Dem Μάϊος 15, 2014 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2014 "Rather than put money towards a large marketing budget, we are focusing on online marketing and community interaction. Rather than working with retail partners, we rely on selling the device online."Revealed: the reason the OnePlus One is so cheap | News | TechRadarκατά τ άλλα αναμένεται στα 299$ και κάτω από 350Ε στην Ευρώπη κατά τα λεγόμενα του Peter Lau Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Μάϊος 18, 2014 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Παιδες εχετe ιδεα αν καποιος εχει παρει για Invite?Γιατι δεν βγαζω ακρη ,και λογικα μεταφορα θα παρει οσο περιπου κανει και κατι απο το ebay:hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 18, 2014 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Παιδες εχετe ιδεα αν καποιος εχει παρει για Invite?Γιατι δεν βγαζω ακρη ,και λογικα μεταφορα θα παρει οσο περιπου κανει και κατι απο το ebay:hmm:64GB OnePlus One invites being sent to forum members Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Μάϊος 19, 2014 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 64GB OnePlus One invites being sent to forum members Εγω δεν έχω λάβει κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Μάϊος 19, 2014 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Συμμετοχή σε κλήρωση για invites στο Oneplus one. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 19, 2014 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 291907 total entries :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Μάϊος 19, 2014 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 291907 total entries :whistle2:300+ χιλιάδες συμμετοχές για 150 προσκλήσεις, ούτε τσάμπα να τα δίνανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Μάϊος 19, 2014 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 300+ χιλιάδες συμμετοχές για 150 προσκλήσεις, ούτε τσάμπα να τα δίνανε. Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 19, 2014 Author #49 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Εμενα και να μου κατσει προσκληση δεν το χρειαζομαι... :tongue::tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 19, 2014 #50 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 300+ χιλιάδες συμμετοχές για 150 προσκλήσεις, ούτε τσάμπα να τα δίνανε.Οποιος σκέφτηκε την καμπάνια αυτή έπιασε τζακποτ. Τόση βαβουρα για να σου κάνουν την τιμή να σε αφήσουν να το αγορασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Μάϊος 19, 2014 #51 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 έβγαλαν συσκευή τουμπανο με λίγα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ειδικά vs κάτι apple, δεν ξέρω βέβαια στο after sale πως θα πάνε και στο bug fixing, από specs λουκούμι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 20, 2014 #52 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 (edited) Ε cm 11 φοράει το bug fixing και updates δεν θα είναι και τόσο θέμα, για hw support θα δείξει, λογικά στα πρότυπα της OPPO... 8 συμμετοχές αν έχεις από 1 account στα social media και στο forum τους, αν υποθέσουμε ότι όλοι όσοι συμμετείχαν έβαλαν σε όλα τα 300κ δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό. Έχει 3 μέρες ακόμα μέχρι να λήξει, για να δούμε πόσες θα φτάσουν. Προσωπικά το Facebook και το g+ για αυτή την δουλειά τα έχω, like για διαγωνισμούς Sent from my MI 2S using Tapatalk Έγινε επεξεργασία Μάϊος 20, 2014 από FrOsT Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarantules Μάϊος 20, 2014 #53 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 Οραίο δεν λέω αλλά χάθηκε να βάζανε και καμιά AMOLED οθόνη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 30, 2014 #54 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Έχουμε κανένα νεο εδώ? Έχω ανάγκη να πετάξω λεφτά γιατί το έχω βαρεθεί το κινητό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 30, 2014 #55 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Έχουμε κανένα νεο εδώ? Έχω ανάγκη να πετάξω λεφτά γιατί το έχω βαρεθεί το κινητό μου.Και δεν τα πετάς εδώ; :drool:Nokia Lumia 930 - Windows Phone 8.1 with MS Office & Apps - Nokia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 30, 2014 #56 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Δεν μου δίνει τίποτα απο το S4 ουσιαστικά, και κοστίζει όσο 2 Ονε+ Ο λόγος που με ψήνει αυτό είναι πως είναι πολύ φθηνό, και λόγος να το δοκιμάσω. Κάτι που δεν μου έχουν δώσει οι νέες "ναυΑΡΧΙΔΕΣ" δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 30, 2014 #57 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 (edited) Έχουμε κανένα νεο εδώ? Έχω ανάγκη να πετάξω λεφτά γιατί το έχω βαρεθεί το κινητό μου.Προς το παρόν τα λεφτά που θα τα πετάξεις απο τις εργατοωρες που θα δουλεύεις για αυτούς και το marketing τους για να κερδίσεις ενα invite για να πετάξεις αλλά 300 ευρώ σύνολο θα σου κοστίσει πολλά περισσότερα. Κανονικά αν κερδίσεις invite θα έπρεπε να δίνουν 2 τζάμπα και μετοχές Αν βγει ποτέ σε κανονική παραγωγή το ξανα συζητάμε. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 30, 2014 από Dem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 30, 2014 #58 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Να ναι, για αυτό ρωτάω. Έκανα register, μέχρι εκεί. Δεν θα τους παρακαλέσω να τους πληρώσω, απλά αρχίζω να σκέφτομαι μην είναι καμιά φούσκα στο τέλος. Στα 200κάτι £ είναι δελεαστικό το θέμα είναι. ** αν είναι υπαρκτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 30, 2014 #59 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Δεν μου δίνει τίποτα απο το S4 ουσιαστικά, και κοστίζει όσο 2 Ονε+ Ο λόγος που με ψήνει αυτό είναι πως είναι πολύ φθηνό, και λόγος να το δοκιμάσω. Κάτι που δεν μου έχουν δώσει οι νέες "ναυΑΡΧΙΔΕΣ" δυστυχώς. Άλλο λειτουργικό όμως. 550€ το βρίσκεις τώρα καινούριο (Ελλάδα). Λογικά θα πέσει σύντομα η τιμή κάτω από τα 500. Είναι τούμπανο για windows phone. Αν σε φτάνει η τσέπη, give it a try. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 30, 2014 #60 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2014 Το αστείο είναι πως τα πιο smooth Κινητά που έχω δει είναι windows... σε φάση που απορώ, απλά δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να αφήσω το android ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts