Jump to content

Επεσα Θυμα Σεξουαλικης Παρενοχλησης

Mischeif

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Δε ντρέπεστε λέω γω, το παιδί έκανε μία σοβαρή καταγγελία, έχει υποστεί σοκ κι εσείς το έχετε ρίξει στην πλάκα.:whip: :whip: :spam:

Μου την έπεσε κανονικότατα .

Στην αρχή τι δουλειά κάνω , παράλληλα ευγενικότατος , μετά με είπε πως είναι παντρεμένος με παιδιά και αργότερα με το πήγε ότι και καλά η ζωή θέλει περιπέτεια και όχι ταμπού!

Επίσης μια άλλη φορά που είχε τύχει να είναι και ο samael μαζί μου και καθόταν ένας που δεν μπορούσε να τον δει καλά ο Μιχάλης και άρχισε να παίζει την γλωσσά του και να γλύφετε ! ! ’σε το γέλιο

’σε που Κανά 2 φορές με χουφτώσανε τον γλουτό .... :p σε clubs που δεν πρόλαβα να δω ποιος είναι και με γυναικά επίσης

κοιτα πιστευω οτι eιναι απιστευτα κωμικο να βλεπεις καποιν να γλυφεται σε δημοσιο χωρο!

βεβαια αλλο να το ζεις και αλλο να το σχολιαζεις:D

Όλος ο κόσμος είναι ένα απέραντο κρεβάτι...!!!!

Αφήστε τα ταμπού και κάντε ότι είπε ο Πανούσης!:banging: :banging: :banging:

"Μαματε γιατι χανομαστε" νομιζω...:rolleyes:

η λογικη: ενα 5 στο κρεββατι σου ειναι καλυτερο απο ενα 10 στο μυαλο σου πιστευω ειναι σωστη αν και δεν την ασπαζονται ολοι,εγω δεν ξερω πως θα αντιδρουσα σε τετοια περιπτωση αλλα γενικα απο 6 και πανω παιζει για μενα και για τους περισσοτερους πιστευω!Δηλαδη αν ηταν ενα 6 κατι θα εκανες...σε βλεπω..:p:coax:

Παίδες τι να σας πώ.Και εγώ πιστεύω οτι οι εμπειρίες είναι πολύτιμες.και εξάλου έχω ακούσει από μαγαλύτερους και εεμπειρότερους ότι η κλάση των γυναικών 5/10 είναι που κάνουν τον tweety σου να τιτιβίζει από απέραντη ευχαρίστυση!!Τυχον ορθογραφικά λάθη μόνο τυχάια δεν είναι

Γιώργο αυτά με τον Παπά δεν μου τα έχεις πεί... Ξέρω κανα δυο τέτοιους εδω στη Σαλόνικα που ανυπομονούν να σε γνωρίσουν lol :) :)

χαχαχαχα

δεν ξερω αν θα εκανε το bird μου να κελαυδησει απο χαρα :p την απεριψα εν ψυχρο(οπως ο unseen τη ζεστη απο τον cpu του :D )

τωρα NOS-DIO αμα ηταν 6 προς το 7 δεν θα ειχα κανενα προβλημα να λιωσω στα χειλια της:kiss: απο πανω ως κατω :jump: αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ηταν:wall:

κατι τετοια περιστατικα μας ψηλωνουν οπως λεει και ο Γιαννης aka JPavly οποτε εχουμε περισσοτερη ορεξη και αυτοπεποιθηση:D

και οπως λεει και ο Εleven με τα block του δεν εχει σημασια η ποσοτοτητα αλλα η ποιοτητα xixix;)

Υ.Γ.

το να κραταω τα standar μου πανω απο το 7 με εχει κανει να παω μονο με δυο γυναικες(αλλα τουλαχιστον ηταν ετσι οπως ακριβως τις ηθελα:T: ) οποτε no prob:flex:

Αρχική απάντηση από RGR [Σήμερα, στις 04:09]

Γιώργο αυτά με τον Παπά δεν μου τα έχεις πεί... Ξέρω κανα δυο τέτοιους εδω στη Σαλόνικα που ανυπομονούν να σε γνωρίσουν lol :) :)

Καλός τον καλός τον

Ε δεν στα είχα πει γιατί φοβόμουνα μην μου την πέσεις και εσύ .μιας και είσαι τέρας :p

Η Λάρισα είναι σίγουρα full στα ροζ σκάνδαλα χιχι , έχουμε και Hollywoodιανες επιτυχίες ..λολ

Επίσης και full στα κέρατα ( Τίρναβος ) που είναι 15 λεπτά από Λάρισα , για αυτούς που γουστάρουν παντρεμένες ;) .......lol

Αν και ο καθένας έχει το δικαίωμα να το κάνει/χώνει όπου θέλει το πιπί του πολύ σαβουρογ@μί@ση βλέπω και ανησυχώ ρε παιδιά,εντάξει συμφωνώ οτι που και που μπορεί να κάτσει καμία περίπτωση με κοπέλα που δε λέει και πολλά γενικά αλλά κάτι έχει και σου αρέσει οκ πάω πάσο το έχω κάνει και γω αλλά οχι να μη σου λέει τίποτα και να χωθείς επειδή πρέπει να τον βρέξεις,έλεος αυτό είναι οτι χειρότερο.Όσοι το έχουν κάνει πόσες φορές ,αφού τελειώσει το "πλακωτό",νιώθουν τελείως άδειοι και ξενερωμένοι βλέποντας τον σύντροφο που επέλεξαν να "παίξουν".Για μένα είναι το πιο ελεινό συναίσθημα,αφού δε γουστάρεις τι το κάνεις βρε αδερφέ για να ανεβάσεις το score?Κατεβάζεις το self respect όμως....

Αρχική απάντηση από Matia

Αν και ο καθένας έχει το δικαίωμα να το κάνει/χώνει όπου θέλει το πιπί του πολύ σαβουρογ@μί@ση βλέπω και ανησυχώ ρε παιδιά,εντάξει συμφωνώ οτι που και που μπορεί να κάτσει καμία περίπτωση με κοπέλα που δε λέει και πολλά γενικά αλλά κάτι έχει και σου αρέσει οκ πάω πάσο το έχω κάνει και γω αλλά οχι να μη σου λέει τίποτα και να χωθείς επειδή πρέπει να τον βρέξεις,έλεος αυτό είναι οτι χειρότερο.Όσοι το έχουν κάνει πόσες φορές ,αφού τελειώσει το "πλακωτό",νιώθουν τελείως άδειοι και ξενερωμένοι βλέποντας τον σύντροφο που επέλεξαν να "παίξουν".Για μένα είναι το πιο ελεινό συναίσθημα,αφού δε γουστάρεις τι το κάνεις βρε αδερφέ για να ανεβάσεις το score?Κατεβάζεις το self respect όμως....

ενας σοφος γεροντας ελεγε καποτε οτι καλη ειναι η μαλα**α αλλα με το γα****ση κανεις και γνωριμιες

Συμφωνω με τα Matia. Αν σας πω τι έχουν δει τα μάτια μου θα φρίξετε!!Τι κάνει η σούρα και πως θολώνονται οι επιλογές....

Τωρα που το σκέφτομαι θα σας πω....

Όταν υπηρετούσα στην Κύπρο και μόλις είχα σκάσει κάτω στη Μοίρα εκεί ψαρωμένος...έβλεπα τα κομμάντα να βγαίνουν έξοδο τα Σαββάτα. Την Κυριακή το πρωί που πηγαίναμε για πρωινό στα εστιατόρια έβλεπα "μερικούς" από αυτούς να έχουν τα μαύρα τους πανιά, άλλοι να κλαίνε ακόμα, άλλοι σκυθρωποί να κάθονται σε μια γωνία και να κοιτάνε κάτω κρατώντας το κεφάλι τους σε στυλ.."Τι έκανα?!"

Κάποια στιγμη ρώτησα τι έχουν...

Τα παλικάρια μας λοιπόν έβγαιναν και γινόταν πίτα στο μεθύσι...τους διπλάρωναν οι υπεράριθμοι π******** που αριθμεί το νησί εκεί κάτω και τους π******!!!

Σόρρυ για τις εκφράσεις άλλα δεν μπορώ να τα γράψω πιο όμορφα. Τους έταζαν γκόμενες, λεφτά και δεν ξέρω τι άλλο και τους #@!#@#.

Καταλάβατε τι μπορεί να κάνει κανεις όταν δεν έχει πλήρη αίσθηση του τι κάνει?Του τι #@!#@! αν θέλετε??

Γιαυτο προσοχή!! Μπορεί αυτο που έγραψα παραπάνω να είναι λίγο ακραία περίπτωση αλλά συμβαίνει.

Μπορέι κάλλιστα η δεσπινοίδα που θα σας την πεσει να μην γεννήθηκε γυναίκα!! Κάποιους μπορεί να μην τους χαλάει αυτό αλλα οι πιθανότητες είναι ότι την επόμενη μέρα θα ξερνάς....

Αυτα είχα να πω....το νου σας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.