Jump to content

Επέκταση ασύρματου δικτύου

Wizard!

Recommended Posts

Onda V972, αλλά όπως φαίνεται δεν έχει να κάνει με το μοντέλο:

Issues connecting to wifi repeater

Problem in connecting my phone to a wifi repeater

Wifi repeater issue accessing the internet - Android Forums at AndroidCentral.com

Nexus 7 (2012) won't connect to range extender - Android Forums at AndroidCentral.com

Κι όπως θα δείτε, λύσεις δεν υπάρχουν, παρά μόνο πατέντες...

Android ftw...

Παρομοιο προβλημα με το δικο σου οφειλόταν σε καναλι-συχνοτητα (και ασφαλειας ορισμενες φορες πχ WPA2-AES/tkip) απο το router σε δικη μου περίπτωση ενω ipad -iphone- nexus κλπ συσκευες συνδεονται κανονικα. (σε repeater συγκεκριμενα αλλων παλι δεν εχω προβλημα να συνδεθω με το nexus...τα λινκ που βρηκες αδιαφορα-μπορω αντιστοιχα να σου βαλω για το συγκεκριμενο tp-link/ tablet/ios)

Δοκιμασε πρωτα να δεις στο router+ repeater για το καναλι σιγουρα υπαρχει καποια ρυθμιση , βαλτο στο 7 πχ

Έγραψα παραπάνω ότι το router το έχω σε manual ρύθμιση, ενώ το repeater δεν έχει. Προφανώς, παίζει στο ίδιο κανάλι, αφού επεκτείνει στην ουσία το ίδιο δίκτυο.

Όποιο κανάλι κι αν δοκίμασα, αλλά και στο auto, συνδέονται όλα εκτός του Android.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.