DJD Ιούλιος 23, 2014 #201 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2014 Η μετάβαση κυλάει σχετικά ομαλά. Με ενοχλούν απείρως τα notifications που δε μπορώ να τα στήσω (βλ. δεν έχω βρει πως ακομα) όπως θέλω, θέλω απλά να βλέπω αν έχω νέο μήνυμα, δε θέλω να βλέπω το όλο το μήνυμα/email/sms/hangout/skype/viber etc Με τους browser είμαι λίγο απογοητευμένος, ο chrome έχει τα θεματάκια του και δεν υποστηρίζει gestures για back/forward κτλ. Ο firefox δε μάρεσει, κατέβασα να δοκιμάσω τον UC HD και θα επανέλθω. Η κάμερα μου φαίνεται πολύ ωραία, ίσως υπερβαλει λίγο με τα χρώματα (σαν να έχει ένα vivid profile) Oneplus One: Iphone: Για μπαταρία ακόμα δεν μπορώ να πω μιας και το μπαινοβγάζω όλη την ώρα στο pc. Αυτό που φαίνεται ότι δε λειτουργεί πολύ σωστά είναι το drop down menu με τα wifi/bluetooth κτλ.. ειδικά όταν προσθέτεις πράγματα ή το lock της οθόνης δε φαίνεται να πιάνουν πάντα. Επίσης με ψιλοενοχλεί αυτό το ψιλοαναγκαστικό integration με google-everything, κάνει αυτόματα login σε 200 μεριές, αλλά μάλλον θέλει ψάξιμο. Αυτά για την ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 23, 2014 #202 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2014 Κώστα μην αποθαρρύνεσαι το learning curve στο android μετά απο χρόνια μήλο είναι λίγο σκληρό. Εγώ τις πρώτες 4 μέρες που είχα πάρει το S3 έπαιρνα την μάνα μου και έκλαιγα, και ήθελα να το κολλήσω στον τοίχο. Πλέον το Android μου μοιάζει ποιο intuitive απο το χέσιμ... Αυτά κατάπιετα (sic) και μας λες πως τα βλέπεις σε 2-3 μήνες, τα άλλα δώσε τα καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 23, 2014 #203 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2014 Εγώ το ξέρω πως συνήθισες το android κάφρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 23, 2014 #204 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2014 Εγώ το ξέρω πως συνήθισες το android κάφρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 23, 2014 #205 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2014 Η μετάβαση κυλάει σχετικά ομαλά. Με ενοχλούν απείρως τα notifications που δε μπορώ να τα στήσω (βλ. δεν έχω βρει πως ακομα) όπως θέλω, θέλω απλά να βλέπω αν έχω νέο μήνυμα, δε θέλω να βλέπω το όλο το μήνυμα/email/sms/hangout/skype/viber etc Με τους browser είμαι λίγο απογοητευμένος, ο chrome έχει τα θεματάκια του και δεν υποστηρίζει gestures για back/forward κτλ. Ο firefox δε μάρεσει, κατέβασα να δοκιμάσω τον UC HD και θα επανέλθω. Η κάμερα μου φαίνεται πολύ ωραία, ίσως υπερβαλει λίγο με τα χρώματα (σαν να έχει ένα vivid profile) Oneplus One: Iphone: Για μπαταρία ακόμα δεν μπορώ να πω μιας και το μπαινοβγάζω όλη την ώρα στο pc. Αυτό που φαίνεται ότι δε λειτουργεί πολύ σωστά είναι το drop down menu με τα wifi/bluetooth κτλ.. ειδικά όταν προσθέτεις πράγματα ή το lock της οθόνης δε φαίνεται να πιάνουν πάντα. Επίσης με ψιλοενοχλεί αυτό το ψιλοαναγκαστικό integration με google-everything, κάνει αυτόματα login σε 200 μεριές, αλλά μάλλον θέλει ψάξιμο. Αυτά για την ώρα. Αυτό! Αν και έχω Android, μου την σπάει απίστευτα το τόσο integration που έχουν κάνει. Δεν γουστάρω ρε φίλε να συγχρονίζω τα πάντα ή να χρησιμοποιώ τις εφαρμογές για όλα, πως να το κάνουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιούλιος 23, 2014 #206 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2014 Καλορίζικο Uc browser, ή τον πανάλαφρο naked browser και θα είσαι κομπλέ.. Όσο για τα άλλα, όλα συνήθεια θέλουνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 23, 2014 #207 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2014 Τα όντως ενοχλητικά notifications σβήνουν μέσα απο το Apps Κώσταμ, απλά ξετσεκάρεις το "Show Notifications" της εκάστοτε εφαρμογής. Φυσικά, παίζει και ειδικό applications αν θες να τα ελέγξεις ποιο μαζικά. Οι φωτό είναι όντως πολύ πειραγμένες. Θα το σιάξουν με κανένα update μάλλον. To https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.GoogleCamera παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούλιος 23, 2014 #208 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2014 Για browser δοκίμασε το dolphin. Την μπροστά κάμερα τη δοκίμασες; πάθανε πλάκα δύο συνάδελφοι με την ποιότητα! Επίσης ενημερώσεις κάνει μόνο εκεί που το ρυθμίσεις, default έχει αυτό.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 23, 2014 #209 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2014 ^Συμφωνώ απόλυτα, η μπροστινή κάμερα έχει φοβερή ποιότητα. Το google camera μια χαρά παίζει. Στην προηγούμενη φώτο που ανέβασα είχε ενεργοποιημένες 5-6 επιλογές hdr και σουξου μούξου. Στο πιο γυμνό του τώρα: 1+1 camera app Google camera app 1+1 camera app Google camera app Επίσης είναι απόλαυση το να βλέπεις full hd video στην οθόνη του! Edit: Πολύ ενδιαφέρον έχει πόσο διαφορετικές ρυθμίσεις έχουν μεταξύ τους τα δύο app σχετικά με το iso/exposure κτλ. Όπως επίσης και το μέγεθος της εικόνας του 1+1 app είναι το μισό από το google app. Και τα δύο είναι στο 100% της ποιότητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 23, 2014 #210 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2014 resize ρε μπάρμπα, resize Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 24, 2014 #211 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Κώστα FYI Στις 2 τελευταίες στην δύση υπάρχει τεράστια διαφορά.Ακόμα και αν εξαιρέσουμε πως η δεύτερη είναι εκτός εστίασης / κουνημένη, έχει και αισθητά πιο πολύ θόρυβο που είναι λίγο κουλό γιατί για να έχει θόρυβο έχει πιο ψηλό ΙΣΟ που δίνει πιο γρήγορο κλείστρο που...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Ιούλιος 24, 2014 #212 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Η μετάβαση κυλάει σχετικά ομαλά. Με ενοχλούν απείρως τα notifications που δε μπορώ να τα στήσω (βλ. δεν έχω βρει πως ακομα) όπως θέλω, θέλω απλά να βλέπω αν έχω νέο μήνυμα, δε θέλω να βλέπω το όλο το μήνυμα/email/sms/hangout/skype/viber etc Με τους browser είμαι λίγο απογοητευμένος, ο chrome έχει τα θεματάκια του και δεν υποστηρίζει gestures για back/forward κτλ. Ο firefox δε μάρεσει, κατέβασα να δοκιμάσω τον UC HD και θα επανέλθω. Η κάμερα μου φαίνεται πολύ ωραία, ίσως υπερβαλει λίγο με τα χρώματα (σαν να έχει ένα vivid profile) Oneplus One: Iphone: Για μπαταρία ακόμα δεν μπορώ να πω μιας και το μπαινοβγάζω όλη την ώρα στο pc. Αυτό που φαίνεται ότι δε λειτουργεί πολύ σωστά είναι το drop down menu με τα wifi/bluetooth κτλ.. ειδικά όταν προσθέτεις πράγματα ή το lock της οθόνης δε φαίνεται να πιάνουν πάντα. Επίσης με ψιλοενοχλεί αυτό το ψιλοαναγκαστικό integration με google-everything, κάνει αυτόματα login σε 200 μεριές, αλλά μάλλον θέλει ψάξιμο. Αυτά για την ώρα. Δοκίμασε και CM browser. Ειναι ταχύτατος και με πολυ καλη διαχείριση παραθύρων/bookmarks κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 24, 2014 #213 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Resize ή spoiler ρε θείο... Γονάτισε η σύνδεση του ξενοδοχείου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 24, 2014 #214 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Τα έβαλα σε spoiler ρε μούργοι, τι θα καταλαβαίνετε δηλαδή αν τα έκανα resize σε 800px Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 24, 2014 #215 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 σε spoiler, πάντως, και πάλι θα φόρτωνε, απλώς για να τη δεις θα έπρεπε να κάμνεις κλικ στο σχετικό κουμπάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 24, 2014 #216 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Κώστα μην τους ακούς ρε με τα 33.600 supra τους, στην backbone της δουλειάς μια χαρά φορτώνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 24, 2014 #217 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Μπαταρία με πολύ σκάλισμα όλη μέρα. Επίσης, το XBMC gotham παίζει άψογα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 24, 2014 Author #218 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Για δες ποσες ωρες οθονης ειχες. Πατα πανω στο screen και θα σου πει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 24, 2014 #219 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Μόλις το έβαλα για φόρτιση, δε ξέρω αν έχει διαφορά απλά το λέω. 5ώρες 24 λεπτά λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 24, 2014 Author #220 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Σουπερ εισαι! Σε βλεπω πανω απο 6 ωρες σιγα σιγα! Λογικα θα εφαγε update τωρα, στησιμο κλπ, θα ειναι και πρωτες φορτισεις, οποτε θα ανεβεις χαλαρα κανενα μισαωρο οθονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts