Jump to content

ΝBA Live 2005

unstoppable

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από SLN

Μη φας το βραδυ, εχουμε γλαρο με φυκια!!

Εγώ γιατί πιστεύω ότι όπως κάθε συμβαίνει με τους αθλητικούς τίτλους της EA, όλο το θέμα είναι η αναμονή με τα φανταχτερά screenshots κτλ και το αποτέλεσμα συνήθως όχι το αναμενόμενο; Θα δείξει...

Δεν εχεις κι αδικο. Πιο πολυ λογω... μπασκετο-μανιας και "παραδοσης" με τα LIVE θα το "αγορασω" εγω. Αμα ειναι τρομερο, τοσο το καλυτερο! Αμα ειναι το ιδιο με το 2004, δεν εγινε και τιποτα...:unsure:

Από τα trailers που έχω δει για το παιχνίδι ,οι βασικές διαφορές του από το 2004 θα είναι oι διαγωνισμοί τρίποντων και καρφωμάτων και η επιλογή για 3 διαφορετικούς τρόπους αξιοποίησης των επιθετικών rebounds, πατώντας διαφορετικό πλήκτρο,( κλασσικός, follow, follow dunk )

Γενικά για όλους τους αθλητικούς τίτλους της ΕΑ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη δίοτι μόνο με το Fifa και το NBA live έχω ασχοληθεί συστηματικά.

Για το Fifa ισχύει αυτό που ανάφερε ο DsLmaNiaC, αλλά για το NBA live εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων κάθε χρόνο γίνεται καλύτερο.

Είναι καλό το NBA Live, ειδικά το 2004, αλλά ας πούμε για εμένα το NBA 2k2 της SEGA για το DC ήταν πολύ καλύτερο. Φαινόταν πιο αληθινό. Έχω δει πολύ λίγο και το ESPN 2k5 της Sega πάλι σε Xbox το οποίο και είναι η συνέχεια του παιχνιδιού που προανέφερα αλλά κι αυτό δε μου έκανε αίσθηση αν και το φιλαράκι μου μου λέει ότι είναι καλύτερο από τα LIVE. Νομίζω ότι αν μπει η Konami ή η Sega στο παιχνίδι τότε θα δούμε πολύ καλύτερα παιχνίδια basket..

Αρχική απάντηση από kallileo

Konami Rulezzzzzzzzzzz........

NBA 2k2 της SEGA ηταν καλο αλλα το Live δεν το φτανει.........

Αυτο εχουμε, αυτο παιζουμε, τι να κανουμε αφου μας εχει γραμμενους η Sega

Σε σχέση με το τότε NBA live ήταν πολύ καλύτερο σε όλα, κατά τη γνώμη μου πάντα.

Edit: Τελικά "κυκλοφόρησε" σήμερα;

Αρχική απάντηση από unstoppable

Αυτο εχουμε, αυτο παιζουμε

:OT:

πρόσεχε γιατί με το πρόσφατο thead περί σεξουαλικής αποπλάνησης (και την δημοτικότητα που έχει) μπορεί να παρεξηγηθείς :D

Αρχική απάντηση από DsLmaNiaC

Edit: Τελικά "κυκλοφόρησε" σήμερα;

Τελικά όχι από ότι διάβασα.

λοιπόν μόλις το "αγοράσουμε" ραντεβού εδώ για να κλείσουμε ματσάκια....και θα δούμε πιανού το διχτάκι θα έχει πιο πολύ ..."κίνηση"..:D

Αρχική απάντηση από Snips

αλήθεια το EA οnline ισχύει εδώ;

ή μόνο IP to IP παίζει;

Στο 2004 και τα 2 επαιζαν , λογικα το ιδιο θα ισχυει και για το 2005

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.