.38-.45 Οκτώβριος 26, 2004 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 ποιος ακριβως ανεμιστηρας ειναι;βρηκα αυτους στα 120χιλ:120mm by 25mm Ball Bearing Fan- 12v - 0.38 amp - 4.6 watts - 3100 rpm - 90 cfm - 44.5 decibelsSunon Model KD1212PTB1-6ADC Brushless, 2 Ball Bearing120 x 120 x 38mm 108 CFM, 42 dba, 12V, 0.57 amps, 6.8 watts, 3100 RPMSunon Model: KD1212PMB1-6Aαλλα στα 35χιλ με 6Α δε βρηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 26, 2004 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από RootX 6.4A? μάλλον λάθος θα κάνει.... 70W για ανεμιστήρα, είναι λίγο δύσκολο. Γιατι? απλα με 3 ανεμιστηρες δεν ανοιγει το πισι.....soooo simple... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 26, 2004 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 6.8 Watts εννοεί το παλικάρι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Οκτώβριος 26, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Ωχ παίδες και πάλι sorry, από την λαχτάρα μου να γράψω, έκανα λάθος τα Amber με τα Watt... Ο hipro5 έχει δίκαιο.... 6.8Watt γράφει επάνω... Πάντος τί να πω την έχω ερωτευτεί την ψύχτρα .... Είμαι στα 3.6GHz τώρα και "στρώνω" τις μνήμες και την έχω συνδέσει επάνω στον Vantec Fan Controller και τον έχω στην σκάλα 3α..... Βαθμοί μόλις 42C, με default ρεύμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 26, 2004 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 F**K. Και ημουν ετοιμος να ρωτησω απο που τους πηρες...γιατι με 70W σιγουρα θα γυριζαν περιπου στις 35.000 στροφες....Τεσπα...next time... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Οκτώβριος 26, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Αν θέλεις βρήκα με 24v, οπότε θα είναι θεωρητικά κάπου στις 6000rpm..... Με 11 μόνο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Οκτώβριος 26, 2004 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 F**K. Και ημουν ετοιμος να ρωτησω απο που τους πηρες...γιατι με 70W σιγουρα θα γυριζαν περιπου στις 35.000 στροφες.... Τεσπα...next time... τελικα σκεφτεσαι να προχωρισεις το project για το ελικοπτερο που ελεγες ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 26, 2004 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid τελικα σκεφτεσαι να προχωρισεις το project για το ελικοπτερο που ελεγες ε? Σαφως. Αλλα οχι για ελικοπτερο. Στο πισι θα μπουνε. Απλα δεν βρισκω τις UV active αλυσιδες για να το κραταω στο εδαφος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Οκτώβριος 26, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Μια ακόμα φωτό από το εσωτερικό αυτή την στιγμή.... Να φανταστήτε τσίμα, τσίμα χώρεσε με το τροφοδοτικό από πάνω της.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Νοέμβριος 30, 2004 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Θα χωράει άραγε σε board 939? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 30, 2004 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Αυτούς τους ελικοπτεράτους δε μου λέτε κι εμένα που τους βρίσκετε με 11 ευρώ???Έχω έναν coolermaster κι επειδή παραήταν αθόρυβος τον έχω στα 22 βολτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 30, 2004 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από schumifer Αυτούς τους ελικοπτεράτους δε μου λέτε κι εμένα που τους βρίσκετε με 11 ευρώ???Έχω έναν coolermaster κι επειδή παραήταν αθόρυβος τον έχω στα 22 βολτ Ενας αθορυβος ειναι αυτος και θα τον βρεις EDV Ειναι στα 8cm.Ενας αλλος αθορυβος ειναι Aυτος στα 9cmκαι τελος στα 12cm ειναι αυτος αλλα αυτος ειναι οντως ψιλοαθορυβος αν τον ρυθμισεις στις πολλες στροφες...ψαξε να βρεις κατι σε Delta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 1, 2004 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Ρε παιδια μια χαρα ειναι οι delta!!!Εχω δυο και τους δουλευα για 6 μηνες στο full !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Δεκέμβριος 1, 2004 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 και ακόμα ακούς?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 1, 2004 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 αμε και θα συνεχισω για πολυ ακομα να ακουω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Δεκέμβριος 1, 2004 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Μυλωνα αδικος κοπος να προσπαθεις με αυτο το τροφοδοτικο...στο λεω εκ πειρας!βαλε καινουργιο και δοκιμασε τοτε.Τωρα οσο αναφορα την ψυχτρα.Γιατι δεν την βαζεις στον πρεσκοτ που βγαζει και πιο πολλα βατ?Τελικα ειναι καλυτερη απο ενα ετοιμο watercooling η ενα reserator??το waterchill το απλο εχει 100 ευρω και κατι νομιζω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 1, 2004 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Hellrider Ρε παιδια μια χαρα ειναι οι delta!!!Εχω δυο και τους δουλευα για 6 μηνες στο full !!! Αρχική απάντηση από Hellrider αμε και θα συνεχισω για πολυ ακομα να ακουω!!! Αμα εσύ είσαι πηραγμένος τι σου φτέμε οι υπόλοιποι?Εσύ ακούς ακόμα αλλά εγώ έχω ακόμα το βουησμά τους στα αυτιά μου...Δεν ξαναβλάπουμε τενία στο pc σου.-Τα delta έχουν απύστευτο airflow αλλά ο θόρυβος είναι πολύ ενοχλητικός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Δεκέμβριος 1, 2004 Author #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Η ψύχτρα τώρα είναι στον Prescott μου, απλά με το hack του εργαστηρίου χάθηκε και η παρουσίαση που έκανα στον Prescott Με την XP-120 στο full και 1.4v στον Prescott είμαι Windows Stable στα 4GHz τώρα... Μάλιστα με την συγκεκριμένη ψύχτρα χτύπησα τα 4.4GHz με τον Prescott, αλλά εννοείτε μόνο για CPU-z print screen έκατσε... Στα 300 πρέπει να σταματάει η μητρική μου... Μερικές φωτό με καθημερινή λειτουργία στα 4GHz με την XP-120 στα full.... Και τα 4.4GHz Η παραπάνω φωτό είναι με μετρήσεις που έκανα πριν 15μέρες, ενώ είχαμε καλό καιρό στην Θεσσαλονίκη... Τώρα που έξω έχει 10-12C σκέφτομαι να βγάλω το PC στο μπαλκόνη και να του ρίξω μερικά MHz ακόμα..... Αλλά δεν ξέρω αν όντος σταματάει η μητρική μου στα 300MHz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Μάρτιος 10, 2005 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Να ρωτησω κατι σχετικα με τον ανεμιστηρα: έχω τον ιδιο και μου φαινεται πολυ θορυβωδης ρε συ, αν και οντως βγαζει πολυ αερα. Ειχα παρει 2 για το ψυγειο και τελικα τους εχω στο ντουλαπι, γιατι εκτος του οτι ειναι πολυ θορυβωδεις, δουλευουν με 5.5V και πανω και βγαζουν ενα τριξιμο οταν δουλευουν με χαμηλη ταση, ενω δεν ειναι και αρκετα ησυχοι για μενα. Τελικά πηρα 2 coolermaster silent led και ειναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Μάρτιος 10, 2005 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 καταρχήν συγχαρητηρια στον Mylona για την δουλειά που έριξε για να κάνει όλες αυτές τις μετρήσεις. να συμφωνήσω ότι είναι εκπληκτική ψύκτρα και ειδικά σε winchester καταργεί σχεδόν κάθε λόγο υδρόψυξης. και εντελώς αθόρυβη μπορεί να γίνει και σε απόδοση άριστη. ακόμη είναι πάρα πολύ ελαφριά ειδικά για τον όγκο της και την απόδοση που έχει κάτι που είναι πολύ θετικό σε σχέση με κάτι τέρατα σχεδόν ενός κιλού που κυκλοφορούν. μετρήσεις και τεστ δεν έχω κάνει αλλά επειδή πολλοί έχουν DFI και είχα τραβήξει κάποιες φωτο πιθανόν οι παρακάτω να τους ενδιαφέρουν. το βράδυ αν μπορέσω θα τεστάρω και με 1,6V πως πάνε οι θερμοκρασίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.