Jump to content

OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

FANISTELROOY

Recommended Posts

Η καμερα τι λεει σε γενικες γραμμες Πανο;;

Είναι παρά πολύ καλή.. Δεν έχω βρει αρνητικό ακόμα, εκτός από το μέγεθος. Επίσης μου έσπασε η γυάλινη ζελατίνα.. Έπεσε το κινητό κάτω, στο εργοτάξιο, πάνω σε ένα χαρτόνι. Το κινητό δεν έπαθε το παραμικρό. Θα ανεβασω μερικά δείγματα. Επίσης και η μπροστινή κάμερα τραβάει πολύ καλές φωτό.

Μου ήρθε Invitation αλλά δεν στέλνουν ακόμα στο Ελλαδιστάν , οπότε δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω! πφφφ...

Eρχομαι Ελλαδα 1 Αυγουστου!

Αν θες στο φερνω.

Αν παλι δεν θες το παιρνω για μενα...:hug:

Μου ήρθε Invitation αλλά δεν στέλνουν ακόμα στο Ελλαδιστάν , οπότε δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω! πφφφ...

Χρησιμοποιησε υπηρεσία προώθησης.

Forward2me ή mailboxde

Επιπλέον επιβάρυνση περίπου 20-30 ευρώ και θα το έχεις σε 10 ημέρες στα χέρια σου

Είναι όντως μεγάλο. Θα το ήθελα πιο μικρό. Κάνει όμως όλα τα τόσο καλά/άνετα/γρήγορα που το ξεχναω!!! :) σίγουρα η καλύτερη αγορά μετά το πρώτο γκαλαξυ..!

Νομίζω το πακέτο δεν περιέχει ακουστικά σωστά ? Εχεις δοκιμάσει κάποια άλλα ?

Νομίζω το πακέτο δεν περιέχει ακουστικά σωστά ? Εχεις δοκιμάσει κάποια άλλα ?

Μονταρισμενα Σόνυ μόνο. Δεν έχει όντως. Έχω ανεβάσει φωτο πιο πίσω. Τρίτη φορά μου σκαλωνει στην τσέπη και μου πέφτει. Την πρώτη μου έσπασε η γυάλινη ζελατίνα την δεύτερη τίποτα και την τρίτη έκανε ένα σημάδι πάνω δεξιά.. Είναι αρκετά μεγάλο τελικά..

Έγινε επεξεργασία από panos444

Djd μεγεια καταρχήν, κ μετά άλλαξε την ρύθμιση της οθόνης! :)

Εγώ δεν το έχω ψάξει καθόλου. Πλέον επειδή πνίγομαι στη δουλειά βγάζει 3 μέρες η μπαταρία με πολλές κλήσεις και μέιλ μόνο. Το galaxy s3 που είχα μέχρι τώρα έβγαζε μια στην ίδια χρήση.