευριστικές ζελατίνες και τις φυσαλίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Αύγουστος 12, 2014 #339 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 καμία σχέση με τις εκνευριστικές ζελατίνες και τις φυσαλίδες.noob :flex: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 12, 2014 #340 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 Θεωρείτε οτι το χρειάζονται το extra προστατευτικό οι γοριλλοθονες; εδώ στο S2 σε τσέπες με κλειδιά κάρτες δουλειάς σαβούρες κλπ κλπ έχει απειροελάχιστα ψεγματα. Άμα χρειάζεται κ δεν επηρεάζει την αίσθηση, να παραγγείλω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts